התפקדות דצמבר

Dug E

New member
דווקא את זאת ליטל צילמה

את צילמת בהופעה האחרונה.

vered151

New member
מתפקדת! ../images/Emo9.gif

שם: ורד גיל:16 ורבע..חחח כיתה/עיסוק: י"א תאריך לידה:19.8.90 מקום מגורים: מושב ליד רחובות אייסיקיו: במסרים מי שבאמת רוצה...
מסנג'ר: כנ"ל הספקתם לאכול סופגניות?
מפחדים מבני סלע ? לא ממש העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ? ממממ
אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש: "את הירח שם גבוה, שלא נוכל לנגוע ויש כמה שעדיין מנסים......"
תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר: מממ...לעשות כבר תיאוריה ולהתחיל ללמוד מעשי! תמונה:

יהיה זיכרו ברוך

שם: אלון גיל: עוד 30 ימים 15 כיתה/עיסוק: ט תאריך לידה: 31.12
מקום מגורים: ליד עפולה אייסיקיו: מסנג'ר: [email protected] הספקתם לאכול סופגניות? אוי כןןןןןןן כמויות מסחריות....אני לאהוב סופגניות
מפחדים מבני סלע ? חחח מה פתאום? העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ? בקטנה אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש: חחח לא מצליח אף פעם לפרש את המילים מ smells like teen spirit תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר: יומולדת, חנוכה, סילבסטר, לטחון עוד סופגניות (ולהעלות במשקל! דחוף!) חודש טוב לכולם תמונה:

The Kinslayer

New member
סופסוף סופשבוע../images/Emo178.gif

שם: דניאל. גיל: 15. כיתה/עיסוק: י'. תאריך לידה: 6/4/91 מקום מגורים: עזה. אייסיקיו: 328568689 מסנג'ר: לא עקרוני כל כך... הספקתם לאכול סופגניות? לא, אני ממש חושק באחת. מפחדים מבני סלע? אפילו בני סלע בגרסה ההומואית לא יתקרב אליי.
העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ? אמממ התחלתי לנעול נעליים...
אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש: "just to lose control- just once"- לוז קונטרול של אוונסנס. תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר:אין כל כך. אני מניח שאם תהיה הופעה פה ושם, מה שבטח לא יהיה אז אני אלך... טל אני מתגעגע אלייך. תמונה:

little WhiSper

New member
../images/Emo23.gif

אתה לא צריך בכלל להצטער...! אני גם מקווה שיצא לנו לדבר.... =\

../images/Emo85.gifתקראי לי שוביניסט

תקראי לי בנזונה שם:שירן גיל:18 כיתה/עיסוק:מורה:) תאריך לידה:9.6.88 מקום מגורים:קרית אתא אייסיקיו:266273888 מסנג'ר: הספקתם לאכול סופגניות? לא מפחדים מבני סלע ? לא העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ?כן אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש:בלי נרות וכינורות או לפחות אני מנסה תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר:חופש!!!!!!!!! תמונה:

this is MY december

שם: עדי גיל: 22 כיתה/עיסוק: מדריכה תאריך לידה: 6.12.84 מקום מגורים: שם
אייסיקיו: 165798643 מסנג'ר: [email protected] הספקתם לאכול סופגניות? יאפ! מפחדים מבני סלע ? נראה אותו גבר להתקרב אליי
העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ? כן, לגמרי. אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש: "איזה מזל שיש בו שניים כי אפשר להנות כפליים" תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר: יומולדת, להתחיל ללמוד, למצוא עוד עבודה(?) תמונה:

izzys

New member
מילים ועוד מילים.

שם: מור. גיל: 15. כיתה/עיסוק: י'. תאריך לידה: 24.3.91 מקום מגורים: חיפה. אייסיקיו: 291-170-281. מסנג'ר: אין צורך. הספקתם לאכול סופגניות? לא.
מפחדים מבני סלע ? אכן. העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ? לא ממש. אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש: אין מקום אחר, אין אחר. תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר: מה שיבוא, שיבוא בטוב. תמונה: הקופיף בצד שמאל
שבת שלום.

למעלה