התפקדווות פורום פינק פלויד לחודש 7

itaikuskus

New member
שאלה שאהבתי

דיסק שאהבתי שלא חשבתי שאוהב-franz ferdinand-franz ferdinand רציתי להקיא מהם, ואז פחות להקיא,ואז הם הצחיקו אותי, ואז הסולן הקסים אותי, ואני אוהב את הדיסק. בושה לי. וגם rainbow-rising הסברתי את זה בליגת האלבומים.

Somenobody

New member
מצטרפת לשרשור, חדשה פה :)

שמי מרינה בת כמעט 17 דיסק אהוב של פינק פלויד- הממ...כרגע דארק סייד. להקה אהובה- אךך שאלה קשה מדי. יש המון שאני ממש אוהבת. אני אגיד שעכשיו בעיקר A pefrect circle, Incubus וכמובן Pink floyd. דיסק ששמעתי לאחרונה די הרבה היה Make yourself של Incubus.\ אני גרה בפ"ת, אבל אף אחד לא צריך לזכור את זה באמת. הערות? אני מקווה שלא יסקלו אותי על ההדחפות לשרשור [: ואחרי קריאה מרובה פה אני שמחה להצטרף !

Runner30

New member
עיר בלי תחתית

שם:גיל גיל:26 26:סתם מספר. גר: בחיפה (קריות). ויקי:אחראית על השכלתי ברוק. להקה אהובה:פינק פלויד. להקות נוספות: הביטלס,דייר סטרייטס,אואזיס,קרים - ונגזרותיהם,ועוד. אהה ו-דרים טיאטר אלבום היום: דארק סייד. אלבום האתמול:החומה. את הלהקה שמעתי פעם ראשונה בגיל 14 אך התעמקתי בה קצת לפני צבא.(שוב תודה לויקי). אלבום ששמעתי לאחרונה:אוקטבאריוס (דרים טיאטר) הגעתי לפורום במקרה, גיליתי מאגר ענק של מידע ואנשים חביבים.

Runner30

New member
רק עכשיו שמתי לב

שכל הסמיילים כאן הם בעצם תפוזים קטנים.

wish i was here

New member
מוכן להתפקדות המפקד!

גיל:15 דיסק:wish you were here להקה אהובה: מעל הכל פינק פלויד,גם לד זפלין,דיפ פרפל,בלאק סאבאת',מטאליקה(עד האלבום השחור),rush,רולינג סטונז,גאנז נ' רוזז,קינקס,ג'ימי הנדריקס,איירון מיידן,אריק קלפטון ועוד שאני לא זוכר עכשיו. דיסק ששמעתי לאחרונה: black sabbath-masters of reality הערות לפורום:תזכרו שרק פינק פלויד יכולה לגרום לחזירים לעופף!

Itai8

New member
רעיון טוב... תורי

שם: איתי גיל: 14 דיסק אהוב: Animals / The Wall להקה אהובה: אמממ יש מלא... פינק פלויד הם האהובים עליי ביותר, אריהם יש את אואזיס, סקורפיונס, יו 2 וכל מיני... דיסק ששמעתי לאחרונה: The Cream of Clapton [מומלץ!] עיר: ירושלים הפעם הראשונה ששמעתי את פינק פלויד היתה כאשר דוד שלי אמר לי שכדאי לי לקחת לשמוע את האלבום THE WALL שהיה לו על השולחן במקרה... מאז התאהבתי בהם! זה היה בערך בתחילת השנה... ולפי דעתי זה הפורום הכי טוב לפינק פלויד! אני מקבל כל מידע שנאי רוצה פה!

אומי5

New member
גם אני חדש

למרות שניכנסתי פעם לכאן רק השבוע גם כתבתי והחלתתי להשאר. שם: אמיתי גיל 22 כמעט 23 להקה : יש המון ,פ"פ ,לד זאפלין ,דורס וכו' אין להקה שיותר אהובה מכולן הכל לפי המצב רוח (לפעמים זה מתדרדר עד כדי ראמשטיין) אלבום :דארק סייד בפור ענק לפני כל השאר ,כל השאר לפי מצב רוח.... דיסק ששמעתי לאחרונה:תקליט תופס? הופעה של דיפ פרפל בלונדון .... גיליתי את הפ"פ בתחילת התיכון . הכינוי הוא העיוות שהחברה עשו לשם שלי והפכו את זה לשמי ....ה5 בא ממספר הצוות שלי בשרות הצבאי. עיר:קיבוץ ליד אשקלון.

MIniMage

New member
גמני חדש

שם: איתמר גיל: 15 וחצי (אני מהצעירים פה הא?) דיסק הכי אהוב: אין מה לעשות - אין על Dark Sid of the Moon להקות: רוק: Pink Floyd (Dhaa), Beatles, Smashing Pumpkins, Nirvana, Queen, Metallica, Led Zeppelin.... ג'אז: ,Coltrain, Parker, Mile Davis, Cannonball, Jobim Bud Powell, Duke Elington.... ישראלי: ברי סחרוף, שלום חנוך, אביתר בנאי, יהודה פוליקר, משינה. דיסק ששמעתי לאחרונה: The Wall ת'אמת... אהם...מה עוד? אני מנגן על פסנתר. :)

Post War Dream

New member
היי

אני חדש פה... קוראים לי רומן אני בן 16 הדיסק האהוב עלי זה Dark Side Of The Moon הלהקה האהובה עלי זו הפינק פלויד. אני גר באזור ב"ש

The Albatross

New member
כדאי להשתתף? זה קונפורמיסטי שכזה.

טוב, אין לי משהו יותר טוב לעשות. תומר, חי בפ"ת כבר 16 וחצי שנים (והסיבה היחידה שאני סופר את החצי הזה היא שבדיוק עכשיו מותר לי להתחיל ללמוד נהיגה
. דיסק אהוב? פעם זה היה הדארק סייד. כיום אני יותר נוטה לכיוון Meddle. שמעתי היום בצהריים את Kinks are the Village Green Preservation Society. בנוגע לאמנים אהובים, יש את PF, יש את Cream, Genesis, Clapton, Kinks, Janis Joplin, Frank Zappa ועוד עשרות אחרים שאני תמיד שוכח כשמבקשים ממני לפרט מה אני שומע.

tamax

New member
עוקב המון אחרי הפורום

שם: תמיר גיל: 22 מגורים: חיפה (קריות) להקות אהובות: פינק פלויד, מטאליקה, משינה, בוב דילן, כוורת, יהודה פוליקר, היהודים ועוד. אלבום אהוב: Animals (יצירת מופת) DSOTM. סתם משהו: הרקע שלי בפלאפון הוא המנסרה של דארק סייד. עוד משהו #2: פעם רשמתי על הצד האפל של הירח.

למעלה