התייעצות קטנה..

Berethor

New member
אם הוא יהיה שיכור או מסומם, הסיכון אכן גובר

יהיה יותר קל לו לאבד את הראש ככה. אמסטרדם זה בהחלט מקום בעייתי במיוחד שהוא יסע עליו לבד, אם כי תאילנד זה יותר בעייתי.

A לוןA

New member
כמה הבהרות-

1. אני לא טענתי שאת תלותית, אם השתמע מדברי כך- אני מתנצל. אני הגבתי לדבריו של POV2 ברמת העיקרון.
2. האם החבר שלך נתן לך אי פעם סיבה לחשוש או לא לבטוח בו? אם כן, אמסטרדם או לא אמסטרדם- הוא יכול לבגוד בכל מקום- וזו לא דרך לנהל חיים, כשאת מנסה לבלוש אחרי כל דקה מחייו כדי לוודא שהוא לא בוגד
3. אם את "סוחבת" טראומות מקשרי עבר- זה לגמרי מובן, אבל את חייבת להבין שלחיות תחת מעקב על פגיעה שפגע בבת זוגה האקס שלה- זה דבר שמכרסם בבסיס מערכת היחסים- ולכן את צריכה לתקשר את החשש הזה מולו (כך שיראה איך הוא יכול להתחשב בעניין), ובמקביל לפעול- אולי אפילו ע"י עזרה מקצועית- כדי להפחית ולהעלים את רמת החשש הזו
4. אישית, אם אני יודע שבת הזוג שלי טסה לאמסטרדם, והיא טסה לשם ע"מ לעשן סמים, להתמסטל ולהשתכר- הייתי דואג הרבה יותר לזה מאשר לאיזו בגידה שכן-או-לא תקרה. בעיני טיסה למקום כלשהו מתוך מטרה להתמסטל או להשתכר היא ... המממ... נקרא לזה בעייתית מאוד.
&nbsp
בסך הכל את מתארת מערכת יחסים שהיא דווקא כן מאפשרת חופש ומרחב נשימה, והדאגה שלך- לאור קשרי העבר- מובנת, אבל את חייבת לתקשר את זה מולו, ולראות איך אתם פותרים את זה ביחד.

צר לי לבאס

אבל למה שמישהו ירצה לטוס לבד לחו'ל?
נשמע לי הבל הבלים
נראה לי טס עם מישהי או עם חבר
כי אין סיבה שיטוס לבד

NEO83

New member
למה שירצה לטוס לבד?

שמעת פעם על זמן איכות לבד? קראת את ההודעה של הבחורה ואת הסיבות של הבחור?

NEO83

New member
זה שזה לא סיבה בשבילך

זה לא אומר שזאת לא סיבה בשבילו או בשביל מישהו אחר

למעלה