התמונה שכולנו חיכינו לה
!!!!

מירבי ת

New member
../images/Emo6.gifחחחח שמתם לב

היי!!! חזרתי מחו"ל , התגעגעתי המון ולקח לי ה-ר-ב-ה זמן להשלים הכל.... אין לכן מושג כמה מלל הפורום הזה מייצר ביום ואיזו בעיה זו להשלים שבועיים וחצי.. בכל מקרה - שמתם לב שמישהו צועק לאדם כשהם ברכב: "Adam come -on like kadima dude" כאילו שבעברית הוא יבין יותר טוב..... חחחח גדול. ולדעתי אדם עושה בכל מחושב ובונה את הראש של האנשים להתרגל - בהתחלה ידיים , אח"כ נשיקה סולידית , לאט לאט הרף יעלה , בסוף התמונות יהיו מסומנות "R " למבוגרים בלבד.

InbarKiii

New member
מירביייייי כבר דאגתי שקרה לך משהו ../images/Emo10.gif

אמרת לי שאת חוזרת ב11 ולא כתבת כלום! חחח ורציני? לא שמעתי שום קדימה D: אני יקשיב לזה שוב חח חחחחח ואמן על המשפט האחרון
[ספרי לי איך היה אם באלך,בפרטית או משהו :)]

מירבי ת

New member
ברור שבא לי! ותראו את זה!! חחח

הפרז הילטון הזה קורע!קשה לי לחכות לתגובה שלו על הנשיקה , אבל הוא הגיב על הערפדות: http://perezhilton.com/2009-10-14-glamberts-halloween-costume-is-gonna-be אני ח-ו-ל-ה על כל 4 הספרים של דמדומים , ואפילו הייתי עכשיו בסט של new-moon שמצולם באיטליה והיה גדול! ערפדים אלו היצורים הכי מרתקים עלי אדמות , טנראה לי שפרז הילטון גם מצפה ..

InbarKiii

New member
חחח כולנו מצפים

איך בא לי תמונות שלו כמו מפעם..עם כל הגברים מסביבו והוא בלבוש מנצנץ כלשהו

heart1soul

New member
מירבי !! איך היה נהנת??

חחח כן קרו כמה דברים מעניינים בזמן הזה:) אבל לא יותר מידי! הדברים הגדולים באמת עוד לא התחילו אז לא פספסת כלום חח ואיזה צחוקים לא שמתי לב שהוא צועק את זה.. ואני מחכה לתמונות למבוגרים בלבד

היי חזרת! ../images/Emo140.gif

חח וואלה לא שמתי לב שאמרו לו חחח והלוואי למשפט האחרון

t r e c o o l

New member
נראה לי שהוא אמר:"יו לוק לייק הדיוה" ולא

קדימה..חחח וברוכה הבאה
ואוי הלואי

מירבי ת

New member
../images/Emo140.gifאיזה מקסימות אתן! אני מתרגשת..

נהניתי..היה קסום. בשלב מסוים הרגשתי כזה אושר שלא ידעתי איפה לשים את כולו..... אחחח. בכל מקרה - כל תייר שפגשתי מארה"ב (והיו הרבה) שאלתי על אדם - הרוב הכירו ואהבו מאוד , ופגשתי אפילו זוג מסן-דייגו שממש מכירים את המשפחה.... חמודים (בראד והולי - הכי אמריקניים שיש....). לדעתי טרקול זה" קדימה" , שמעתי בודאות את ה-M ולא v אבל לא משנה באמת. אני (ומג'נטה לא תסכים איתי ,אה ילדה?) , אחרי שקיבלתי את חלום-בקטנה מס' 1 שלי (לראות נשיקה , אפילו שזה עם דרייק) , עכשיו מחכה לחלום בקטנה מס' 2 שלי - לראות משהו , משהו , שמזכיר ניצוץ יהודי... משהו. זה כ"כ ישמח אותי (חוץ מהשם מיטשל...חח). זה יעשה לנו הרבה כבוד וטוב טוב טוב לי על הלב... אגב - דיברתן על זה מזמן , אבל לדעתי אדם בהחלט עבר ברית מילה. סבבה לי ככה.

nini18

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif שמחה לשמוע שנהנית ../images/Emo13.gif

mokasosex

New member
יאאאאי חזרת ../images/Emo6.gif

אני לא המירב היחידה שוב !!!
שמחה מאוד שנהנית

MIDNIGHT SKY

New member
איזה חמודים הם../images/Emo23.gif

סופסוף אדון לבריי לא מנשק אף אחד אחר והאמא המעצבנת לא נדחפת להם באמצע.

למעלה