התפקדווות פורום פינק פלויד לחודש 7

שלום חמוד, וברוך בואך! ../images/Emo24.gif

סיד היה באמת הסולן שלהם, הוא השתגע והפסיק לעשות מוסיקה, כמו ששמעת. במאמרים של הפורום יש את הביוגרפיה המלאה שלו, ואתה מוזמן לקרוא. גש ל"מאמרים" (למעלה בפס הכחול) ובחר ב"ביוגרפיות של חברי הלהקה" ומתוכן את הביוגרפיה של בארט. באותו מקום תמצא גם ביוגרפיה מקוצרת של תולדות הלהקה. זה רק על קצה המזלג של הסיפור שלהם - פרטים רבים תוכל למצוא כאן בפורום: במאמרים, בשאלות הנפוצות, ובשרשורים בעמודים קודמים. ואתה מוזמן גם לשאול.

new revolution1

New member
אווו... יש לך הרבה ללמוד, אני רואה.

טוב. זה נכון שסיד בארט היה למעשה מייסד הלהקה וזה שנתן לה את השם עפ"י שני זמרי בלוז אהובים: פינק אנדרסון ופלויד קאונסל. סיד הספיק להפיק אלבום אחד בלבד במסגרת הלהקה: "Piperat the gates of down" שאת רובו כתב ולהחין יחד עם ווטרס לכמה סינגלים: "ארנולד ליין", "סי אמילי פליי". מה שלמעשה קרה לסיד זה שהוא התמכר לסם LSD שהיה נפוץ בתקופה ההיא ובעקבות זאת איבד את היכולת לתפקד, לתקשר, לנגן ולהופיע. דבר הפגע מאוד בלהקה מבחינה כלכלית ופרסומית- ביטלו את כל הופעותיהם לחודש אוגוסט והפסידו בערך 4000 פאונד, סיימו את סיבוב ההופעות בסוף 67 ובנוסף המגזין "מלודי מייקר" התקיף אותם ללא הרף. פיטר ג'נט ניסה להציל את המוניטין של הלהקה בכך שארגן ראיונות בטלוויזיה, אך גם זה לא הלך טוב. בארט סירב לשתף פעולה- בהה ושתק. הם נשקו לסוף, אך התחייבויות כלפי מועדונים שונים עמדו בתוקף, הם חיממו את הרכב ג'ימי הנדריקס שניתן להם בחבילת עסקה שבארט שנא, עקב כך, עשה בלגאן וסירב להופיע. בנוסף להופעת חימום זו, הייתה הופעה ב-29 ביולי בשנת 67 שגם בה בארט סירב להופיע. ב-6 באפריל 78 הלהקה הודיעו רשמית על הפרידה מסיד בארט חביבינו, אחרי דחיקה מצד חברי הלהקה של גילמור לתפקיד של בארט. סיד בארט בנוסף אושפז לזמן קצר במוסד לחולי נפש, וכיום הוא חי באושר (?) בקיימבריג' בבניין דירות אומרים. כמו כן הוא הוציא שני אלבומי סולו- "The madcap laught" ו- "Barrett" ויכול להיות שיותר, פשוט אני לא מכירה. פירוט די ארוך, וזה תמצית של הסיפור. זה מה שאני זוכרת עם קצת עזרה עם העבודה שעשיתי עליהם. כמובן, אתם מוזמנים לתקן או להוסיף :) יום טוב.

וברוכה הבאה גם את ../images/Emo24.gif

ובוודאי תרצי לקרוא את הביוגרפיה של בארט - שנכתבה ע"י שניים מחברי הפורום שלנו, ניצן (ברוטוס) וגדעון (מוסטפה) - במאמרי הפורום.

אני - כן נושא אגוצנטרי

אדם לב ארי בן 22 מירושלים דיסק אהוב... שאלה קשה... A Momentary Lapse of Reason, Dark side of the Moon, Echoes, The Division Bell, The Wall אלה יש לי אני הכי פחות אוהב את החומה השאר באותה רמה להקות ואמנים אהובים חוץ מפינק פלויד זה מטאליקה, סטינג והפוליס. אין ממש הערות להוסיף, די חדש כרגע.

עוד אחד

שם- רותם גיל:23 אזור מגורים- רעננה דיסק אהוב של פינק פלויד-אנימלז ודויז'ן בל להקות אהובות נוספות:מיוז,מטאליקה

CigaretteBurn

New member
למה דברים באים לי בדיליי כזה?

אוקע אז... אני איילת, בת 16. דיסק אהוב של הפינק... הממ אני מניחה שיש הרבה. כרגע מדל אולי, חרשתי עליו די הרבה בזמן האחרון. :) להקה אהובה- פינק פלויד! חה. סתם. יש עוד... כלמיני ישראלי גם. דיסק ששמעתי לאחרונה- מיי קמיקל רומנס, three cheers for sweet revenge שזה דיסק טוב, ד"א:) ועיר... גני תקווה. יש פה אוויר נפלא!

א י ט י

New member
יאללה גם אני

שם : איתי גיל 18.5 דיסק אהוב : אם של פינק פלויד אז כמובן שזה משתנה כל תקופה אבל אני חושב שמה שהכי העביר בי צמרמורות זה בעיקר שמיעה מעמיקה לאלבום מדל. להקה אהובה : כמובן שבראש עומדת פינק פלויד ואחריה בלי סדר מסויים לד זפלין דיפ פרפל הבילס קינג קרימסון הסקורפיונס בוב דילן בוב מארלי ועוד הרבה שאין כוח וטעם לכתוב. דיסק לאחרונה : ג'ימי פייג והבלאק קראוז בהופעה חיה. גר בחדרה קורא בפורום הזה כבר משהו כמו שנה וחצי ואפשר לספור בשתי ידיים את מספר ההודעות שהשארתי בפורום. אגב הפורום הזה הוא אחד הטובים שנתקלתי בו , פעיל כמו שצריך , מעלים דיונים מעניינים וכותבים מעניין ,לא משעמם קיצר , אחלה פורום באמת .

flowerboy69

New member
למי שתהה לגבי...

שם-ליאור גיל-26 עיר-פתח תקווה -אוהב את הפלויד מגיל 7 אספן מגיל 14...מחזיק באחד האוספים הגדולים באיזורינו...:) דיסק אהוב-שימו לב-the finel cut!!! חוץ מהם אני אוהב את ניל יאנג ואת איאן מקנב לשעבר מלהקת icical works

איזו הפתעה..

גם לא חיפאי ומדל לא הדיסק המועדף שלו. אבל אני עדיין לא מבין מה אתם מוצאים בדיסק הזה? מה מיוחד בו כל כך?

למעלה