התפקדות דצמבר

אין יותר גבס../images/Emo13.gif

שם:נעמה גיל:קטנה כיתה/עיסוק:ט' תאריך לידה:1.11 מקום מגורים:חיפה אייסיקיו:198789756 מסנג'ר: הספקתם לאכול סופגניות? איכ.לא. מפחדים מבני סלע ?כן. העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ?האמת שלא ממש אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש:"it's between you and me.." תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר:ספונטני משו תמונה:

../images/Emo9.gif

שם: ספירמה גיל: 17 כיתה/עיסוק: יב' תאריך לידה: 9.11.89 מקום מגורים: אריאל אייסיקיו: 165812003 מסנג'ר: [email protected] הספקתם לאכול סופגניות? לא. זה יותר מידי שומן. מפחדים מבני סלע ? אכן העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ?
. לא. אני מסתובבת כל יום עם חולצה קצרה וג'קט
אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש: if i could be like that...
תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר: טיול שנתי
, חנוכה דרום
, ויום הולדת לחברה הכי טובה
תמונה:
.

invAsion

New member
ביום שמש יפה ../images/Emo103.gif

שם: נדב גיל: 16 וחצי.. אפילו כבר יותר
כיתה/עיסוק: י"א תאריך לידה: 28.4.90 מקום מגורים: נראה מי יודע
אייסיקיו: 322284544 מסנג'ר: [email protected] הספקתם לאכול סופגניות? עוד לא
מפחדים מבני סלע ? לא.. העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ? כן!!
אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש: "רק רוצים להאמין, רוצים להאמין, רוצים להאמין.." תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר: טיול חנוכה, סמינר בלוחמי הגטאות.. שירד סדרה הנדסית במיקוד!!!! וזהו! חורף נעים וחם לכולם!

T A L 123

New member
סבבה

שם: טל גיל: 17.5 כיתה/עיסוק: יב' תאריך לידה: 13.6.89 מקום מגורים: טבריה אייסיקיו: 198814678 מסנג'ר: - הספקתם לאכול סופגניות? כן מפחדים מבני סלע ? עוד לא התגבשתי עם זה... העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ? לא...הלכתי עם קצר עד עכשיו אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש: אני מרגיש כמו שזיף שעבר זמנו תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר: ממ..לימודים...עבודההה...חבריםם...שיגרה! תמונה: שיהיה לכולנו אחלה חודש .

mooshki

New member
בקולך אומרת... רוך וקושי...

שם: נ.ע מה? גיל: אני כבר לא יכולה להגיד 17 וחצי. עוד חודשיים 18. כיתה/עיסוק: י"ב המקוליילת תאריך לידה: 2.2.89 מקום מגורים: נ.ע אייסיקיו: 257030195 מסנג'ר: המסן שלי מזדיין בתחת. לא שזה רע להזדיין בתחת, אבל לא כשאתה מסנג'ר. הספקתם לאכול סופגניות? לא. המטהר שלי לחנוכה (המקולל) הזה היא לא לאכול סופגניות ויהי מה. מפחדים מבני סלע ? כן. הקטע שלי בחיים זה לפחד מכל דבר שמוגדר כ-"לא הגיוני בעליל". העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ? כן. אבל מהגופיה אני מסרבת להפרד, אז היא מתחת. אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש: שניה, רק התחיל השיר. "מה שלא תחשוב, רוח חדשה תנשוב" (נראה לי) תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר: מממ חנוכה? הלוואי ויצא ת"א. לפגוש כמה אנשות שאני מתגעגעת אליהן:) תמונה:

היי

שם: ליאור גיל: 17.5 כיתה/עיסוק: שמיניסטיתתתתתת תאריך לידה: 25.5.89 מקום מגורים: אריאל סיטי
אייסיקיו:179-613-010 מסנג'ר: לא בא לי הספקתם לאכול סופגניות? לאלאלאלאלאלאלאלא, סופגניה זה רע ]: מפחדים מבני סלע ? לא, אני גיבורה :] העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ? האמת שהן דווקא די ירדו בימים האחרונים אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש: i can feeeeeeeeeeel נו ורטיגו של יו2 תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר: טיול שנתי, להתחיל ללמוד נהיגה וזהו נראה לי תמונה: אני בלוק הצהבהב שלי :]

איפה החורף??

שם:
הילה גיל:
18.11 כיתה/עיסוק:
כרגע כלום...תכף עבודה תאריך לידה:
29/12/87 מקום מגורים:
ב"ש אייסיקיו:
יש אבל לא בדיוק נכנסת מסנג'ר:
[email protected] הספקתם לאכול סופגניות?
מפחדים מבני סלע ?
קצת... העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ?
בערבים כן....די קר בנגב לקראת הלילה אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש:
"אולי זה רק האור שמשתק..." תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר:
יומולדת בסוף החודש שאני לא כ"כ יודעת מה לעשות בה וזהו בערך... תמונה:
לפני שנה וחצי בערך....השאר לא עולות... שיהיה לכולנו אחלה חודש . בלי יותר מדי שטויות. הוא בכ"ז מסתובב חופשי..

Dug E

New member
../images/Emo26.gif

שם: צחר גיל: 17 כיתה/עיסוק: יב' תאריך לידה: 31/8/89 מקום מגורים: פ"ת אייסיקיו: 168802539 מסנג'ר: [email protected] הספקתם לאכול סופגניות? כן..6 מפחדים מבני סלע ? יותר מפחד ממינוס 100 אלף בבנק8-[ העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ? לא אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש: "היה בחוץ בילדותי" תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר: שום דבר מיוחד.. תמונה:

למעלה