התייעצות מאוד חשובה עמכם

• פותח הנושא vk3
  • פורסם בתאריך

vk3

New member
התייעצות מאוד חשובה עמכם ../images/Emo53.gif ../images/Emo70.gif

חברים יקרים שלי, בתחילת דרכנו ועד עצם היום הזה אני שומע הערות לגבי שם הפורום שלנו, שהוא כידוע לכם ( אני מקווה
)... " ישראל ברוסית" ! כאשר הגעתי למשרדי תפוז ונכנסתי לראיון על הצעתי לפורום, נאמר לי שאין שום סיבה שהפורום לא ייפתח ( ואכן, אנחנו הפורום " הרוסי- ישראלי" הראשון- 1 №
), אבל יש בעיה עם השם. מה הבעיה
לא נאמר לי. זה פשוט לא נשמע להם. אמרו לי שייפתחו את הפורום, אבל שאקח זמן לחשוב על שינוי שמו... לקחתי, אבל באמת שלא מצאתי. " ישראל ברוסית" הכי אפיין את מטרתי ואת מגמת הפורום העתידי. וכך התחלנו להתפתח... לאחרונה, נפתח אצלנו שירשור בשאלה למה יש לנו טאגליינס ( הקישורים שלמעלה) בשפה הרוסית
שאלה קצת מתקיפה... אבל יצאנו מזה בכבוד. לאחר מכן עברתי לשוחח עם אותו מחבר ההודעה באיציק ( בחור 10
) והתברר לי שאנחנו מאיימים
ועל מי מאיימים
על הצברים. מסתבר שחלקם רואים בשם הפורום משהו מאיים ואנטי- ישראלי ובכלל חושבים... שהפורום שלנו בשפה הרוסית ואין להם מה לעשות פה ( בהתחשב בכך שבתפוז אין פלטפורמה בשפה הרוסית בכלל, חוץ מהמקלדת רוסית
). עכשיו ברור למה הוא " התקיף", כי פשוט... " איימנו". והוא הציע לי בחום לחשוב על שינוי שמנו היקר
לאמר לכם את האמת, אני אובד עצות. אני חושש שאכן השם שלנו מרתיע צברים מלהיכנס לפורום וזה מאוד, אבל מאוד חבל וההפסד כולו שלנו
אין לי שמץ של מושג למה אפשר לשנות את שמנו כך שיאפיין אותנו ב- 99%, יהיה קצר וקולע ( בן שתי מילים) ויהיה פשוט... אנחנו
האם אנחנו באמת מאיימים ונשמעים אנטי
האם לא חושבים על המשמעות האמיתית של " ישראל ברוסית" בדרך הדְּרָשׁ ורואים רק את הפְּשָׁט
האם שם הפורום לא צריך להיות מסתורי ומושך ( בחיוב או בשלילה)
הרי מה שלדעתי חשוב בשם זה המסתורין שבו ואולי גם " האנטיות" ( למרות שלא נראה לי שיש) כדי שמי שייראה אותו ימהר להיכנס ולברר מה קורה פה... אבל אני כבר לא יודע מה לחשוב וזה מאוד חשוב לכולנו
אנא מכולכם, הגיבו בבקשה למכתבי והתייחסו בכובד ראש לבעייתנו

water flower

New member
אז אולי כדאי

לשנות את השם יותר בכיוון "ישראל עולה" או משו כזה שיהיה ברור שמדובר בעולים אבל בכל זאת ישראלים או משו בסגנון?

vk3

New member
" ישראל עולה"...

נשמע מאוד של העולים החדשים ועוד יותר פחות של הצברים
. הציעו גם " ישראל בעלייה", אבל זה ממש לא התאים כי ברור למה.

BritGirl

New member
זה מה שיפה... חוסר ההגדרה... כי למש

ל כל דבר שקשור ברוסית הוא: ישראל בעלייה, ועולים וכאלה... ו"גם רוסית" זה אומר שאנחנו צברים אבל אנחנו גם רוסים...

vk3

New member
באמת קצת לא ברור ../images/Emo4.gif

יותר מדיי מסתורי
חוץ מחוסר ההגדרה צריך להיות גם שמץ מה הקטע שלנו. " גם רוסית", נשאלת השאלה מה גם
ולמה גם רוסית דווקא

Angel lips

New member
לפי דעתי...

אנחנו כלל לא מאיימים, מה זה עוד הפעם הוא התקיף כי הרגיש מאויים?!?! ישראל ברוסית נישמע לי הכי הגיוני ומה שמבטא אותנו באמת ואני כלל לא רואה כאן דבר מאיים. מי שירצה להתנפל יוכל להנתפל לכל שם ולהרגיש מאויים ממנו.. לא מכל אחד שמעביר עלינו ביקורת ומתקיף אותנו אנחנו צריכים להבהל ולהשתנות בשבילו, אלה להסביר לאותו אחד, ולאותם אנשים שזה סך הכל שם שמבטא אותנו ואנחנו כלל לא מאמיים. וחוץ מיזה יש הרבה פורום כגון:"יוצאי מרוקו", "ערבים","יהודי עירק" וכו'.. מה "ישראל ברוסית" שונה משאר השמות?

BritGirl

New member
אני חושבת שהקטע הוא בזה שאנחנו..

משמרים את התרבות שלנו... כקבוצה ואנחנו (העולים החדשים לפחות) ניתנים להבדלה ושונים באופי ובמנטליות... פה האיום, שאנחנו "נשתלט" על המדינה, (שרק טוב יצא מזה
) ועוד דבר שיוצאי עדות המזרח באים מאותה מנטליות, ואנחנו באים ממנטליות אחרת ואנחנו רק קבוצה אחת והם קבוצה של עדות שונות ומרגישים בהבדל בצבע עור וכ"ו... יש לנו כוח. לא הרבה מדבים בבית פרסית אם באו מפרס או עיראקית אם באו מעירק וכ"ו... אנחנו כן.

Angel lips

New member
אני לא חושבת שאנחנו לא צריכים

לשמור את התרבות שלנו כי אנחנו שונים או מהויים איום, אלה לאותם אנשים להסביר שזה לא ככה...

vk3

New member
אבל אנחנו גם פתוחים לשינויים...

לא נאמר בשום מקום שזה הוא פורום הכספת לתרבות הרוסית. ההיפך, מדבר המנהל משתמע בצורה חד משמעית שאנחנו פתוחים לשינויים, התחדשויות והתמזגות עם " הצד השני". בשביל זה קם הפורום... ל- " הפרייה דו זוויגית". זה שאנחנו קבוצה אחת זה לא אומר שיש להתעלם מאיתנו. יש לקבל את השונה

Angel lips

New member
בסדר אף אחד לא מונע

לפרייה דו זוויגית
זה אנחנו כאן יוצאיי רוסיה מי שרוצה להתמזג איתנו מוזמן בידיים פתוחות, מדיונים ושיחות אנחנו נוכל להתמזג אבל בשום אופן אנחנו לא צריכים להשתנות זה כאן אנחנו מי שרוצה להצטרף מוזמן אבל ללא תנאים ובלי שנשתנה בשביל אחרים..

Russia 4 Ever

New member
WTF?

מי שמרגיש "מאוים" יכול ללכת לכל הרוחות. מי שירצה להכנס לפורום הזה יכנס בלי קשר לשם שיהיה לו. מה זה בכלל "שם מאיים"? האם המילים האלה נושכות? האם המילים האלה נושאות חגורות נפץ? האם יש להן קלשניקוב שבו הן מאיימות על הנכנסים לפורום? לא צריך להתעסק בשטויות.

למעלה