התפקדווות פורום פינק פלויד לחודש 7

oribarak

New member
התפקדווות פורום פינק פלויד לחודש 7

(לא היה מקום בכותרת) לחודש יולי!!! תכתבו כל אחד את שמו, גילו, דיסק אהוב, להקה אהובה, איזה דיסק הוא שמע לאחרונה ולא רק של פינק פלויד,באיזו עיר הוא גר, ו..הערות לפורום הגאוני שלנו(תוסיפו עוד קריטריונים!)

רעיון נחמד

באמת יש לנו המוני חדשים בשבועות האחרונים, ונשמח לשמוע מהם. אני אתחיל: שם: ציפציף גיל: 93 דיסק אהוב: יש הרבה. זה משתנה משעה לשעה. להקה אהובה: יש מספר להקות ואמנים, בנוסף לפלויד: הוסקר דו, הקינקס, הסטונס, המי, ניק דרייק, ג'ף בק, דאוס... אלו האמנים ששמעתי בשבוע האחרון - אני מאזינה למוסיקה במשך רוב שעות היום, ממילא. עיר: תל אביב עוד שאלות: איך ומתי התוודעתם לראשונה לפינק פלויד? שמעתי אותם עוד בשנות השבעים, בזמן אמת. התוודעתי אליהם דרך הרדיו, בעיקר גל"צ. בשנות השמונים והתשעים התעלמתי מהם לחלוטין, וחזרתי להאזין לפלויד רק בשנתיים האחרונות. האם היית רוצה להיות בקונצרט של הפלויד המאוחדים (בישראל או בכל מקום אחר)? איזו שאלה, בוודאי. והייתי משלמת כסף טוב בשביל זה. אפשר להוסיף עוד שאלות; הדמיון שלי מוגבל.

שלום חן

New member
האהבה לפינק פלויד

שם מלא: יוסף שלום חן (ידוע יותר בשם שלום). גיל: 30 נשוי + אחת ואני מדגיש את הת' בסוף. דיסק אהוב: הרבה אבל הכי הרבה The Division Bell ולא איכפת לי שיגידו שהדיסק קיטשי, שלא חידשו כלום, והפלויד מנסים לשחזר את ימיהם הגדולים. להקה אהובה: מלבד לפלוייד Queen & U2. עיר: אשקלון איך ומתי התוודעתי לראשונה לפינק פלויד? בתור חובב מוזיקה הכרתי את הפלוייד דרך השיר ההוא: וי דונת ניד נו... ב - 1998, שנה שניה כסטונדנט במגמה לעצוב גראפי, קניתי לי אוטו: הונדה אקורד חדשה, ואוטו חדש מצריך גם מוזיקה אהובה, התחלתי לעבוד על אוספים הקלטתי שירים אהובים מדיסקים לקלטות (זה מה שהיה לי באוטו עד שהחלפתי לצ'נג'ר) ואני מאד אהבתי לשמוע נוסטלגיות ושנות ה -80 בפרט אבל וי דונת ניד נו... לא היה לי. ביקשתי מחבר ללימודים שילווה לי דיסק של הפלוייד כדי שאעתיק לקסטה את השיר וי דונת ניד נו... והוא נתן לי את ההופעה החיה Pulse והעתקתי את השיר The wall סוף סוף למדתי איך קוראים לשיר, והאזנתי לדיסק כמה פעמים. זה היה אהבה ממבט ראשון. זה התחיל עם הפתיחה של ההופעה Shine On You Crazy Diamond ואחר כך זה המשיך עם Hey You ו- High Hopes (אחד השירים הגדולים שלהם לדעתי) והמשיך בדיסק השני עם The Dark Side Of The Moon והפינלה Comfortably Numb, מיותר לציין שמאז אני רק חיזקתי את עצמי בדיסקים ודי.וי.דיז של הלהקה: Delicate Sound Of Thunder, The wall live in berlin, Live at Pompeii, movi the wall כולל חיפוש ומציאה של חומר בכל מקום בעולם שהייתי. ביקשתי מבורא עולם שיתן לי צ'אנס לראות אותם live אני רוצה לציין שהוא נענה לבקשתי אך פספסתי את ההזדמנות וגם לא ידעתי על הפורום הזה כי אם הייתי מגלה את הפורום בזמן הייתי בהופעה ולא חשוב כמה היה עולה ואם או בלי האשה. אז זהוא אני מקווה שהם יופיעו איפה שהוא בעולם (אירופה) או ישראל,ואני להיות שם כשהם מופיעים. לילה טוב

שלום חן

New member
לא התאפקתי

אני והנסיכה שלי. אגב כל החומר שיש לי לי על הלהקה לא צרוב ולא מועתק הכל אורגינל. על ה- די.וי.די של pulse השקעתי 360 ש"ח משהוא כמו 80 יורו, לא יכנס אצלי לבית חומר מועתק או צרוב! לילה טוב

עוד אחד?

צר לי לבשר לך שהדי.וי.די של פולס שנמצא בידך(או במכשיר עצמו) הינו מזויף.. כן כן... האורגינל, מה שאמור להיכנס לבית שלך, מה לעשות, עוד לא יצא.... בקטנה חבר (אתה מסכים שחפיף זה לא נכון?)... וחוצמזה ברוך הבא לפורום שימליץ, יעשיר במידע, וכו` וכו`.. וכמובן יהנה... לילה טוב

שלום חן

New member
מה זאת אומרת?

בוא נעזוב כרגע את המחיר ומאיפה קניתי (מחו"ל) אתה אומר שפולס ב- די.וי.די מה שרץ בשוק הוא מזוייף? לא יצא דיסק מקורי? יש ספריה באשדוד שרק משכירה לא מוכרת את ההופעה.

The Albatross

New member
הDVD של פולס אמור לצאת השנה.

מה שיש בידך הוא כנראה חומר פיראטי בעל איכות נמוכה יחסית לDVD. עד היום יצאה ההופעה רק בוידאו.

נשים לך עוד קצת

מלח על הפצעים... יש עוד דברים חוץ מההופעה עצמה. הבטיחו לשים צ`ופרים נחמדים בינתיים לא ידוע כלום על זה.

Runner30

New member
אכן

למיתב ידיעתי יצאה קלטת וידאו. ה DVD יוצא רק בסביבות אוקטובר, הוא גם יכלול קטעים נוספים. איך האיכות התמונה בDVD שברשותך?

שלום חן

New member
אז ככה...

איכות התמונה חדה מאד ויפה, הסראונד היקפי, עטיפת הדיסק ועיצוב הדיסק לא מראים שום רמז על פיראטיות. אני בהלם מאיפה לכם המידע שרק באוקטובר יצא הדיסק?

מהלהקה והנהלתה

אנו עוקבים אחר כל החדשות הקשורות ללהקה כולל, כמובן, יציאתם של דיסקים ו-DVD. ה-DVD של PULSE היה אמור לצאת לפני שנתיים, ומאז דוחים את יציאתו כל פעם, בגלל שחברי הלהקה לא מצליחים להסכים בינם לבין עצמם על התוספות ל-DVD. לדברי ניק מייסון, ה-DVD אמור לצאת בסתו (אם יציאתו לא תדחה, שוב). יש לנו גם מידע מהימן - בחלקו מחברת EMI, שהיא חברת התקליטים של הפלויד, ובחלקו ממחקר שערכתי בעצמי - לפיו ה-DVD המזוייפים שבשוק מקורם במזרח אירופה, ככל הנראה רוסיה. הם הועתקו מהלייזר-דיסק של המופע, שיצא לפני שנים (הוא אינו עוד בדפוס).

טוב אז ככה...

אני הוא קרייזי בן 20 גר בחיפה(בינתיים). דיסק אהוב של הפלויד: מדל. להקות אהובות: פינק פלויד, קולדפליי, הביטלס, לד זפלין, רוקפור, בוב מארלי ועוד... דיסק ששמעתי לאחרונה: . X&Y-COLDPLAY. שמעתי פינק פלויד לראשונה דרך דיסק "החומה" שקיבלנו בחינם בקניית מערכת סטריאו. שתיה: בירה גינס. אוכל: ארגנטינאי (בשר והרבה). בטוח שכחתי משהו... ואורי אתה רעיונאי טוב לשרשורי שיעמום!

שמיקי

New member
גם אני..

שם: טל גיל: 16 וחצי דיסק אהוב של פינק פלויד? אטום הארט מדר להקה אהובה? כמובן פ"פ, לד זפלין,דה הו, רדיוהד, קולד פליי,בלאקפילד, פרל ג'אם, הדלתות,אוור ליידי פיס, איפה הילד, רוקפור.. ועוד ועוד דיסק ששמעתי לאחרונה? our lady peace- happines is not a fish you can catch אממ זהו נראה לי

חודש טוב.

שם: גלעד גיל: 22 דיסק אהוב: משתנה להקה אהובה: פינק פלויד, לד זפלין, קינג קרימזון, רדיוהד, יס. דיסק טוב ששמעתי לאחרונה ? Six Degrees Of Inner Turbulence של דרים תיאטר. אבל מכיוון שאני יודע שלא הרבה פה (אם בכלל) אוהבים את המוזיקה שלהם. אז אני אתן עוד המלצה - אפילו יותר טובה. Ozric Tentacles - Curious Corn שווה קניה (אפילו) ו .. אני ראשלצי. הערות לפורום: ציף תותחית.

afon

New member
יאלה

אני נעם בן 17 וחצי ממודיעין דיסק אהוב? אין אחד ספציפי להקות אהובות? פינק פלויד, לד זפלין, הדלתות, רייג', קאמל, קינג קרימזון, דיפ פרפל, המי, ג'ימי הנדריקס, בלק סבאת', ג'טרו טול דיסק לאחרונה? מחתרת הקטיפה\ The Velvet Underground

Pig On The Wing

New member
גם אני מהחדשים פה

למרות שכבר כמה חודשים אני מעיין בהודעות פורום. שם: חזיר עם כנפיים גיל: 26 אלבום: משתנה מדי כמה שבועות להקות: פ"פ, לד זפלין, דיפ פרפל, ביטלס, רדיוהד, פרל ג'אם ועוד המון.... מכיר את פ"פ מאז שאני זוכר את עצמי (בערך גיל 4) - אהבה משמיעה ראשונה... התוודעתי ללהקה דרך אבא שלי שגם חובב פ"פ לא קטן.

fun fun fun

אני אורי (uri לא ori) בן 21 מחיפה. דיסק אהוב - זה לא שזה משתנה, פשוט יש הרבה. להקות אהובות - ביטלס, פינק פלויד, רדיוהד, ג'ף באקלי, קינג קרימסון, בראד מלדאו, מאסיב אטאק, וואן מוריסון, פורקיופיין טרי, טום ווייטס ועוד רבים אחרים. דיסק ששמעתי לאחרונה - kid a - radiohead הכרתי את פינק פלויד לראשונה דרך החומה כשהייתי בן 16 - ומשם האהבה פרחה. (למרות שהדיסק האהוב עלי שלהם הוא מדל, עם התלבטות לכיוון אטום הארט).

One Echoe

New member
ובכן..אני :)

שם:גיל. גיל:17.(ביום ראשון הבא
) דיסק אהוב:pink Floyd-Wish You Were Here להקה אהובה:pink Floyd ו-Led Zeppelin דיסק ששמעתי לאחרונה:Oasis-The Masterplan מקום מגורים:דרום (אשקלון). אייסיקיו:262362629 אמ..אני מת על הפורום הזה ופשוט כיף להיכנס לפה, הן מבחינת האנשים הן מבחינת הניהול והן מבחינת התוכן... חוץ מזה, אני אשמח אם אנשים ישימו אייסיקיו וכאלה..שאני אוכל להכיר..כי אני פה די הרבה זמן ואני לא מכיר כמעט אף אחד. זהו, יום טוב שיהיה
.

prog rules

New member
עכשיו תורי :D

אוקיי שמי גל לא שמעתי את כל האלבומים (הסכם שעשיתי עם עצמי שפינק פלויד אני אשמע רק מדיס מקורי או מדיסק צרוב מהמקורי) כרגע לפי הדיסקים שיש לי אני הכי אוהב את WYWH ואני גר בצפת :(

למעלה