התפקדווות פורום פינק פלויד לחודש 7

Coon Jew

New member
אם כבר..

שם: תומר גיל: 18 להקה אהובה: מיותר..פינק פלויד מגורים: איזור רחובות להקות אהובות: פינק פלויד, לד זפלין, המי, גאנס 'נ' רוזס, הדלתות,ג'ימי הנדריקס, קווין. אלבום אהוב: THE WALL - תגידו שווטרס בכיין, תגידו שזה סתם אלבום, לדעתי לא עוברים יומיים בלי שאני שומע את האלבום מההתחלה עד הסוף בלי הפסקה. את הכינוי לקחתי כמו שפינק פלויד המציאו את ''אמא לב אטום''- לקחתי שני מילים מהשיר ''in the flesh'' וזה מה שיצא...

Elinor BC

New member
התפקדות שלי../images/Emo13.gif

אני אלינור [כמעט בת 16], מחולון. *דיסק אהוב של הפלויד- די משתנה אבל בעיקרון מדל ופייפר(1). *להקות אהובות, מלבד הפלויד ישנם המון אז רק חלק: זפלין, קאמל, הדורס, דה הו, ניק דרייק, קינג קרימזון, בוב דילן.[מספיק] דיסק לאחרונה: ניק דרייק -פינק מון[כי סוף סוף יש לי אותו מקורי מהיום:)] לפני כשנתיים, בזכות האחותי, שלא חסכה ממני את טעמה הגאוני והנפלא במוזיקה!

סלע 1

New member
טוב, אם כבר כולם התפקדו

הגיע גם תורי. סלע זה השם האמיתי שלי (אני יודע שזה נורא סתמי לבחור את השם האמיתי בתור כינוי, אבל ככה כבר הצגתי את עצמי אז נשארתי בשמי). גיל: מתישהו החלפתי קידומת פעם שלישית. איזור מגורים: חיפה (החיפאים השתלטו על הפורום?) להקה אהובה: פרט לפינק פלוייד (נו ברור), די קשה לי להזכיר להקה אחת, וזה בגלל שאני מאד אוהב לגלות כמה שיותר מוזיקה ולשמוע דברים שונים כל הזמן (בעיקר בכיוון רוק מכל ז'אנר אפשרי). הפלייליסט שלי משתנה כל הזמן, אבל הינה קטע מרשימת השירים הנוכחית שאני שומע: Kevin Ayers - Why are we sleeping? Kevin Ayers - Song from a bottom of a well Roxy Music - Do the strand Social Distortion - Don't drag me down Meat puppets - Lake of fire Roky Erickson - Burn the flames Seven Mary Three - Shelf life British Sea Power - Something wicked this way comes Thurston Moore - Ono Soul Tones On Tails - Happiness The arcade fire - Neighborhood #1,#2,#3 Love and Rockets - Haunted (when the minutes drag) Blue Oyster Cult - Astronomy Barclay James Harvest - Galadriel

aviah

New member
OK

שם: אבי גיל: 38 עיר: מודיעין זמרת אהובה: סוזן וגה דיסק אהוב של פינק פלויד: Soucerful of Secrets איך הכרתי את פינק פלויד: כשהייתי בכיתה ז' (1979) היה הרבה רעש סביב The Wall, וחבר שלי השמיע לי תקליטים של אח שלו "שהיו טובים בהרבה" (מדובר ב-DSOTM, WYWH). לתקליטים מלפני 1973 התוודעתי רק כמה שנים אחר כך, ובצבא קניתי את The Piper בהדפסה אנגלית שעלתה 19 ש"ח (תקליט/דיסק עלו אז 7). זו היתה הפעם הראשונה ששמעתי את סיד בארט. כתבתי עליהם פעם באיזה קורס באוניברסיטה, ואז עזבתי אותם לעשר שנים בערך, עד לפני שנה.

LastBreath

New member
חדשה כאן. ומאוהבת קשות בפורום...

שם: קלרי.
גיל: 16. מיקום: כפר-סבא! להקה אהובה: יש יותר מדי... פינק פלויד כמובן, לד זפלין, ג'ניס ג'ופלין, הדלתות, Tool, פרל ג'אם, ברי סחרוף, אביתר בנאי... דיסק אהוב: אני מניחה שאת 'דארק סייד' ו'מידל' אני הכי אוהבת מכולם. דיסק ששמעתי לאחרונה: יש לי תקופות. כרגע Meddle שבהתחלה שללתי אותו ולאחרונה גיליתי שהוא פשוט מעולה! ממ חבר אהוב מהלהקה? דיויד גילמור ללא ספק.
איך הגעתי לפינק פלויד: אז כמו שמצוין למעלה אני מהדור הצעיר של מעריצי הפינק פלויד. כמובן שתמיד הכרתי אותם, אבל התחלתי באמת להעריץ אותם לפני שנה, כשהקשבתי לכל האלבום WYWH והתאהבתי לגמרי. פורום מעולה! אני נהנית פה מכל רגע. חבר'ה, אתם פשוט מעשירים לי את הידע יותר ויותר, תודה.

rainbow demon

New member
אני לא חדש אבל...

מבקר מעט (חוסר זמן).. שם: שגיא גיל : 20 דיסק אהוב: אני באמת חייב לבחור? נו טוב... אני מניח שMEDDLE :) דיסק אחרון של פ"פ ששמעתי : שמעתי די מעט מוזיקה בתקופה האחרונה (ראו לעיל שורה ראשונה), בין המעט פ"פ ששמעתי היה את ההופעה בפומפיי (יותר בוטלג מאשר אלבום אבל גם זה משהו). עיר: רוב השבוע נמצא בנשר , בסופי שבוע עם המשפחה והחברה בחדרה. הערות לפורום הגאוני שלנו : שום דבר מיוחד, תמשיכו להיות אנשים טובים ולשמוע מוזיקה טובה! אנחנו עוד נביא את גילמור לקיבוץ

Magi¢ Girl

New member
אני חדשה כאן :)

שם: גל גיל: 15.5 דיסק אהוב: The Wall, Echoes להקה אהובה: פינק פלויד, הביטלס, משינה, שב"ק ס', שוטי הנבואה, לימפ ביזקיט, גאנז אנד רוזס דיסק ששמעתי לאחרונה הרבה: Beatles- The White Album, מוקי- עוקף מלמעלה+שמע ישראל, שב"ק ס'- בעטיפה של ממתק, לימפ ביזקיט- The Unquestionable Truth Part 1... מקום מגורים: קיבוץ עין השופט הערות: אני חדשה וזה אחלה פורום ואני קוראת פה כבר די הרבה זמן ו... זהו...

זה אני

שם: מןרן גיל: 23 דיסק אהוב: יש כל כך הרבה להקה / זמרים אהובה: פינק פלויד/ הביטלס/ SIGUR ROS/ Bob Dylan/ ,mercury rev Placebo / archive / Tindersticks / Righteous Boy/ The Earlies ויש עוד (-: דיסק ששמעתי לאחרונה הרבה: ian brown- music of the spheres מקום מגורים: קריות :

Liorking

New member
יאללה, גם אני

שם: ליאור גיל: 17 (עוד 5 ימים) דיסק אהוב: Dark Side of the Moon להקות אהובות: פינק פלויד, לד זפלין, דיפ פרפל, הביטלס, הסטונס, בוב דילן, ג'ימי הנדריקס, יס, רדיוהד, טראפיק, רו"ש, דייר סטרייטס ועוד הרבה דיסק ששמעתי לאחרונה: Led Zeppelin II עיר: תל אביב הגעתי לפינק פלויד דרך השיר Another Brick in the Wall שבעקבותיו ראיתי את הסרט "החומה", הסרט המצויר הכי מפחיד שראיתי. למען האמת שמעתי פרודיה של החרצופים על השיר.

new revolution1

New member
יאי... גם אני רוצה..

שם: תמר. גיל: 15 להקה אהובה: בעיקר פינק פלויד בנוסף ללד זפלין,קולדפליי, רדיו הד, סנטנה, ביטלס, רד הוט (בימים הטובים), ועוד רבים וטובים.. דיסק אהוב: יש הרבה בעיקר של פינק פלויד, אך אני לא עושה ספקולציות למיניהן. מגורים: רמה"ג קיבוץ גשור (מישהו שמע?) מתי התוודעתי לראשונה לפינק פלויד: היכרות ראשונית ומטושטשת הייתה כאשר הייתי ילדה קטנה, אחים שלי ואבא שלי הקשיבו הרבה לפינק פלויד, אז צלילי המוסיקה התנגנו בביתי בנוסף להיכרות יותר עמוקה שהתרחשה בכיתה ח', כאשר עשיתי עליהם עבודת גמר, החלטתי להאזין לכמה דיסקים ומאז התאהבתי :) שאלה נוספת: חפץ אהוב של להקה אהובה: התמונה שתלויה בגאווה מעל מיטתי- back catalogue של פינק פלויד, הנשים העירומות. הערות על הפורום: אחלה פורום!

יאללה

אני עידן בן 20. שמעתי את פינק פלויד פעם ראשונה בכיתה ז' כמובן התחלתי את החומה עם שיר החינוך המפורסם כמו כל טמבל קטן, אבל האהבה האמיתית שלי היא dark side of the moon, ששמעתי פעם ראשונה כמה חודשים אחר כך גם בכיתה ז' או ח', ופשוט קיבלתי צמרמורות מטורפות, זו הייתה חוויה חזקה ביותר, ומן הסתם זה גם הדיסק האהוב עליי ביותר. אני פתוח להרבה סגנונות מוסיקה, אבל כמובן שבעיקר בלוז ורוק, עדיף רוק קלאסי שנות השישים חזק וטוב :) הדלתות, הנדריקס, וגם ישראלי כמובן, הגעתי למסקנה הנחמדה שאין דבר כזה מוסיקה שצריך לשלול ולכל ז'אנר יש את הזמן המתאים והכלים המתאימים להעריך, טוב חוץ ממזרחית. הדיסקים ששמעתי לאחרונה הם דווקא של פינק פלויד, קניתי אתמול שלושה דיסקים ב-39 שקל כל אחד בדיסק קלאב בבאר שבע, החנות הזו פשוט ראויה להערצה 39 שקל לדיסק מקורי זה מדהים, אז אותם אני שומע עכשיו בעיקר. animals, meddle, saucerful of secrets כן כן מצטער אבל רק עכשיו יש לי כסף וזמן להשלים לי את האוסף של הפינק פלויד כמעט לגמרי. החנות הורידה מחירים מ-55 שגם זה זול ממש ל=39 בגלל האיחוד. משהו נחמד :)

אני

כותבת קצת לא תורמת מדי אף פעם לא בירכו לבואי
אני מאוהבת בפינק פלויד עד דמעות כמה שזה אולי פלצני אבל הם באמת מילאו בי המון המון גורמים לי לחחיך כשאני שומעת שירים שלהם. יש לי מין אהבה מיוחדת לסיד הוא מזכיר לי זמר אדיר ג'ף באקלי שבו אני גם מאוהבת כמעט באותה מידה ובכן לאחר ההקדמה המעצבנת קוראים לי ליעד,בת 17 אממ יש לי לא מעט דיסקים אהובים ביניהם שני דיסקים של ג'ף באקלי grace ו"אהובתי השיכורה" לאחרונה אני שומעת את "אהובתי השיכורה" my sweetheart the drunk" של ג'ף-אהובי אחרי חצי שנה שלא שמעתי אותו להקה אהובה:פינק פלויד,רדיוהד,פורקיופיין טרי,קינג כרימזון,לד זפלין מדי פעם.אממ לא יודעת יש רשימה מיוחדת תלוי במצב רוח שלי. את ניק דרייק אני אוהבת. עיר:חולון

queen man

New member
שלום (חדש!!)

שלום אני חדש בפורום הזה ואני בן 14 אני מאוד אוהב את הלהקה אבל בקושי יוד פרטים עליהם אני מאוד רוצה להיות חלק בפורום ושאני ילמד יותר על הלהקה הגדולה הזאת יש לי שאלה להתחלה מיהו סיד הזה שמעתי שהוא היה הסולן שלהם שהשתגע והפסיק לעשות מוזיקה.. זה נכון ?? בבקשה תענו אני חייב לדעת..

למעלה