התייעצות מאוד חשובה עמכם

• פותח הנושא vk3
  • פורסם בתאריך

Lara F

New member
מה אתה משווה בכלל עם ערבים?

אני חושבת שהשם שלנו מבטא מצויין את העובדה שאנו עולים דוברי רוסית!!! לא הבנתי גם ת'ציטוט היפה הזה שלך- "יהודים שלא יודעים מילה ברוסית" אני יהודיה- ומדברת רוסית! יש לך בעיה עם זה? לידעתך יש המון יהודים שמדברים רוסית ולא "רוסים" זה שאתם באים ואומרים שהשם שלנו מאיים, ואתם לא יכולים להכנס כי הוא מאיים עליכם, ומצפים מאיתנו לשנות אותו כדי שלא תרגישו מאויימים- אוקיי בסדר אנחנו צריכים להתחשב בכם... צודק... איפה ההתחשבות בנו? ובכלל מי שהתחיל את כל הבולשיט הזה הפינגו הזה בכלל אמר שאנחנו לא מתחשבים בצברים כי אנחנו לא לומדים עיברית מהר... אז תחשבו פעמיים! קודם זה הטיילנגס אחר כך זה השם של הפורום עוד מעט בכלל תגידו לנו לשנותץ ת'שמות הפרטיים שלנו ואז תגידו לנו לסגור ת'פורום... לא רוצים לשנות! ואם יגידו לך לשנות ת'שם של הפורום שלך כי הוא מאיים עליהם? (סהר)

l1zard

New member
נמ נמ... אפשר להגיב לך למשו?

סהר לא היחיד שאומר את זה... כנראה זה באמת ככה ואנחנו צריכים לשנות את השם... חוצמזה הוא היה המחליף של קיריל בפסח אז זה כבר מראה משו.. לא?

Angel lips

New member
קודם כל מספיק עם הגזענות!

הכותרת שלך:"מה אתה משווה בכלל עם ערבים" פוגעת ולא מכבדת את האוכלוסיה הערבית,וחוץ מיזה אני מסכימה עם שאר הדברים שאמרת! אסור לנו לשנות את שם הפורום!

Russia 4 Ever

New member
תגובה

קודם כל אני רוצה לומר לכם שבפורום ערבים דווקא הרבה הודעות נכתבות בעברית. ואם כבר משנים את שם הפורום אז הייתי מציע לשנות ל"הסובייט הישראלי". כל אותם האנשים שמתלוננים על שם הפורום הנכחי לא מספיק אינטליגנטים כדי להבין את משמעות השם הזה וכמו כן בשם הזה אין ביטוי לשום שפה (בניגוד ל"ישראל ברוסית").

skopy

New member
אין פה השוואה

אמרתי שערבית בשבילי זו שפה לא מובנת וכך גם הכתיבה והקריאה ברוסית,איני יודע לעשות זאת,תהרגו אותי?! יהודים שלא יודעים מילה ברוסית התכוונתי לילידי הארץ שלא יודעים רוסית,יש את אלה שכן אבל נגיד מרוקאים. אני לא מצפה להחליף את השם,אני אמרתי את מה שאני חושב בדעה דיי אובייקטיבית. ונ.ב. אם יגידו לפורום שלי להחליף את השם,אני מן הראוי אתייעץ בחברי הפורום ובחברי המנהלים ואבדוק למי זה מפריע?!

vicki16

New member
אממממממממממ

אין לי רעיון אוף... חוץ מזה לדעתי השם של הפורום כרגע הוא בסדר גמור ולא נשמע לי מאיים על אף אחד...

Mistical

New member
נמנם..

אני אישית מתה על השם, אבל אם צריך אז.. אולי במקום ישראל ברוסית תעשה רוסית בישראל? או..אממ.. מרוסיה באהבה (
) יא..כןןןןןן.. מרוסיה באהבה!!
אני גאה בעצמי..

SupermanZW

Well-known member
תגובה

"צברים חדשים" זה שם מוזר מאוד כי "צברים" בהגדרה הם ילידי הארץ ו"צברים חדשים" הם תינוקות שנולדו לפני זמן קצר בישראל, מה לכך ולפורום זה? לא מספיק רק להציע שם, צריך שיהיה בו גם היגיון.

Mistical

New member
בדיוק..

אז מה דעתנו על "מרוסיה באהבה" או כל מה שהצעתי?

SupermanZW

Well-known member
תגובה

"מרוסיה באהבה" נשמע טוב, אבל אז עלולים לחשוב שהפורום מדבר על המופע המתרחש פעם בשנה, אבל מצד שני זה נשמע מסקרן ועשוי למשוך אנשים לפורום, אז בסה"כ אני חושב שזה יכול להיות שם מוצלח.

Mistical

New member
לא קשור למופע..

חחח.. למה הכל תלוי בימינו ביחסי ציבור?!

l1zard

New member
חחחחחחחחחחחחח..

ואת חושבת ש"מרוסיה באהבה" לא יראה להם מאיים? נראה לי זה יפחיד אותם עוד יותר..

D SHADY

New member
תגובה!!!!

טוב מאיים לא מאיים לא מעניין אותי,מי שרוצה שלא יכנס,מה זה השטויות האלה להשתנות בישביל מישהו!?אנחנו זה מה שאנחנו ואני לא רואה פה שום דבר מאיים,אם יש פורום יוצאי מרוקו אז זה בסדר,אבל מה לעזעזל ההבדל פה,חוץ מזה שהרוסים הכי מאוחדים מלהבדיל שאר העדות שזה מתבטא בזה שאנחנו מדברים ברוסית אוכלים רוסית וכ"ו.... אני אפילו לא רוצה לבזבז שנייה אחת לחשוב על שם אחר כי השם הזה הכי מתאים שיש והכי קולע,דר"כ מה שהצעתם יהודים ברוסית גם לא ממש מתאים כי אני אישית לא יהודי ואני חושב שיש עוד כמה כאלה... ישראל רוסית היינו וככה גם נשאר.

Mistical

New member
למה?לא נכון..

אנחנו מרוסיה ואנחנו אוהבים את כוווווווווווווווווווווולם
..!

Angel lips

New member
חחחחחחחחחחחח

גם אני אמרתי ישראל ברוסית מאיים אז רוסית בישראל נישמע פחות מאיים?

למעלה