התפקדות דצמבר

yellow cheese

New member
אנייי

שם: שירלי גיל: 21 בדצמבר אמאל'ה. כיתה/עיסוק: צבא, שלושה חודשים וחצי לשחרור! תאריך לידה: 10.12.85 מקום מגורים: בארשבע אייסיקיו: 148799201 מסנג'ר: לא משתמשת בו הספקתם לאכול סופגניות? כן, אחת. משמין. מפחדים מבני סלע ? לא ממנו ספציפית. יש כל כך הרבה אנסים, רוצחים, חולי נפש, מסוכנים שמסתובבים חופשי. למה לי לפחד דווקא ממנו? בגלל ההמולה התקשורתית? העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ? כמובן אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש: לא שומעת כלום תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר: לחגוג יומולדת, לקבל סמל, להתכונן נפשית לשחרור. תמונה:

2shahar

New member
רומאו ויוליה לנצח

שם: שחר גיל: 15 כיתה/עיסוק: י' תאריך לידה: 4.10.91 מקום מגורים: רמלה אייסיקיו:210935683 מסנג'ר:X הספקתם לאכול סופגניות? הרגע
מפחדים מבני סלע ? כן העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ? לא
חח אבל עוד מעט בטח אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש: גם אנחנו, כן גם אנחנו אוהבים תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר: מפגשים מפגשים מפגשים
ו-א תמונה: שיהיה לכולנו אחלה חודש . בלי יותר מדי שטויות. הוא בכ"ז מסתובב חופשי..

When you cry, I cry

שם: שמרית. גיל: עוד מעט 19
כיתה/עיסוק: בטלה. תאריך לידה: 27/1 מקום מגורים: רעננה אייסיקיו: 236482614 מסנג'ר: [email protected] הספקתם לאכול סופגניות? כן
מפחדים מבני סלע ? רק בגלל טל אני מסייטת עליו סס!
העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ? אע, בערך. אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש: כשהיום נאסף אל השיכחה, הפחד זוחל מתחת לשמיכה. תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר: שקט. הצלחה.

N1ce guy

New member
וואי, לא כתבתי פה כמה חודשים טובים.

מישהו זוכר אותי? שם: בר גיל: 20 כמעט :( כיתה/עיסוק: סטודנט/חייל/ וכו' תאריך לידה: מתישהו ב-87 מקום מגורים: מרכז. אייסיקיו: מי שצריך יודע. מסנג'ר: לא אוהב. הספקתם לאכול סופגניות? נופ מפחדים מבני סלע ? ממש לא. מכל האנסים והרוצחים בארץ, לפחד דווקא מההוא שבורח ושכל המדינה אחריו?! בני סלע במנוסה. הוא לא ייצא מהחור שלו, בטח שלא בשביל לאנוס, כי אז ישר יעלו עליו. העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ? לא ממש אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש: לא שומע תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר: למות. תמונה: כן. תמונה פסיכודלית שאני יצרתי!!! כן כן. זה היה חלק משיעורי בית שיש לי, ולא, זה לא היה אמור לצאת ככה.

mooshki

New member
מה שבטוח, אתה יכול להיות רגוע!

בנים! (חח וולקאם באק)

N1ce guy

New member
מן הסתם, אני יכול להיות רגוע.

אני יכול להיות יותר רגוע באופן כללי, כי יש הרבה פחות סיכוי שמישהו יאנוס אותי. וכן, באופן תמידי אני יכול להיות יותר רגוע, זה טבע העולם. וזה לא קשור לזה שבני סלע חופשי או לא חופשי. תמיד יהיו אנסים, ובני סלע הוא האנס אם הכי הרבה פחות סיכוי לאנוס כרגע.

mooshki

New member
well

הכי הרבה פחות סיכוי, זה עניין די יחסי...
ומעבר לזה - אף פעם אי אפשר להיות בטוחים.

N1ce guy

New member
זה בדיוק מה שאני אומר.

אף פעם אי אפשר להיות בטוחים. בגלל זה כל עניין בני סלע יצא לגמרי מהפרופורציות המתאימות. הרי אי אפשר לחיות כל הזמן בפחד. צריך להיות ערניים תמיד ולחיות את החיים.

mooshki

New member
עניין בני סלע יצא מהפרופורציות

מהבחינה התקשורתית בלבד. מכל שאר הבחינות זה דבר שאי אפשר פשוט לעבור עליו. כמובן שאף אחת מאיתנו לא הולכת לעצור את החיים שלה עד שיתפסו אותו (אני לא מדברת על הבחורות שהוא אנס, כן?) אבל זה מפחיד נורא, וזה עוד בלי לחשוב על הצורה שבה הוא אנס את כל הבחורות האלה, שהייתה הרבה יותר אכזרית ממה שאפשר לתאר. אני יכולה להמשיך ולספר לך על עוד הרבה הבטים וגורמים שעושים את כל העניין להרבה יותר מפחיד והרבה יותר חמור מאיך שאתה מתאר אותו, אבל זה רק מעורר את הפרנויות שלי יותר, ולך גם ככה אין סיבה לפחד- אז נסיים את זה.

little WhiSper

New member
-----

שם: אדווה. גיל: 17.10 כיתה/עיסוק: יב' תאריך לידה: 20.1 מקום מגורים: אין. אייסיקיו: מסר
מסנג'ר: מסר
הספקתם לאכול סופגניות? לצערי כן... מפחדים מבני סלע ? כבר פחות... העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ? זה לא חורף זה
אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש: ואין לו ריח או צורה והימים עוברים. תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר: לעבור אותו בשלום.

דצמבר../images/Emo70.gif../images/Emo183.gif

שם: גיל: כיתה/עיסוק: תאריך לידה: מקום מגורים: אייסיקיו:285811338 מסנג'ר:
הספקתם לאכול סופגניות?
מפחדים מבני סלע ?
העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ?
אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש:"She's a killer queen" תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר:להתחיל ללמוד נהיגה

yossiovadya1

New member
../images/Emo150.gif ../images/Emo27.gif

שם: גיל: כיתה/עיסוק: תאריך לידה: מקום מגורים: אייסיקיו: 35099895 מסנג'ר:[email protected] הספקתם לאכול סופגניות? ברוררררר מפחדים מבני סלע ? לא העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ? שלוש! אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש: "רוב ההורים חושבים שהילדה שלנו ממלאת אותנו נחת, הסטטיסטיקה אומרת 1 מ- 19 ליני גי 18 מקבלת ב...[תחת]" הדג נחש-סטטיסטיקה תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר: לא להיות בבית תמונה:

yossiovadya1

New member
שכחתי

שם:יוסי גיל: 17.5 כיתה/עיסוק: יב' תאריך לידה:27/03/89 מקום מגורים: פתח תקוה

מילי17

New member
אני הוא איש הברק

שם : מילי גיל: 18.5 עיסוק: שירות לאומי ת.לידה: 7.1 אייסיקיו: 273247905 מסנג'ר: [email protected] הספקתם לאכול סופגניות? לא, וגם לא בתכנון. מפחדים מבני סלע ? כמו כולם. העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ? ברור. שכבות זה שיא האופנה. הלו. אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש: שוב, הכול נשמע חשוב תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר: מפגש חנוכה
שב"ש

למעלה