התייעצות מאוד חשובה עמכם

• פותח הנושא vk3
  • פורסם בתאריך

l1zard

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה.. גם אני אהבתי הכי הרבה את 3 ואת 7 :)

Lara F

New member
את לא מבינה, נכון??

את לא מבינה שכל דבר שתציעי גזענים וקנאים אדיוטים ימצאו דרך להטפל אליו בכל מקרה???? ההצעות שלך מקסימות באמת, אבל שמת לב שכמעט בל שם שנתת יש את השורש "רוסי"? הם יטפלו עלינו שוב ויכריחו אותנו לשנות את השם שלנו כל פעם מחדש, ואם זה לא השם אז משהו אחר... הם יטפלו לכל דבר, כ-ל ד-ב-ר -! ככה זה... ואם מישהו פה עדין לא הבין שהפינגו הזה נתפל סתם ושהוא עוד אחד מאותם אנשים לא נעימים איתם נתקלנו כל חיינו (אותם אנשים שבמקום להבין אותנו אמרו לנו "מהיום קוראים לך ליאורה ו"מהיום את לא מדברת רוסית עם חברות") האנשים הללו- הם טיפשים והם צרי אופקים ולא מבינים שאנחנו מאד אוהבים את א"י ועושים הרבה בשבילה ושזה לא אמור להשתקף במחיקת הזהות והעבר שלנו....

p i n g o

New member
ממש נחמד,

שאת כבר מכירה את כל האישיות שלי, את מהלך החיים שלי, את אופן ההתנהגות שלי כלפי אנשים... מצד שני אם ככה התנהגת כלפי כל מי שבאת במגע איתו לא פלא שקיבלת יחס עוין בחזרה - "יחס גורר יחס" זה לא סתם פתגם של מורות מתוסכלות, יש בזה משהו...

אהה.. אני לא חושבת שצריך להחליף ../images/Emo4.gif

אני אישית לא מוצאת בשם הזה שום דבר מאיים. ואני גם לא בעד שמות כמו "ישראל בעלייה" ושמות עם עלייה.. כי חלקנו בכלל לא עולים, לא חדשים ולא ישנים. צריך שם שיכלול את כולם, ולדעתי, השם הנוכחי של הפורום הכי מוצלח. בהצלחה אבל בהמשך.

Koshka 1

New member
אני אוהבת את השם

השם זה זבעצם משך אותי להיכנס לפורום... לדעתי אנחנו לא מאיימים על אף אחד!

murzik3591

New member
אף פעם לא כתבתי פה ובטעות נכנסתי.

בקשר לכל הקישורים למעלה צודק מאה אחוז, בכניסה מוזמנים לפורום אנשים מכל העדות? אז תורידו את הכתוביות ברוסית, זה מרתיע ובטוח שלא מושך. אני לא חושב שהפורום מזיק, להפך הוא מועיל(לא לי ולא נראה לי שאני אחזור לפה מהסיבה שפשוט אין לי מה לחפש פה) אבל מי שמחפש ידע או קרבה לתרבות הרוסית או whatever... יכול למצא פה. הקיצור, אחלה פורום ותורידו את הכתוביות ברוסית. זה באמת מגעיל לדעתי, אני רוצה לראות אותכם נכנסים לפורום סטייל "ערביי ישראל" עם קישורים שכתובים בערבית למעלה ועוד נהנהים מהשהיה שלכם שם. יום טוב.

SupermanZW

Well-known member
תגובה

הקישורים ברוסית מטרתם לסייע לאנשים שמתקשים בעיברית, הם מקשרים למילונים ואתרי עזר למתקשים בעברית, בעתיד, אם יהיו גם קישורים שנוגעים לתרבות רוסית או לנושאים שונים שאינם למטרת סיוע למתקשים בעברית הם יהיו בעברית. אתה שוכח שערביי ישראל לומדים עברית במערכת החינוך שלהם ולכן כמעט כולם יודעים עברית, לעומתם עולים חדשים לא יודעים עברית היטב והם זקוקים למילונים ולסיוע נוסף בעברית ולכן הם זקוקים לקישורים ברוסית, אמנם רוב חברי הפורום הם עולים ותיקים, אך המטרה היא שגם עולים חדשים יוכלו להשתלב, כמו כן כמעט כל ההודעות המופיעות בפורום הן בעברית, כך שכל ישראלי יכול להשתלב בפורום בקלות. העובדה שיש ילידי ישראל בפורום (ואני ביניהם) מראה שדווקא יש להם מה לחפש פה. יום טוב.

vk3

New member
נו באמת... ../images/Emo70.gif

הסברתי מצויין למה אותם הקישורים ברוסית וגם הסבירו לך בשנית. למה פשוט לא לקרוא, אלא להחליט החלטות סתם
זה לדעתי חוסר כבוד מצידך

murzik3591

New member
קראתי ואני עדין לא מסכים איתך...

מה שכן אני לא מנהל וסתם נדחפתי לשיחה, אני שמח שיש לכם אנשים שהם גם לא רוסים שפעילים פה. רק רשמתי את דעתי, אגב קראתי היטב לפני שרשמתי. זכותך לא לקבל את דעתי, רק כך לצומת ליבך שסביר להניח שלא רק אני חושב כך. התפקיד שלך הוא לנהל בצורה הטובה ביותר, מה שלא תחליט בעתיד בהצלחה

vk3

New member
טוב...

אבל אני משוכנע שאין דבר מגעיל בטאגליינס ברוסית, כי זה חלק מהפורום שלנו וחלק מאיתנו. זה כמו שתגיד שאנחנו מגעילים...

murzik3591

New member
../images/Emo52.gif, לא לזה התכוונתי.

אבל אתה הבנת הכללי את הכוונה שלי, בקיצור סתם עכשיו אני מקפיץ את זה לחינם אבל רציתי להבהיר שזאת לא הייתה הכוונה שלי.

boris5

New member
למה לאף אחד אין בעיה עם "יוצאי מרוק

הפורום הזה גזעני ומסית לרצח של עולים מחבר העמים ואשכנזים. למה אף אחד אינו מוחא כנגד זה?

vk3

New member
בוא לא נשמיץ פורומים מקבילים...

כי זה ממש לא לעניין.

boris5

New member
כנס לפורום ותראה רמת ההסתה נגדנו

כל הזמן בוכים על הקיפוח שלהם. אף אחד לא בא אליה בטענות שהם פורום אנטי-ישראלי. אל תקשיב לכל פרענק גזען שאומר לך שפורום הוא אנטי-ישראלי כי עדות המזרח הם אלה ששונאים ופוגעים במדינה.

למעלה