התנצלות

cומcו

New member
כאן בדיוק הבעיה שאתה לא רואה שזו לא תגובה

קיצונית ומי שחי בעבר שחושב שפותרים דברים באלימות זה אתה.

א. במקרים קיצוניים והדגש על קיצוניים, אולי אתן פליק, למרות שעד כה לא יצא לי לעשות את זה וילד בהחלט מגיע איתך לקיצון.

ב. צעקות הן סוג של אלימות וזה לא דרך פעולתי.
אני אסביר שבבית שלנו אין אלימות.

ג. אני לא הופכת אותך לכלום, אלא פשוט מחדדת את דבריך ונשמע שאלימות לא מפריע לך כפתרון לבעיות ואתה רואה את זה כדרך לגיטימית להשגת מטרותיך.

קומרן

New member
איך את יודעת מה אני רואה ומה אני לא רואה?

מבחינתי זה קיצוני אבל אם את רוצה להמציא שלא , אז זה עניין שלך...

לגבי הצעקות , אוקי , לא צעקת אבל למה שלא תסבירי לילד שבגלל אלימות כמו שלו ילדים נדקרים ברחובות?

אני יודע שאף אמא שפויה לא תעשה זאת , רק הקצנתי את השטות שכתבת על ה"אלימות" של כפר שמריהו

cומcו

New member
אני לא אשמה שאתה לא שם לב מה עולה על המקלדת

שלך.

אני לא מכירה אותך וגם לא רוצה להכיר כי אני לא מסתובבת בחברה של אנשים שאלימות היא דרך חייהם להשגת מבוקשם ובכלל לא מבינים למה הם שוגים בדרך תפיסתם.

Markup

New member
הזוי... את מאוימת על ידי עצמך?

קומרן

New member
נקודה למחשבה

מור בתור אדם ממשי (בשונה מדמות שכותבת בשם בדוי) יכול לחוש כי נפגע מלשון הרע ולפעול בהתאם. אני ממש לא מצדיק אותו אבל זה מעניינו ומזכותו.

את בשונה ממור , הינך דמות בדויה וגם אם בתור "כפרית פשוטה" היית ניגשת לעו"ד בשל פגיעה של גולש אלמוני בשמה הטוב של "אמא" (הדמות האנונימית שלך) , סביר להניח שהוא היה בתפוצץ מצחוק...

cומcו

New member
לך תלמד את נושא לשון הרע באינטרנט ואח"כ תחזור

לכאן ותתנצל שכתבת שטויות חסרות ביסוס.

elraviv

New member
אמא - הצהרות צריך לגבות

מהן השטויות חסרות הביסוס?

cומcו

New member
האם צריך לתת ביסוס ש-1+1=2?

בעולם המחשבים לזיהוי קוראים כתובת IP, לכן אין אנונימיות וכל גולש כאן בפורום ניתן לדעת מי הוא בדיוק.

* ולגבי כל מי שחושב על גלישה אנונימית דרך שרת DNS אנונימי למשל או יצירת מסלול וירטואלי בין שרתים הרי שגם כאן אין אנונימיות ומדובר רק ב "כמה זמן ייקח ואיזה השקעה צריכים כדי להגיע לנתונים" (אבל הנתונים קיימים ותיאורטית תמיד אפשרלהגיע לכל אחד)

** יוצא מהכלל הוא שימוש בשירותים של גורם אחר שלא רשם את הפרטים שלכם(כגון בית קפה, ראוטר של שכן ששכח לאבטח אותו וכו'). זה כבר סיפור אחר...וגם כאן אם הפעולה און-ליין ניתן להגיע למקבל השירות דרך נותן השירות בקלות ואם לא... יש עוד דרכים להגיע אליו שאין זה המקום לפרסם.

*** ולסיום נושא אנונימיות להיום: חלק מרכזי מהנושא קשור ל"הצלבת נתונים". לא מעט קראקרים נתפסו בזכות כך.

קומרן

New member
הרגת אותי עכשיו (מ
)

אמא,

ראשית, אם כבר מצטטים מישהו , רצוי לציין שאת אינך המקור ...

שנית, את כותבת שטויות - ניראה לך שחוק לנון הרע מגן עליך בגלל שאין אנונימיות מוחלטת באינטרנט היות ויש האקרים מוכשרים מאוד ו\או ארגוני ביון שמסוגלים לדעת מי את לפי העקבות הוירטואליות שלך?! באמת שהצחקת אותי עכשיו

cומcו

New member
לא ראיתי שהשבתי לך

בכל אופן, זה מה שמצאתי בשיטוט של שנייה וחצי וזה גם יותר מידי בשביל אחד כמוך.

קומרן

New member

ראשית השבת לי שתי הודעות אחורה ,

שנית ,

את לא מחדשת פה כלום ואני חושב שאם כבר לי יש מה ללמד אותך על אנונימיות באינטרנט. בכל אופן , זה גם לא רלוונטי לנושא היות ולכלל הציבור הגלישה שלך אנונימית לגמרי וגם כשמצטטים מישהו חשוב ת-מ-י-ד לתת קרדיט. פולספגן גם נוהגת או לפחות נהגה בעבר לצטט בצורה כזאת וניראה שהיא קצת למדה... תשאלי אותה איך מצטטים בצורה נכונה והיא תשמח לענות!

מי זה "ניתן לדעת"? זה לא מידע נגיש לכולם

רק תפוז יודעים IP וזה עדיין לא אומר שהם יודעים למי הוא שייך... בשביל זה הם צריכים לפנות לספק ובשביל שהוא ישחרר להם את המידע הם צריכים סיבה טובה (ריבים בפורום זו לא סיבה טובה. פדופיליה או חשד לחייו של אדם כן).

כשאת כותבת (סליחה, מעתיקה בלי קרדיט...) ש"לא מעט קראקרים נתפסו בזכות כך" זה לא שגולשים אחרים תפסו אותם, אלא גופים קצת יותר רציניים (נגיד FB וכאלה).

לגבי לשון הרע, כדי להוכיח פגיעה בשם טוב צריך להוכיח שאכן היה שם טוב ושהוא נפגע (לא בהכרח צריך להוכיח נזק ממשי בעקבות הפגיעה). במילים אחרות צריך להוכיח שאכן היה לך מוניטין א' ושהדברים הוציאו לך שם ב' ולכן פגעו במוניטין הזה. קישורים להודעות שאת בעצמך כתבת ופרסמת פומבית שמלמדות על ההתנהגות שלך עצמך בפורום ציבורי בפני כולם לא יכולים להוות "פגיעה במוניטין"... תשאלי כל עורך דין.

cומcו

New member
בקיצור, הצעתי עדיין בתוקף שתלך ללמוד את הנושא

ותחזור לכאן, כי אם יש תביעת לשון הרע, הספק משחרר את כתובת ה-IP בצו ביהמ"ש.

לא, קודם תצטרכי לשכנע את השופט בצדקתך

כדי שבית המשפט ייתן את הצו, והוא לא ממהר לתת אותו (למדתי את הנושא היטב, אל תדאגי).

לדוגמא:
http://www.what2do.co.il/חשיפת-ip-דיבה/
http://www.psakdin.co.il/fileprint.asp?filename=/ip/public/art_ccio.htm

את מוזמנת למצוא שופט שישתכנע שקישורים להודעות שאת בעצמך פרסמת פומבית הן לשון הרע (יש פה מין סתירה פנימית כזאת, כי יוצא מזה שאת הוצאת לעצמך שם רע...).

cומcו

New member
זה לא אותו מקרה כי שם מדובר על תגובות לכתבה

ולא לגולש.

זה לא משנה, יש שם הסבר משפטי עקרוני

והנקודה הייתה שבית המשפט לא ממהר לתת צו לחשיפת IP ופרטי גולש. צריך לשכנע אותו שיש לכך הצדקה. את מוזמנת למצוא עורך דין או שופט שישתכנע שאחרי שתקפת גולשים בפורום במילים חריפות והאשמת אותם בהתנהגות שאת מיישמת בעצמך את עוד חושבת שקישורים להודעות האלה הן לשון הרע... שיהיה בהצלחה.

cומcו

New member
אם היית יודע קצת איך מתנהל משפט, היית יודע

שיש לך רק יכולת לדעת איך הגעת לשם ואין לך שום יכולת לדעת איך תצא משם.

ספר לנו, שזה יקרה ...

דילגת בקלילות על צו בית משפט לחשיפת IP

שבלעדיו את לא יכולה לזמן אף גולש ולכן הוא מלכתחילה לא יגיע לבית המשפט. את מוזמנת לעשות שיעורי בית ולגלות באילו מקרים מעטים בית המשפט הסכים לתת כזה צו (רמז: לא דומה במאום לטענות שלך...). באותה הזדמנות את מוזמנת גם לבדוק כמה תביעות לשון הרע זכו מתוך כל אלה שהוגשו (רמז: מעט מאוד, ולא דומות במאום לטענות שלך...). בקיצור, ספרי לנו את, כשזה יקרה...
(אני ישן בשקט).

אגב, לא יודע אם שמת לב, השרשור (על ד"ר לנדסמן) שבו התלוננת על האיומים שלי וכו' כבר נמחק בינתיים מהפורום... (וטוב שכך, הוא לא היה צריך להיות כאן מלכתחילה).

למעלה