התייעצות מאוד חשובה עמכם

• פותח הנושא vk3
  • פורסם בתאריך

PoisoN LipS

New member
באמת סליחה....אבל לא

מבינה בדיוק איך השם הזה מאיים? חשבתי על שם די דפוק אבל איכשהו, "צברים מרוסיה".... זה כאילו משחק מילים. למה לא לקרוא לו "מרוסיה באהבה"?

GardenOfEden

New member
אני צברית...

ואני בכלל לא חושבת שהשם של הפורום מאיים, ולפי דעתי לא צריך להחליף אותו.

חסויH

New member
את חלק מהאנשים זה מאיים

ואת חלק לא...... מה עם "צברים חדשים"? אז אולי זה לא ספציפי על עולים מרוסיה אבל אפשר לנווט אח"כ את הפורום לנושא........

l1zard

New member
אין לי מושג מה להגיד לך..

אני דווק חושבת שהשם ממש מתאים לנו... חשבתי וחשבתי וחשבתי.. ואין לי מושג מה יותר טוב מהשם הזה.. אם אני אמצא משו מתאים אז אני אכתוב... אבל בינתיים אין לי... ולמרות שלדעתי השם מתאים אתה צודק.. זה באמת מפחיד את הצברים.... טוף נראה מה אפשר לעשות.. :)

SupermanZW

Well-known member
תגובה

רעיון לשם: "עולים וישראלים", הכי קצר שאפשר, ולא נשמע מאיים.

Lara F

New member
זה כ"כ לא בסדר...

למה בגלל המסכן הזה (אויש סליחה..-"בחור עשר") אנחנו צריכים לשנות את השם שלנו? אתה הרי שמעת מה הוא אמר ומה הוא כתב עלינו? שמעת ת'דעות הצרות אופקים שלו? למה??? זה שיש לו בעיית קליטה והוא לא הבין את השם שאגב "ישראל ברוסית" -זה אנשים מישראל שמדברים רוסית... איך ת'רוצה שנקרא לנו? "עולים חדשים מברית המועצות בבקשה תסלחו לנו שאנחנו קיימים"???????. אני ממש מתפלה עליך! ועל כל מי שהציע לשנות את השם שלנו... אנחנו "ישראל ברוסית" -זה מה שאנחנו -ישראלים דוברי רוסית... יש לנו מכנה משותף לא פחות סימלי ממנו ומחברי ה"קיילי מינונג" שלו!!! כל החיים שלי שמעתי שאומרים לי "רוסיה" כל החיים שלי מצאו את השם הפרטי שלי מוזר... -לא הלכתי ושיניתי את זה כדי שהם יהיו מרוצים!!! וזה שהם מרגישים "מאוימים" -שישבו ויחשבו פעמיים או שלוש כמה מאוימים אנחנו הרגשנו בחברתם כשהם דחו אותנו בגלל שאנחנו "רוסים" אז יש לי ניוז פלאש בשבילו ובשביל הרבה אחרים- אני י-ה-ד-י-ה שעלתה מרוסיה! יש לי בדיוק את אותן זכויות שלו יש ואני לא מאיימת על אף אחד!!! אני גאה בזה! אני לא מרגישה נחותה ורצה להחליף את השם שלי ל"ליאורה" או "טל" ולא את השם של הפורום... אתם לא מבינים שכשאתם מתביישים במי שאתם זה רק ירגום להם יותר לשנוא אתכם! אתם צריכים להיות גאים במה שאתם- ואם אתם לא אז חבל מאד... אני אומרת שלהחליף את שם הפורום תיהיה טעות מוסרית וכניעה נוספת לכל מה שעברנו... אבל אם אתם רוצים להחליף שמות, לאבד זהויות ולהתבייש במה שאתם- סו בי איט! אני לא חושבת שבא לי להתכתב בפורום הזה יותר... כשנכנסתי אליו חיפשתי סביבה שתוכל להזדהות איתי...מסתבר שלא...

Angel lips

New member
מסכימה עם כל מילה שלך

אם כל אחד יכנס ויהייה מאויימם ממשהו נשתנה בשבילו, בשביל זה נועד פורום לדבר ולהסביר, לפתוח דיונים ולהראות שאנחנו לא כאלה מאיימים.

vk3

New member
לא, היא ממש לא צודקת...

והיא ממש הגזימה. שלא לדבר כבר על חוסר הכבוד שהיא הפגינה כלפי אותו חבר הפורום. אנחנו קיימים, כמו שאמרת, בשביל לפתוח דיונים בנושאים בעייתים כמו זה ולהביע דעה
לנהוג בחוצפה, יהירות והתנשאות לא בדיוק הדרך לעשיית הדבר. הוא הביע דעתו ובמשך ההדיינות העניין הובהר והוא נהג בכבוד רב אל כולנו ! לכעוס, " לצעוק", להעליב ולהיפגע, לא בדיוק מבהיר את העניין שלא לדבר על כך שלא מהווה הוכחה לדברייך ודיון פורה עם שמירה על הכבוד של האחר והכי חשוב הכבוד העצמי

Lara F

New member
נמאס לי מהבולשיט שלך...

אני לא העלבתי אותו במידה שהוא העליב אותי! וזכותי לעלב... וחוץ מזה אני פה מרגישה קצת מוזר שאני היחידה (חוץ מאנג'ל ליפס
) שנעלבת בשביל כולם פה... ובמיוחד בשבילך- אתה היית זה שבחרת את השם של הפורום...אתה אמור הכי להתנגד לזה..! וזה שאתה מנסה להיות נחמד לכל אחד שרק כותב חצי נקודה כאן... זה לא אומר שאתה אמור להגן על הדברים שלו- שבתכלס מעליבים גם אותך...

vk3

New member
רק את דוברת פה בולשיט ../images/Emo46.gif ../images/Emo70.gif

חוץ מהעליב ולכעוס לא יוצא לך כלום
וזו לא בדיוק הדרך לשכנע את הצד השני
איזו קדושה... נעלבת בשביל כולם. אם גם את היית חושבת קצת ונוהגת בחוכמה לא היית נעלבת. אמרתי שאני משנה
אמרתי שאנחנו חייבים להתאים את עצמנו למענו או למען אחרים
מה השטויות
מה חוסר התרבות שאת מפגינה
לא העליבו אותי וגם לא אתכם... זאת הסיבה שפתחתי דיון, כאילו דה, בו את רק " מנפנפת בידיים" שלך ולא אומרת שום דבר מוצק ונכון. מה קרה שהאגו שלך נפגע
אסור לפתוח ת'פה
אז למה הפורום הזה לכול הרוחות קיים
מצטער שאני מנהל הפורום ותפקידי הוא להיות נחמד וקורקטי עם כול הבאים. אם הייתי כמוך כבר מזמן לא היה לי פורום... או שכן היה, אבל ללא חברים
יש מה שנקרא חופש הדיבור... מוכר לך
וכול אחד חופשי. אבל אם זה לא מתאים לך או לי, יש צורת התבטאות ודרך נכונה להסביר לאותו אדם שהוא טועה או שהוא לא צודק או שאת פשוט חולקת על דעתו.

Lara F

New member
באיזה זכות...

אתה אומר שמה שאני אומרת לא נכון? אם היה לי פורום אולי היו בו מעט אנשים -פחות משלך אבל לפחות אנשים שבאמת רוצים להיות שם ולא צבועים... נמאס לי מהדיון הזה תעשה מה שבא לך, אתה לא רואה שכשאתה משנה את השם אתה משנה אותו לבדיוק אותו הדבר רק בניסוח שונה.... לא אמרתי שאני קדושה- כמו אחרים כאן... אני ישר אומרת אולי נהגתי באגרסיביות וסליחה באמת מצטערת בפני כל מי שנפגע, גם סליחה ממך קיריל, אבל כל מה שעשיתי זה להביע את דעתי ועובדה שרבים הסכימו איתי!

vk3

New member
לי הייתה בעיה רק עם האגרסיביות שלך

להביע דעה את תמיד מוזמנת
לכן פתחתי את הדיון, כדי שתביאו דעה ורק אז נחליט- יחד
לא נאמר שאני כבר רץ לשנות

ailag

New member
תיקון קל שרק ישפר ../images/Emo13.gif

את י-ש-ר-א-ל-י-ת שעלתה מרוסיה. לא משנה מאיפה באת, מה דתך וכו' - את קודם כל ישראלית כי את גרה בישראל ומתפקדת כמו צברית. העבר שלך ברוסיה הוא תוספת למי שאת. באמת נשמע פחות טוב לשים את המילה "רוסים" בשם הפורום. אולי תקראו לפורום "תרבות רוסיה בישראל"? או משהו עם המילים ישראלים מרוסיה.. כמו שאמרו, "ברוסית" מרמז על השפה בה אמור להתנהל הפורום. גם אם זו לא הכוונה - מי שלא יודע רוסית לעולם לא ינסה לבדוק. אני גם משערת שמי שכן יודע רוסית יקבל רושם מהשם שזה פורום של אלו שלא באמת השתלבו טוב מספיק כדי לדעת עברית .. אבל זה רק ניחוש. *גליה קפצה לביקור
*

Lara F

New member
טוב אז לי זה כן משנה מי אני ומאיפה

באתי ואם זה לא מוצא חן בעיני מישהו או הוא מרגיש אם זה מאויים אין לו שום זכות בעולם להגיד לי לשנות את זה! ואגב- אני חושבת שאני יודעת טוב יותר מה אני ואיך אני רוצה להגדיר את עצמי... יהודיה לא מצביע על דת אלא מצביע על לאום... בזה התכוונתי להראות שאני בעלת אותם זכויות בארץ הזאת כמו שהוא- בדיוק אותן זכויות...

skopy

New member
טוב גם אני באתי לעזרת חברי המנהל

בואו נראה: קודם כל ,גם אם תאהבו את זה,וגם אם לא,זה אכן מאיים ושם הפורום הוא אינו אינפורמטיבי,אי אפשר לדעת על איזה נושא בדיוק מדובר פה. גם אני כששמעתי את שם הפורום בפעם הראשונה אמרתי לעצמי שבטח ידברו פה ברוסית ויכתבו ברוסית,ואני לא רואה את עצמי נכנס לפה(אני לא יודע לקרוא ולכתוב). כמו שאני אלך לצ'יאט של פורום ערבים וכולם שם מדברים בערבית ואני לא ממש מתכוון להישאר שם כשאני מבין חצאי משפטים. בכל מקרה ניתן להסיק מהשם שידברו על רוסית/מפלגה. אפשר לקרוא לזה אולי פורום יהודים מרוסיה/ישראלים מרוסיה/ישראלים שנולדו ברוסיה(יש שמות ארוכים לפורמים). בכל מקרה,כן יש לשנות את השם: 1.כי צריך להפיק כיף/לתת מענה לגולשים גם יהודים שלא יודעים מילה ברוסית. 2.הרי ההפסד הוא של שני הצדדים-גם שלכם שאתם לא תדעו מה חושבים כולם ואיך זה לגדול בבית לא רוסי. וההפסד שלהם,שהם לא רואים כמה אנחנו נחמדים,יפים וחכמים
. אז בהצלחה בבחירת השם... כמובן שהמטרה של הפורום הוא שלא תהיה הפרדה בין ה"להם" לביניכם אבל רק רציתי להדגיש את זה. סהר

למעלה