התנצלות

נשמר איפה? הוא כבר לא בפורום...

אם שמרת צילום מסך את מוזמנת לעשות איתו מה שאת רוצה... שיהיה בכיף ובהצלחה.
בניגוד אליך אני לא חש מאויים מדברים שכתבתי בפורום (וגם לא מהאיומים שלך על תביעת לשון הרע).

elraviv

New member
כן אמא, צריך לתת ביסוס להצהרות שלך

ענית לי כאן לא לעניין - לא מעניין אותי חוסר ההבנה הבסיסי שלך בענייני חשיפת IP, צריך המון כח משפטי בינלאומי, כדי להכריח שרת פרוקסי בארץ אחרת לתת את הלוג - שלא נאמר שיש שרתי פרוקסי שפשוט לא שומרים לוג...

האם את מאיימת בהתאבדות בגלל שכפר שמריהו ציטט לך דברים שפרסמת בעבר?
אם כן ת'קשרי בבקשה 1201...

ועכשיו לעניין הביסוס - טענת שכתבתי "שטויות חסרות הביסוס", את צריכה להוכיח את הטענה הזאת -אחרת את סתם משמיצה.
כל דבר שאני כותב כאן יש לו ביסוס בעולם המדעי האמיתי.

cומcו

New member
מה הקשר לחו"ל?

אני מניחה שהילד הנכבד משתמש באחת מספקיות האינטרנט בארץ והם יודעים את הפרטים שלך.

הדבר, כמובן, שונה אם הגלישה מתבצעת מחו"ל כמו כל דבר משפטי אחר שלא קשור לאינטרנט.

קומרן

New member
מה הקשר? שכחת כבר מה ציטטת?!

"* ולגבי כל מי שחושב על גלישה אנונימית דרך שרת DNS אנונימי למשל או יצירת מסלול וירטואלי בין שרתים הרי שגם כאן אין אנונימיות ומדובר רק ב "כמה זמן ייקח ואיזה השקעה צריכים כדי להגיע לנתונים" (אבל הנתונים קיימים ותיאורטית תמיד אפשרלהגיע לכל אחד)"

אגב, כוונת המשורר במקור הייתה כניראה לפרוקסי (במקום שרת DNS) ומשם הקשר לחו"ל... תוכלי ליקרוא על זה בויקיפדיה וללמוד קצת כדי שתביני יותר טוב מה שכתבת...

cומcו

New member
בעזרת פרוקסי אתה יכול לגלוש מארץ אחרת באתרים

מקומיים, כמו למשל לראות את ערוץ 2 בצפייה ישירה מאיטליה.

עדיין, אתה צריך לגלוש דרך ספק אינטרנט כדוגמת בזק בינלאומי ולכן אתה כפוף לחוק בארץ שבה אתה נמצא גם אם אתה גולש בארץ אחרת ולכן אם אתה נמצא בישראל, כלל לא משנה היכן תגלוש, אתה כפוף לביהמ"ש הישראלי.

elraviv

New member
אמא - משמיצה ובורחת

טענת שכתבתי "שטויות חסרות הביסוס", את צריכה להוכיח את הטענה הזאת -אחרת את סתם משמיצה.
כל דבר שאני כותב כאן יש לו ביסוס בעולם המדעי האמיתי.

התייאשתי כבר מלקבל ממך תשובה - כנראה את רק יודעת להשמיץ ולברוח.

ולגבי ההבנה שלך בשרתי פרוקסי - נניח שאת גולשת דרך שרת פרוקסי מרוסיה וכותבת כאן בפורום בשם בדוי חדש.
אז בפורום יהיה כתוב את ה IP של הפרוקסי הרוסי, עכשיו צריך לפנות לבעל הפרוקסי הרוסי ולחייב אותו לתת את קובץ ה"לוג", זה שכתוב בו מי גלש דרכו באותה שעה אל תפוז.
- אז בשלב ראשון צריך לבדוק אם הוא בכלל שומר קובצי "לוג" יש פרוקסי שמכריזים שהם לא שומרים.
- שלב שני אפילו אם הוא שמר קובץ לוג הוא יכול להגיד אני לא כפוף לחוקי ישראל, תביאו צו מבית משפט רוסי.
ולידיעתך הכללית יש מערכות כמו TOR שמחליפות את הפרוקסי ואז אין לוגים ואין מסלול ואין כלום דרכו את יכולה לאתר את הגולש...

קומרן

New member
כל הכבוד על הסבלנות...

מעניין שהכתיבה של אמא ממש , אבל ממש מזכירה את זאת של פולספגן... אותו "הגיון" ואותה "לוגיקה" - כל הכבוד על הסבלנות להסביר לה את מה שהיא ציטטה...

קומרן

New member
מקווה בשבילך שאת יודעת יותר

אלה אם כן את מחשיבה תארים מזוייפים וציטוטים גנובים מפורומים כידע...

cומcו

New member
אין לי מושג למה יש לך הערכה עצמית כ"כ ירודה

על עצמך.

האם זה בגלל טעויות הכתיבה שלך שאתה לא מצליח להתנסח כראוי?
האם גם יש לך בעיה בדיבור?

תבין, זה שאתה מנסה לעשות דה-לגיטימציה למישהו בשביל להעלות את עצמך, רק גורם לתוצאה הפוכה וגורם לאנשים לזלזל בך יותר.

מקווה שתיקח את זה למחוזות טובים ותהנה מביקורת בונה ולא תהפוך אותה לביקורת הורסת.

cומcו

New member
היכן כתבתי "שטויות חסרות הביסוס"? והיכן ברחתי

אתה כותב הרבה דברים שאין להם שום אחיזה בעולם המדעי וחלק העולם המדעי בעצמו שרוי במחלוקת.
אתה מלקט את דבריך מבלוגים ומפורומים במקום מהדבר האמיתי.

elraviv

New member
כתבת כאן ב 01/08/13 13:24

ועכשיו שינית את הנוסח ל"דברים שאין להם שום אחיזה בעולם המדעי"
את מוזמנת להביא הוכחות גם לכך.
האמת יש לך אסטרטגיה מגניבה - משמיצה ומכחישה שהשמצת אפילו כשזה מופיע באותו עמוד.
אני משער שעוד 2 דקות תכחישי שגם כתבת את התגובה הזאת...

cומcו

New member
התגובה היא לקומרן ולא אליך

תלמד לא להיות חפיפניק (הנה צילום מסך בשבילך בתמונה המצורפת) ואז לא תתפלא שלא לוקחים אותך ברצינות.

iicרjית

New member
רביב

ההתחכמות שלך ברורה. מור פנה לעו"ד אחרי שקראת לו שקרן והשתמשת בעוד ביטויים פוגעניים ולא כי "רק ביקשת שמור יביא הוכחות אחרות".

חבל מאוד שאתה לא מפנים את שנעשה על ידך וממשיך בהתחכמויות.

גם עולה מדבריך שלא התייעצת משפטית כי אם היית עושה כן לא היית קורא לזה איום והיית מתנצל כפי שצריך להתנצל.

zlp

New member
אם מור איים בתביעת SLAPP

ואם הוא הלך אימים על משתמש כדי להשתיק אותו, התגובה של אלרביב סבירה לחלוטין.

להזכירך, גם את נקטת לא פעם איומים מרומזים בפורום שלא היה להם כל בסיס משפטי. נראה שזוהי המשכה של אותה טקטיקה פשוטה שנדמה שמשמשת להשתקת דיון ציבורי.

iicרjית

New member
אם דיון ציבורי בעיניך

זה לקרוא למישהו שקרן. אז צר לי- בעיניי החוק זה לא דיון ציבורי.

ונכון אני נקטתי בהתראות משפטיות, ומאחר ולא נראה לי כי אתה מחזיק בתואר משפטי ו/או התמחית בנושא אתה לא יכול להחליט איזה בסיס משפטי יש לזה.

מור מנהל פה לא מעט דיונים ציבוריים מעניינים אבל לקרוא למישהו שקרן ולהכפיש אותו בציבור זו עבירה על החוק. תעשה הפרדה בין האהבה שאתה רוחש למור לבין איך שדברים צריכים להתנהל.

zlp

New member
לא עקבתי אחר השתלשלות העניינים מתחילה ועד סוף

ולכן נקטתי במילה "אם".
התייחסתי לעמדתו של אלרביב כפי שהוא הציג אותה. מאישה שמתפרנסת ממילים ומחקירה של משמעויותיהן הייתי מצפה ליותר חדות ודיוק.

אגב, עורכי דין ומשפטנים הפכו את החוק לעניין מסובך ש"צריך להתמחות בו" כדי להגיב עליו. את המהות הבסיסית, של היות החוק מורה לכלל האזרחים, חלקם קצת שכח.
עוד עובדה מעניינת - כדי להביע את דעתי בנושא "בסיס משפטי" עלי להיות מומחה, אבל על חיסונים, עניין מורכב עשרות מונים, כל אחד בפורום הזה מוזמן להביע את דעתו- מלומדת או לא...

למעלה