התנצלות

תודה על העיצה

סיימתי את ניסיונותי להסביר לך על ההבדלים בין התנהלות פורום בתפוז לבין עבירה על החוק בין שני אזרחים.

cומcו

New member
זה לא שני אזרחים אלא שני גולשים בפורום שבו

אתה התמנית ע"י הנהלת הפורומים לנהלו והפורום כפוף לחוק.

לא

אני לא חושב שבוצעה כאן לא עבירה על החוק ולא עבירה על התקנון של תפוז.
יחד עם זאת, כתבתי לך שאת כאזרח יכולה לגשת לייעוץ משפטי אם את סבורה שמישהו עבר על החוק. אם את הבנת מזה שאני כביכול טוען שיש כאן עבירה על החוק אבל לא על תקנון תפוז - הרי לך ההבהרה שלא כך הוא.

על איזה חוק? איפה יש פה אלימות בכלל?

להפנות להודעות קודמות בפורום זה לא "איום" וזה מותר לפי כללי תפוז. אם את מרגישה מאוימת על ידי הודעות שאת בעצמך כתבת, תעשי חושבים...

cומcו

New member
בגלל אלימות אינטרנטית כמו שלך ילדים התאבדו

לכן, החוק התחיל להתייחס לזה בחומרה רבה.

אל תבני על זה...

קומרן

New member
הפעם הגזמת

בריונות אינטרנטית ממנה ילדים התאבדו תמיד הייתה קשורה לזהות האמיתית שלהם בעולם האמיתי!

למשל , ילדה שחשפה את שדיה בקנדה במצלמת אינטרנט לזר, הייתה לאחר מכן יעד לבריונות מקוונת (ושוב, השמצות חד משמעתיות כלפי הזהות האמיתית שלה!!!)

או ילד שהיה נתון לבריונות בכיתה היה אחר כך נתון לבריונות מכוונת בפייסבוק

את יכולה להיכנס ללינק הזה בשביל להבין למה אני מתכוון.

בכל מיקרה אמא, אני לא יודע איך להתייחס לשטות שכתבת אבל באמת שהגזמת והראית שאין לך מעצורים ושאת לא ממש מבינה מה שאת כותבת...

cומcו

New member
לא הגזמתי וזה שיש דרגות חומרה לכל דבר זה לא

משנה את העובדה הזו שמדובר באלימות אינטרנטית.
גם באלימות רגילה יש דרגות של חומרה והיא יכולה להביא לידי מצב של מוות, נכות או סתם מכה יבשה.
אומנם דרגות הענישה שונות בצורה פרופורציונלית לחומרת הפגיעה, אבל עונש יש בכל אחד מן הסיטואציות.

קומרן

New member
ואת לא שמה לב שאת סותרת את עצמך?

ראי את שתי הטענות שלך:

1. "בגלל אלימות אינטרנטית כמו שלך ילדים התאבדו"

2. "לא הגזמתי וזה שיש דרגות חומרה לכל דבר זה לא משנה את העובדה הזו שמדובר באלימות אינטרנטית..."

אז ככה, לא ממש הבנתי למה את מכנה את הכתיבה של הכפר בתור אלימות בהנחה שאת לא חושבת שהכתיבה שלך אלימה.
דבר שני, בטענה הראשונה את טוענת שבגלל אלימות כמו שלו (כמו שלו!) ילדים התאבדו ומהטענה השניה שלך אני מסיק שאת לא חושבת שבדרגת האלימות שהוא כוויכול הפעיל עליך (דובר על ציטוט שלך או משהו כזה?) ילדים מתאבדים - את לא חושבת שאת צריכה להחליט?

cומcו

New member
לא הבנתי את מה שרצית להגיד

נסה לכתוב שוב בצורה יותר ברורה ואין שום סתירה במה שכתבתי, כי כתבתי שיש דרגות של חומרה ואם זה יביא להתאבדות, אז העונש יהיה חמור יותר.
אני לא ילדה, אז לא מתייחסת בכלל למה שערסים כמוך כותבים ומתאגדים בכדי לפגוע ביחיד וכך ישנם מקרי התאבדויות והתופעה הולכת ומתעצמת בגלל ההורים שמחנכים את ילדם כפי שהם מתנהגים בעצמך ומזל שאתה עדיין לא הורה

תגובה זו גם מתייחסת לערס שהזמנת למטה.

קומרן

New member
את באמת לא מבינה?

זה כמו שתיראי שני ילדים קטנים , אחים לצורך העניים רבים בקטנה כשאחד הילדים נותן מכה קטנטנה ביד לאחיו - זאת סוג של אלימות פיסית אבל אני לא מאמין שיהיה הורה אחד (טוב, אולי את אך יש יוצאים מן הכלל) שיגיד לנו הקטן שבגלל אלימות כמו שלו ילדים נרצחים...

אגב, שימי לב שבטענה הראשונה שלך לא כתבת "סוג" אלה השתמשת ב "כמו שלך" ובמשפט המלא "...אלימות אינטרנטית כמו שלך..." ככה שהתירוץ שלך ללמה הגזמת (בלי להודות שהגזמת) ממש לא קביל.

לגבי הערסיעדה... כמובן שההגנה הכי טובה זאת התקפה ולא ראיתי שאת דוגלת במיוחד בשיח ענייני ונקי .

cומcו

New member
בהחלט לא מבינה, כי קשה לקרוא את מה שאתה כותב

לא מספיק שיש לך שגיאות כתיב מרובות שצריכים לנחש למה התכוונת, אתה גם משתמש בסימני פיסוק לא הגיוניים, משרבט ציטוטים ומקשה עוד יותר על הקריאה.

ברור שאני גם נגד אלימות בילדים קטנים כשם שאני נגד גניבת סוכריות ממכולת, כי ככה זה מתחיל, אבל הסטנדרטים החינוכיים והנימוסים שלנו שונים זה מזה וטוב שאין לך ילדים שתלמד אותם שמכות זה בסדר.
בנוסף, אתה מוזמן לפתוח את השאלה שלך בכל פורום הורים שתרצה ותראה איזה לינץ' ייעשו בך על המכה הקטנטנה שלך ביד לאחיו וכמו שמיכל דליות אומרת "תתעורררררר"

קומרן

New member
את מצחיקה

יש הבדל בין להיות נגד אלימות לבין לצעוק על הילד שבגלל דברים כאלה (מכה על היד) ילדים נרצחים!

cומcו

New member
ככה זה מתחיל

אני בטוחה שגם אין לך בעיה שהורה נותן מכה על היד של הילד.

וכאמור, אתה משכנע אותי יותר ויותר שהסטנדרטים שלנו שונים וכנראה שאתה עדיין לא הפנמת שאתה במאה ה-21.

קומרן

New member
אוי את חיה בסרט...

קצת פרופורציה לא תזיק כי אני מתחיל לקבל ממך את הרושם שאו שאת לא באמת אמא או שהגישה החינוכית שלך יכולה לשרוט קצת את הילד (נפשית כמובן). רוצה לצעוק על ילדיך שהם עוד עלולים לרצוח אם הם ימשיכו לריב? (אין כמעט אחים שלא יריבו בקטנה מידי פעם) בבקשה - אני באמת מקווה שיש לך כסף לפסיכולוג...

cומcו

New member
רואים שאתה לא הורה וטוב שכך

ברור שאחים רבים ותפקידך לחנך שאין מקום לאלימות ואפילו לא הכי קטנה שיש, אבל אם אתה דוגל בפליק לילד, אז כמו שהטרול האחר כתב, אני חסרת מילים וכולי תקווה שלא תנתן לך הזדמנות לחנך ילד לא במסגרת הורית ולא בממסגרת מקצועית, אם תחליט להיות מורה.

קומרן

New member
וואו, את אשכרה כותבת דברים בלי קשר למה שאני

כתבתי...

א. זה עניין של גישות אבל אני בטוח שבמקרים קיצוניים גם את יכולה\עלולה להפליק בקטנה לילד על היד ויש הבדל ענק בין ההבנה הזאת ללדגול בלהפליק לילדים...

ב. אם כשילדך יכאיב לילד אחר , במקום לשוחח איתו על כך או לכעוס עליו תעדיפי לצעוק עליו שבגלל אלימות שכזאת ילדים נרצחים - אני לא מקנא נו וכפי שכתבתי קודם מקווה שיהיה לך כסף לפסיכולוג.

ג. הניסיון שלך להפוך אותי לדמות אלימה בגלל מה שכתבתי על הקיצוניות שלך הוא לא פחות מפתטי

למעלה