התחרות הראשונה כבר כאן

nivy0

New member
שלי ../images/Emo13.gif

אממ לא ידעתי אם זה רק לפעילי הפורום או לא אז רשמתי מקסימום לא
אז ככה בקיץ שעבר הייתי בבאולינג ובדיוק דיברתי עם חברים על רוני ופתאום היא יצאה מהשירותים חחח זהו..

maymay77

New member
../images/Emo214.gifיש לי סיפור..

אני לא רוצה לזכות בפוסטר, סתם בא לי לספר
אוקיי אז היינו במלון באילת וזה היה לפני שנה בערך או שנתיים. אני הולכת לתומי ושומעת שני ילדים מדברים על רוני ועל כמה שהיא סנובית. אז נדחפתי להם באמצע וצרחתי עליהם שיתביישו להם, ולא נתתי להם לדבר, ואז הם סיפרו לי שהם ראו את רוני במלון וביקשו ממנה להצטלם, אבל היא אמרה להם שלא בגלל שהיא בבגד ים ושהיא לא רוצה להצטלם עם מעריצים בבגד ים. אז רצתי כמו מטומטת לקבלה ושאלתי אם רוני נמצאת עדיין
וברור שאמרו לי שלא (כדי שלא יציקו לה). אז הייתי ממש עצובה וראיתי ילדה אחת שהצטלמה עם רונקה *כפרעליה* (על רוני, לא על הילדה) אז אמרתי לה איזה כיף לה שהיא תפסה אותה לפני שהיא הלכה, ואז היא אמרה לי שהיא עדיין כאן ושהיא הצטלמה איתה דקה לפני שהלכתי. אז אני אקצר בסיבובים שלי מסביב למלון בחיפושים (הזכרתי כבר שהייתי מטומטמת ולא הבנתי שהיא בחדר שלה XD, אבל מה לא עושים בשביל רוני
) ואני כבר מיואשת מגיעה לאיזשהו מקום במלון (תאמינו לי, אנלא זוכרת איפה) ואז ראיתי את רוני עוברת ורצתי ופספסתי אותה ורצתי עם המצלמה והדף והעט ביד אבל לא השגתי אותה, בכל זאת לא נעים לרדוף ולהציק
. טוב אני אקצר כי זה עוד ארוך, הייתה ילדה אחת ששאלה אותי אם ראיתי כבר את רוני ואמרתי לה שראיתי אותה רק עוברת, אז היא רדפה אחרי כדי שאני אעזור לה לחפש את רוני ולא היה לי כוח
. אז ברחתי לחדר אחד ואז פתאום אני קולטת שרונקה איתי בחדר =] והיא מסתכלת עלי ושואלת אותי אם אני רוצה חתימה... היא כזאת חמודה...! טוב זה בטח היה מצ'עמם אבל תמיד כיף להיזכר בזה

לאן היא בורחת,מה היא מסתירה זאת?../images/Emo6.gif

בריאות לילדה,המון בריאות. חשה ג'יימס בונד לכמה שניות
שמחה שנהנת.

בבקשה קנסו

אני גר בבית קטן ויש לי חדר שאין בו מקום ללכת האם אתם יכולים לעזור לי בכך שתכנסו לאתר הזה : http://www.SweetDream.co.il/romc1.html ותשלחו sms כדי להגשים את חלומי, לקבל מחשב נייד

במקומך הייתי חוסכת,כדי שלהורייך יהיה כסף

לבית חדש. לא למחשב נייד:\ למרות שאני ממש לא בולעת תסיפור הזה...

alexsh

New member
הדבר הכי מצחיק

זה שהשתתפתי בתחרות של פאנטה לפני שלושה ימים והתחפשתי לבחורה והיו כאלה צחוקים בים , דרך אגב הנה הקטע: http://www.flix.co.il/tapuz/fanta/workview.asp?m=1608689 היו גם מלא פדיחות שלא בקליפ קיצר היה ממש מצחיק!! ותדרגו אותנו 5!!!

dhtu

New member
המקרה הכי מפחיד

אז הכל היתחיל ביום שלישי אחרי המופע הגדול של המקהלה שאני משתתף בה היה עוד מופע, בירושלים לכבוד יום ירושלים
. היה ממש כיף בהתחלה והיו צחוקים ( הפלאפון הורד רד של גידל'ה
) ועוד משהו שהיה כיף היה מיץ תפוזים סחוט ( ובישבילי 100 אחוז טבעי
) אבל אתם בטח שואלים את עצמכם מה היה מפחיד בכל זה?
אז הופענו פעמים אז לפני הפעם השניה גילו שיש איש אחד מבוגר ( 70 בערך
) שהיטריד ילדות קטנות . זאת אומרת נצמד אליהם חיבק אותם ודברים כאלה. בהתחלה זה היה נשמע כאילו זה שמועה וכולם אמרו : " הנה הוא
" ) אבל בכללי אף אחד לא ידע מי זה. פתאום כל הבנות של המקהלה היתחילו להיצמד אלי
בסוף המשטרה היגיע היא היכניסה אותו לנידת ומפה הכל שמועות.... זהו זה הסיפור שלי

Henush Duani

New member
עוד סיפור../images/Emo37.gif

וואי ממש ניזכרתי בדקה ה90|קרוע| פשוט,הסיפור הזה ברח לי מהראש ומזל שניזכרתי בו פתאום:-8..ובאמת לא רק לתחרות,סתם לחשוב עליו כל הזמן
. אוקיי,זה לא בדיוק סיפור...זה חלום שחלמתי בערך לפני חודש,חלום מדהים. חלמתי שאני הולכת לנבחרי הילדים[
]..כולי הייתי במתח לקראת הטקס,כל כך רציתי שרוני תיזכה[חמסה].. וישר כשבאתי לאולם הזה אמרו כמה אנשים משהו כמו והזוכה בתואר זמרת השנה לשנת 2006 היא........[חח כאילו חלמתי שאני הולכת ומכריזים רק על זמרת השנה
ופתאום רוני סופרסטאר וואוווו כמה ששמחתי והתרגשתי ופתאום מצאתי את עצמי יושבת בקהל וליידי הייתה רוני והיא החזיקה את הפסל וכולה שמחה ומאושרת והסתכלתי עליה ואמרתי לה משהו כזה בערך, זה כל כך מגיע לך כל הכבוד מלכה! הצבעתי לך מלא
ומשום מה היא לא ענתה, היא רק חייכה חיוך ענקי ומדהים אליי והראתה לי את הפסל
וזה היה כל החלום. וואי זה היה מושלם...
. אמן שזה יקרה
. אבל משום מה חלמתי שאני הולכת לשם ומכריזים רק על זמרת השנה
חח. לילה טוב לכולם

Henush Duani

New member
זה קצת התבלגן,הנה יותר מסודר../images/Emo9.gif

וואי ממש ניזכרתי בדקה ה90
פשוט,הסיפור הזה ברח לי מהראש ומזל שניזכרתי בו פתאום:-* ובאמת לא רק לתחרות,סתם לחשוב עליו כל הזמן.
אוקיי,זה לא בדיוק סיפור...זה חלום שחלמתי בערך לפני חודש,חלום מדהים. חלמתי שאני הולכת לנבחרי הילדים[
]..כולי הייתי במתח לקראת הטקס,כל כך רציתי שרוני תיזכה
וישר כשבאתי לאולם הזה אמרו כמה אנשים משהו כמו והזוכה בתואר זמרת השנה לשנת 2006 היא........ רוני סופרסטאר וווואווווו כמה ששמחתי והתרגשתי ופתאום מצאתי את עצמי יושבת בקהל וליידי הייתה רוני והיא החזיקה את הפסל וכולה שמחה ומאושרת והסתכלתי עליה ואמרתי לה משהו כזה בערך, זה כל כך מגיע לך כל הכבוד מלכה!
הצבעתי לך מלא,ומשום מה היא לא ענתה,היא רק חייכה חיוך ענקי ומדהים אליי והראתה לי את הפסל. וזה היה כל החלום. וואי זה היה מושלם!.... אמן שזה יקרה.
אבל משום מה חלמתי שאני הולכת לשם ומכריזים רק על זמרת השנה חח
לילה טוב לכולם

Mor Bitton

New member
התחרות נסגרה../images/Emo88.gif

התומאות יתפרסמו היום [חמישי] בערב.

למעלה