התפכחות?

L i n u s

New member
מסכן הוא מי שמרגיש מסכן

אין קשר בין מה שאדם עובר בחיים לבין מסכנות. אנשים שונים שעוברים את אותן סיטואציות יגיבו אליהן בצורה שונה. הכללה כמו "מסכנה היא זו שלא מצליחה להרות. מסכנה היא זו שמנסה שנים להביא אוצר כזה לליבה" לא משרתת את מה שרצית לאמר. נשים עם בעיות פוריות הן מלאות הורמונים (על כל המשתמע מכך ...), נעות בין תקווה ליאוש, אבל בטח לא מסכנות (למרות שבטח פה ושם תמצאי בינהן כמה מסכנות).

eti33

New member
הרהור

תמיד ראיתי את המושג מסכנות כמעין הרגשה אישית. אני יכולה להרגיש מסכנה על שם דברים מזעריים שאחרים היו אומרים "מה את בוכה אצלי המצב גרוע יותר". אבל אני מרגישה מסכנה בכל זאת. אני לא הצלחתי להבהיר את עצמי מספיק עם עניין המסכנות. כנראה שזו מעין הרגשה של רחמים עצמיים וכתוצאה מן הרחמים הללו אני מרגישה מסכנה. אני מסכנה כי אני לא מוצאת עבודה - אבל זה טפשי לומר זאת משום שיש סיכויים שכן אמצע אם אתמיד ואחפש. בקיצור בלבלתי לכולם את השכל אבל רציתי לומר שהמושג "מסכן" נתפס אצלי כהרגשה נפשית אישית (אולי רגעית). אבל אני חושבת שבעקבות התגובות שלכן אני אשנה את הראייה שלי ונאמר נכון "אין קשר בין מה שאדם עובר בחיים לבין מסכנות. אנשים שונים שעוברים את אותן סיטואציות יגיבו אליהן בצורה שונה." תודה ויום טוב לכולם.

מגששת

New member
תפיסה מעוותת

ביקשו ממני להתרחק , אבל דנים כאן על מסכנות ומסכנה, כוונתי היתה שאת מציגה את דברייך באופן מסכן וכ - קורבן ואומללות לא אמרתי שאת מסכנה. ועם את לא רוצה לשמוע ממני אז מה את דנה ומעלה בכלל ומגיבה למה שאני כותבת. על פניו , חבל שהתפיסה שלך מעוותת עד כדי כך. בסך הכל עניין של קבלה, אפשר בפשטות להביע חוסר הסכמה. מעניין , כתבתי שיר נחמד לפני מספר ימים ולא קיבל כל התייחסות .

טליה28

New member
למגששת ולסופה../images/Emo140.gif

סתם נדחפת... מניסיון שלי כל מי שאני רבה איתו/ה מהמפגש הראשון היא לבסוף החברה הכי טובה שלי מגששת מתנצלת ואני חושבת שאת צריכה לנסות לסלוח

ואיך בדיוק אני קשורה לכל העניין???

השיחה פה מתנהלת בין מגששת לבין אתי, אני לא בעסק.

למעלה