התפקדווות פורום פינק פלויד לחודש 7

oribarak

New member
:אך אם אני לא היתי ילד קטן כשהתחלתי

לשמוע אותם היתי גם עושה את מה שאתה עם דיסקים מקוריים...עכשיו אני מרגיש חוטא!!!!! לפחות עכשיו אין לי קאזה במחשב

oribarak

New member
תשובת השואל

שם:אורי(ori) ברק גיל:15 ביום שישי האחרון דיסק אהוב- אוי נו..עכשיו התקלתי את עצמי. נלך על דארק סייד וזהו להקה אהובה- פינק פלויד..ואיתם, משינה(כן כן), camel, כוורת,מתחיל לאהוב את"המי", לד זפלין דיסק אחרון ששמעתי:the who-who's next(קניתי היום בעקבות 8 לייב, 50 שקל בטאוור) אני ראשלצי תותח עוד שאלות...איזה דיסק חשבת שלא תאהב ואהבת:שלמה גרוניך ושמטוב לוי, אלבום משפחתי ובשביל הקשר, מסנג'ר [email protected] ותתחילו לכתוב איסיקיו ומסנג'ר כדי שנוכל לתקשר

avki

New member
אם כך, אין ברירה!

שם:אליאב גיל:17 דיסק אהוב:המממ Meddle. לא, דארק סייד. לא, פייפר. לא, WYWH. לא... להקה אהובה: בעקרון הפלויד, אבל כמובן גם לד זפלין, הקינקס, הדורס, קרים, ביטלס... זהלא יגמר לעולם, אז נסגור על הפלויד. תושב: קדומים. בלה בלה בלה וכו'.

Shakty

New member
גמני

שם : עמיר גיל : 32 להקה אהובה: לא קשה לנחש דיסק אהוב : אין דבר כזה - יש לי אלפי דיסקים אהובים וכל פעם אני חוזר למשהו שלא שמעתי אותו המון זמן. דיסק מדהים ששמעתי לאחרונה: Blowing In From Chicago של Clifford Jordan ביחד עם ג'ון גילמור (אין קשר) ארט בלייקי, הוראס סילבר וקרלי ראסל, דיסק שתופס אותך מהשנייה הראשונה ולא מרפה עד הסוף - ואז אתה שומע אותו עוד פעם. חיפאי במקור ובנשמה (למעט שנת הגירה לתל אביב) אבא של יהב במשרה מלאה.

אז גם אני מתפקד:

קוראים לי מתן, בן 25, חיפאי מבסוט, להקה אהובה: פינק פלויד בראש ובראשונה
הבאות בתור אחריה: קאמל, קינג קרימזון, רוקפור המצויינים!, ולא לשכוח את סאונדגרדן הנפלאים
. דיסק ששמעתי לאחרונה ונהניתי מאוד: ברי סחרוף- חם על הירח. לגבי אלבומים של הפלויד: אוהב את כולם כמעט . כל אלבום ומאפייניו הייחודיים. התוודעתי לפינק פלויד בגיל 15 בערך, בצורה מקרית, תוך סקרנות מוסיקלית שלוותה אותי הרבה בתקופה ההיא בתהליך גיבוש הסגנונות המועדפים במוסיקה. אוהב לנגן יצירות של הפלויד, בעיקר מדארק סייד.

חרטושה

New member
../images/Emo9.gif יאללה.

שם: זניח גיל: חסר חשיבות אני גרה כרגע במפגע הסביבתי ששמו חיפה (מסתבר שיש כאן מלא חיפאים). לאחרונה אני שומעת המון דברים שונים: פרנץ פרדיננד, love and rockets, interpol, monster magnet, collective soul, blonde redhead ואת כריס קורנל הענק (הסולן לשעבר של סאונדגרדן). כבר מזמן לא התלהבתי ממוזיקה. עוד כמה דברים על עצמי ועל סביבתי שקשורים בפינק פלויד (כנראה גם): -
נורא מזמן, ניסינו אני וחברה להביא בכוחות עצמנו את הפינק פלויד לארץ. אפילו ארגנו עצומה והחתמנו אנשים ברחוב. הגענו למשהו כמו 1000 איש לפני שהתייאשנו. (השותפה שלי פיתחה יחסי חברות עמוקים עם אחד האמרגנים הידועים בארץ. כל יום היא החליפה עם אישתו מתכונים לספגטי וקיבלה הצעות לעשות בייביסיטר לילדים שלו).
מכרה שלי החליפה פעם את שמה לשם שקשור בפינק פלויד. היא נאלצה אחרי זה לחזור למשרד הפנים ולשנות את כל התעודות בחזרה מטעמים טכניים. זה לא היה קל.
בחדר הישן שלי היה ציור של החומה על כל הקירות, וציור של המנסרה מהצד האפל של הירח על כל הדלת.

NIR Y

New member
אני עורק

קוראים לי ניר בן 18 להקה אהובה: פינק פלויד ביטלס ועוד הרבה... דיסק אהוב: זה עם המשולש אממ שמעתי לאחורנה הרבה את צלוחית מלא סודות, יס-קרוב לקצה, גורילז-ימי שדים ועוד כמה. אני מכפר ויתקין ואני גם מכור לפורום אפשר להגיד, כי בלי סיבה ממש אני כול הזמן נכנס לפה.

GentlyWeeps

New member
../images/Emo13.gif אני חדשה

שם: אלה גיל: 17 להקה אהובה:
אם זאת להקה אז פינק פלויד דיסק אהוב: של פינק פלויד? לא יכולה לבחור לאחרונה שאני שומעת בריפיט את האנפלאגד האיכותי של קלפטון..פשוט דיסק מדהים

האזרחק

New member
חדש\ישן

שם: ק. (AKA KOFIKO) עיר מגורים: חיפה (כמה מפתיע!) דיסק אהוב: "הקופסא השחורה" דיסק ששמעתי לאחרונה: ה DVD של DSOTM (תהליך היצירה) להקות אחרות: ג'ט'רו טול, קינג קרימזון והמון להקות "צעירות" כמו נירוונה, מטאליקה, ג & ר, ספירת גופות וכו' (אין מגבלות ממשיות, כל יום טעם שונה...) גיל: שואף ל-30 מלמטה מצב משפחתי: נשוי + 2 (חתולים)

נימרודל

New member
אוקי...

שמי: עידית גיל: 15 דיסק אהוב: -נמנעת- להקה אהובה: -נמנעת- איזה דיסק שמעתי לאחרונה: ליזרד של קינג קרימזון. עיר: תל-אביב הערות? הפורום הכי טוב בתפוז......

עוד פרט אחד קטן

הכינויים שלנו... מה עבר לנו בראש כשבחרנו אותם? והאם אתם מתכוונים להחליף בעתיד ולאיזה כינוי? (מוקדש לציף). טוב. אצלי זה ברור למה המספר הוא שנת לידה כי הניק בלי המספר היה תפוס. (אהבתי את `חרטושה` במיוחד)

oribarak

New member
וואלה שאלה איכותית...

מה עבר בראשי?השם שלי אני חושב

וואלה תשובה מיותרת

הגבתי לדוגמא איזה אנשים יכולים לענות לפורום באמת לא הייתי צריך לצאת חומוס

חרטושה

New member
../images/Emo6.gif האמת שהקרדיט

לא שלי אבל תודה בכל מקרה. ביום הראשון שנכנסתי אי פעם לאינטרנט (שנת 400 לפנה"ס) לא ידעתי איזה שם לבחור לצ'ט. אמרתי משהו על זה שלא משנה ובמילא כל השמות באינטרנט חרטה ברטה....ואז חבר שלי רשם חרטושה וזהו. אבל אני קצת כמו גנדלף (משר הטבעות לא מהמופע...) באיזה שם שיקראו לי אני אופיע.

itaikuskus

New member
מתפקד

שם: איתי קוסקוס גיל: 18.75 דיסק אהוב:בדקו את הרשימה שעפה לא מזמן עם ראמונז ומיינור ט'רט וזה...יש שם 16 אהובים. להקה אהובה:רוב הלהקות שאחראיות על הדיסקים (אלבומים יותר נכון) האלה הן גם האהובות עלי. דיסק ששמעתי לאחרונה:אני שומע הרגע את ten של פרל ג'אם. כל יום אני שומע מספר נרחב של אלבומים. עיר:נשר הערות:פורום משובח, להקה גדולה.

למעלה