התייעצות קטנה..

snappa

New member
התייעצות קטנה..

אני והחבר שלי ביחד כשנה, אוהבים מאוד ונהנים ביחד. אני סומכת עליו, אבל בכל זאת התעורר בי ספק קטן.. הוא טס לחו"ל לשבוע, לבד. בהתחלה הוא רצה עם חברים אבל לא הסתדר, אני לא מצטרפת אליו בגלל הבריאות שלי וקצת מחסור בכסף.. בהתחלה הוא לא הציע לי לנסוע איתו כי הוא ידע שאני לא אבוא איתו בגלל הבריאות והוא גם אמר לי אח"כ כששאלתי.
מאוד פחדתי מזה, אז פשוט אמרתי לו-אין לי בעיה שייסע, אבל שיחזור אליי אח"כ. הוא אמר שזה מה שיקרה.
אני קצת מפחדת. מצד אחד, אני בטוחה באהבה שלו אליי ואני די בטוחה שהוא לא יילך עם מישהי אחרת. מצד שני, הוא נוסע לבד, בלעדיי, ואני לא יכולה לדעת מה יקרה שם ואם הוא יילך עם מישהי אחרת (והאמת שגם אבא שלי הכניס לי לראש שהנסיעה הזו צריכה להדליק לי נורה אדומה).
מה לעשות? אני יודעת שזה רק שבוע אבל עדיין..
תודה לעונים

רואה 6 6

New member
ומה יעשו אלה שנשואות/יוצאות עם מישהו שיש

לו נסיעות עבודה כאלה לחו"ל? או מישהו בצבא קבע ותקוע בבסיס בלי לצאת? או רופא עם משמרות בלתי נגמרות?
החיים שלנו מזמנים שינויים ופרידות ומרחקים וצריך ליהיות מוכן אליהם.
אבל את יכולה לדבר באופן פתוח על החששות ולבקש שמה שלא יהיה,כל דבר שיקרה שלא יחשוש לספר לך עליו.

Berethor

New member
זה תמיד היה נושא בעייתי, גם בימים עברו

אפילו כאשר זה נעשה מחוסר בררה, פרדות ארוכות הן מבחן קשה לזוגיות, ועלולות להוביל לתסכול, בגידה או פרדה מוחלטת.

מאיפה אבא שלך יודע שגברים שנוסעים לחו"ל לבד בוגדים
?

ובכלל למה דווקא בחו"ל, אם הוא היה רוצה, הוא היה יכול לבגוד בך גם כאן, בארץ הקודש!
אז כן, זה קצת מבאס וקצת מלחיץ, אבל זאת לא הבעיה שלו, אלא שלך ולכן זאת גם העבודה שלך להתגבר על החששות והלחץ ואותו לשלוח לשלום עם בירכתך.

wolik

New member
ההתערבות של האבא באמת לא לעיניין

מה גם שאם מדובר בבגידה מזדמנת עם בחורה מקומית, אז זה לא דבר שישפיע על מערכת היחסים...
כלומר הוא עדיין "יחזור אליה" כמו שהבטיח, ואפילו יחזור גברי יותר.

אין כזה דבר בגידה מזדמנת יש בוגד סדרתי

ומי אומר שזה לא ישפיע על המערכת יחסים
ומי רוצה גבר בוגד ש"יחזור"
ולמי אכפת הגבריות שלו
אמן שכל גבר יקבל איידס מה"בגידות המזדמנות שלו"
ובת זוגתו תיפרד ממנו

Berethor

New member
בגידה מזדמנת היא עדיין בגידה

בגידה לא חייבת להיות רומן, מספיק שהוא שכב עם מישהי אחרת והוא כבר בגד בא. לבגידה יש מחיר, בטח שזה ישפיע על מערכת היחסים וגם על האדם עצמו.

Another Girl

New member
בגידות באמון לא הופכות אותך לגברי יותר.

לקצת יותר חלאה, זה כן.

wolik

New member
דיברתי על מה שישתקף מהגבר

יחסי המין המזדמנים שהגבר יקיים בחו"ל יגרמו לו להתנהג בצורה גברית יותר וזה בפרט יורגש על ידי בת הזוג שלו (=היא תרוויח מזה).
מובן שאם מה שהוא עשה יתגלה, אז יהיו לזה השלכות כמו שציינת.

מין מזדמן בחול לגבר, זה כמו תחביבים שמחזקים נשיות אצל בחורות. למשל חוגי הריקוד על העמוד שנפוצים בשנים האחרונות.

מעמקים39

New member
אבא שלה דואג לה וכנראה בצדק וטוב שהתערב

חבר שנוסע לבלות רחוק מאהובתו שסובלת ממצב בריאותי בעייתי ומציינת שלא יכולה להרשות לעצמה כלכלית להצטרף לנסיעה, הוא לא חבר בעיניי וטוב שאביה מנסה לפקוח עיניה כי הן מעט עצומות.

שיסע ויהנה

אני בכוח שולחת את הבחור שלי לחו"ל (ואני אמורה ללדת עוד חודשיים). שיסע ויהנה ויחזור והכל ישאר כרגיל. גם אם הוא היה כל היום בבית לא יכולת להשגיח 24/7 על כל צעד ושעל שהוא עושה. מי שרוצה לבגוד בוגד בלי אישור של ביקורת הגבולות.

יש אנשים שמפחדים לבגוד ויש להם שגרה יומית ברורה

שהם מפחדים לסטות ממנה
ובחו"ל הולכים לנערות ליווי

Berethor

New member
אומנם זה נכון שלבגוד יכולים גם בארץ

אבל בלעדיה בסביבה זה הרבה פחות קשה, ובנוסף כמה שיותר זמן הם לא ביחד, ועם יותר מדי זמן פנוי, כך יש סיכון גבוה יותר.

אז מה....

הוא נוסע לשבוע, הוא גם יכול לבגוד אם יש לו שעה פנויה בארץ.
&nbsp
&nbsp
אני לא הייתי עושה פרצוף על זה, מבקשת מתנות וזהו.

Berethor

New member
יש כמה פרמטרים שחסרים לך במשוואה

אומנם תאורתית זה אפשרי לבגוד גם אם יש לו שעה פנויה, או אפילו בבית שלה בזמן שהיא יושנת, אבל א' בחו"ל זה הרבה פחות קשה מאשר לידה, ב' עצם העובדה שהוא לא איתה הרבה זמן, היא שכלעצמה יכולה לעודד לבגידה, אפילו אם הוא לא טיפוס בוגדני כל עוד הוא איתה, כך שבהחלט יש לה סיבה לחשוש יותר כאשר הוא שבוע בלעדיה בחו"ל, למרות שכמובן הוא יכול גם שלא לבגוד בא, זה תלוי גם בו ולא רק בנסיבות. אז כן לבגוד הוא יכול גם מתחת לאף שלה, אבל עם שבוע לבד בחו"ל הסיכון גבוה יותר.

למעלה