התנצלות

אהבתי את השורה התחתונה שלך

אז למה אתם כותבים פה? אין לכם ידע בשיט

לכולכם ביחד - הפסאודו-ספקנים - אין ידע בחיסונים שמתקרב לעשירית ממה שיש למור. אבל אתם מקשקשים בקומקום ועושים הרבה רעש.
מי שלח אותכם? מי מממן אותכם? אינטרס של מי אתם משרתים? אלו השאלות היחידות המעניינת לגביכם.

zlp

New member
כוחות האופל שלחו אותנו כדי להחריב את האנושות.

אני מקווה שעכשיו הדברים ברורים.

מתקשה להבין ולהפריד

על מנת לקחת חלק בדיון ציבורי (פורום?) בנושאי משפט - אתה לא חייב להיות משפטן. אתה יכול להביע את דעתך ככל העולה על נפשך.
על מנת להבין את הבסיס המשפטי במקרה ספציפי - לא בהכרח תוכל אלא אם רכשת את הידע המשפטי הדרוש לכך.

כאן רבים כותבים ללא ידע על חיסונים, וזה סבבה במסגרת דיון ציבורי על חיסונים. מצד שני, על כל אחד "לבנות" את המוניטין שלו בעיני הציבור באמצעות מה שהוא מביא לדיון, ולא על סמך "דרגות" שקיבל ממוסד מסמיך כזה או אחר.

iicרjית

New member
עליך להבין את העקרון המשפטי

גם אם אתה לא עו"ד. ולפי מה שכתבת אתה לא מבין את העקרון המשפטי.

אין שום בעיה ללמוד נושא כמו חיסונים ולהבין בו כנ"ל לגבי תחום המשפט. אבל אם לא למדת ולא קראת פסיקה ואת הוראות החוק ואתה רק משער או חושב שאתה מבין, זה לא יכול להיות בסיס משפטי.

elraviv

New member
תיקון לעמדת המשפטית של אורנית

ציטוט של עו"ד העוסק בנושא:
"אי אפשר לתבוע על לשון הרע על עלבונות (כלומר, שקרן, מקבל כסף מחברת חיסונים וכו') אלא רק על דברים שיכולים לפגוע ישירות בפרנסה או בשמך הטוב. למשל - שיש לך מחלה חשוכת מרפא, או שאתה לא מי שאתה מציג את עצמך."

כלומר למר.סגמון אין בסיס לתביעה על עלבונות. בחרתי להתנצל כי להפתעתי הרבה הוא נעלב.- וזאת לא הייתה כוונתי.
טון הכתיבה שלי כלפיו (וכבר הסברתי זאת בעבר) הוא פרובוקטיבי כי אחרת הוא לא מגיב, ופשוט מתעלם.
אי אפשר לנהל דיון ענייני עם מישהו שטוען טענות, וכשמוכיחים לו שהוא טועה הוא פשוט בורח...

zlp

New member
"מקבל כסף מחברת חיסונים" זה לא עלבון

ההקשר תלוי: אם הטענה כי פלוני מחזיק בעמדה מסויימת משום שהוא כביכול מקבל כסף מחברת חיסונים, בעוד שבפועל הדבר אינו כך, מדובר בפגיעה בשם הטוב של אדם. במיוחד אם אותו אדם ידוע בשמו המלא בעולם ה"אמיתי".

רביב, הגב שלך נראה פה יותר מהפרצוף שלך

אפרופו מי ש"בורח"...
מה דעתך להתייחס לטעויות הבוטות של קרן לנדסמן במאמר שלה על הפוליו בהן אתה מתחמק מלעסוק??

elraviv

New member
טוני אתה ברחת מהדיון שלנו בפייסבוק

טוני אתה ברחת מהדיון שלנו בפייסבוק ברגע שהראתי לך שאתה לא יודע על מה שאתה מדבר ואתה אפילו לא מכיר את מע' VAERS כמו שטענת שאתה מכיר.
אם בכלל אפשר לקרא לקללות ולהשמצות מצדך "דיון"...
אז אתה חושב שיש לי כוח לקללות וההשמצות שלך כאן?
תמשיך להסתתר מאחורי סידרה הולכת ומתארכת של כינויים, כי בכל מקום ההתנהגות הטרולית שלך שורפת אותך.
קיבלת את התשובות לשאלות שלך לד"ר קרן לנדסמן,
והתגובה הלא ענייניות שלך כלפיהן מוכיחה שכל המטרה שלך היא רק להכפיש אותה, ולא באמת ללמוד משהו על חיסונים.

אז תהנה מהגב שלי - חוק ראשון בדיונים, לא להאכיל את הטרול.

רביב, אתה פאתטי

אף אחד שאני מכיר לא ברח מעולם מדיון איתך, והסיבה היא שאתה לא מבין שום דבר בחיסונים אז הדיון איתך הוא כמו לדון עם ילד ביתה ג'.

לגבי "קיבלת את התשובות לשאלות שלך לד"ר קרן לנדסמן," - אתה מוזמן להיכנס לשרשור ולראות שכתבתי תשובות טובות לתשובות של קרן, שרק מראות שהיא ממש לא מבינה רבים מהדברים שהיא כותבת עליהם ועל כן עושה טעויות גסות.

היות וקרן וודאי לא תעיז לבוא ולהתעמת איתי פה, אתה מוזמן לענות על הטענות שהעליתי.
אבל אתה כמובן תתחמק.
רביב, תלבש את החולצה שלך הפוך, ככה שההדפס יהיה על הגב. לפחות יהיה לנו על מה להסתכל כשאתה נס על נפשך...

iicרjית

New member
אם אתה כל כך בטוח

שלמור אין סיבה לתבוע אז בוא תמשיך בלשון בה נקטת עד היום ונראה אם יש לו ו אין לו סיבה, מתאים?

טון הכתיבה שלך הוא להכפיש בן אדם שיגיב? זה מה שבאמת יוביל לדיון ענייני?

גם לא ברור כי לטענתך- הוכחת שמור טועה ושהוא בורח, אז מה הבעיה בדיוק? השגת את מטרתך, למה אתה צריך להכפיש כדי שיגיב? אולי כי אתה לא שלם כל כך עם ההוכחות שלך.

בקיצור רביב, לך לקבל ייעוץ משפטי, שלם קצת כסף, והבטח את השקט הנפשי שלך. עדיף לא להתחכם ולהיות חכם ולא "צודק".

אגב כאמור לעיל, ההתנצלות שלך לא שווה הרבה, ומלבד התחכמות אין בה ממש.

elraviv

New member
אורנית, את שואל מה הבעיה?

המטרה היא להזים מידע שיקרי. כל עוד מור לא מודה שהוא טעה או מתקן את האתר שלו,
וממשיך לטעון את אותו הדבר - לא הושג כלום.

iicרjית

New member
לא סותר את מה שאמרתי

אין פה הצדקה להכפיש את שמו ולעבור על החוק

Markup

New member
תגידי, אדם שטעה והעירו לו, והוא ממשיך

לספר את הטעות ביודעין, נקרא "שקרן"?

iicרjית

New member
אני לא נותנת לך ייעוץ משפטי בחינם

דבר שני, יש הבדל בין לספר טעות לבין לקרוא לאדם שקרן בפומבי. אם אתה רוצה לעמוד על ההבדלים האלו, תיגש לאיש מקצוע או שתלמד בעצמך.

רביב בהחלט פגע בשמו הטוב של מור

מור הוא יו"ר חסון. אמנם הוא אינו מתפרנס מכך (לצערנו) אבל זו פעילות מרכזית בה הוא עוסק ורביב פגע בשמו הטוב של מור בדיוק בלב-ליבו של העיסוק של מור בנושא החיסונים כיו"ר חסון.

למעלה