דעתך נובעת מבורות ודעות קדומות
וזה בסדר, כולנו מוזנים ע"י דעות קדומות והנחות יסוד שמונחלות לנו מהחברה- והשאלה האם המציאות שמתגלה לנו הופכת את דעתנו, או שאנחנו מתעקשים להישאר באותה דיעה למרות העובדות שמוצגות לנו
ולכן, מול דעתך, שאינה מבוססת על דבר מלבד המיתוסים השגויים של הבדסמ שהונחלו לך ע"י התקשורת והסרטים, אני מעמיד מחקרים, שבדקו עוסקים בבדסמ ומצאו את הדברים הבאים:
1. אחוז הפושעים מקרב העוסקים בבדסמ שווה לאחוז הפושעים באוכלוסיה כולה
2. אחוז הפושעים המיניים בבדסמ שווה לאחוז הפושעים באוכלוסיה כולה
3. אחוז האנשים העוסקים בבדסמ וסובלים מהפרעות נפשיות כגון דיכאון, חרדה, מאניה/ביפולארי ואובססיה קומפולסיבית שווה לאחוז הסובלים מהם באוכלוסיה הכללית. לעומת זאת בדסמים סובלים באחוז ניכר פחות מפארנויה ופתולוגיות גבוליות אחרות. (יחד עם זאת, אנשים העוסקים בבדסמ נטו יותר לתיאטרליות ולאקסביציוניזם חברתי)
4. בסקרים ומחקרים שנערכו בנושא נמצא כי פנטזיות SM מתחלקות בצורה די שווה בין גברים ונשים (ביחס של בערך 55% גברים ו45% נשים)
5. במחקרים רבים שנערכו בתחום נמצא שבדסמיים מדווחים על רמה גבוהה בהרבה של אושר וסיפוק מאשר האוכלוסיה הכללית
אז "דעתך" אינה אלא בורות העטופה במסווה, והמחקרים אינם תומכים בה.
בדסמיים אינם סובלים מהפרעות נפשיות, סטיות נפשיות או בעיות מוסריות יותר מאשר כל אחד אחר, ובקשר לשוביניזם- הרשי לי לגחך. אין שום דיעה שהבעתי, כאן או בכל מקום אחר שאת יכולה לייחס אליה שוביניזם, והניסיון (הדי פתטי, יש לציין) לתקוף אותי לגופו של אדם במקום לענות לגופו של דיון- נו, מעיד עלייך הרבה יותר מאשר עלי.