התפקדות חברות מעגלים עסקיים של קישורי אמהות

../images/Emo24.gifנעים להכיר...

אני חן הילה דורון, מנהלת המעגל החדשה אנחנו נפגשות בימי ג' (בשבוע ה-2 של החודש) ב- 20:30 בלב הקונגרסים, פארק המדע רחובות. מוזמנות להתארח ולבקר אותנו

סיון זילברשטיין

נעים להכיר סיון זילברשטיין המנהלת היוצאת של המעגל בת 33 אמא לרוני בת 4 ומאיה בת שנה. נשואה לאבי ועובדת איתו בעסק. מנהלת את לב הקונגרסים- מרכז כנסים עסקי בפארק המדע רחובות נס ציונה מזמינה את כל מי שעורכת סדנאות, או מחפשת מקום לפגישות ייעוץ ליצור עימי קשר כמו כן מזמינה אתכם ליצור קשר ולהתעדכן בהרצאות החודש העוסקות בתחומים שונים ומגוונים ההרצאה הקרובה ביום שני ה-16.8 "איך להקשיב לילדנו?" המרצה יפעת בר קול גרכט הרצאה מעולה ועם המון תובנות. כמו כל ההרצאות נבחרה בקפידה על ידי על מנת לתת שירות ברמה גבוהה ושאתן תהיו בטוחות שההרצאות אצלנו מעניינות ואיכותיות. מי שמעוניינת להרשם להרצאה מוזמנת ליצור עימי קשר כמו כן מי שמעוניינת לקבל דיוור חודשי על ההרצאות הקרובות מוזמנת לעשות כן למיל [email protected]

nurit tuvia

New member
שלום לכולן/ם

נעים מאוד, נורית טוביה. שם העסק שלי אדם, אדמה, בית ואני אדריכלית ומעצבת פנים. בוגרת הטכניון ועושה תואר שני בתולדות האמנות. וגם אמא ל3 ילדים מקסימים בגילאי 13 עד 19 ונשואה לרפי מזה 20 שנה. אוהבת לצייר, לקרוא, לטייל בשדות, להקשיב ולהתבונן בטבע ובעיר. תהליך התכנון מתחיל באדם, בצרכיו וחלומותיו, מתיחס לסביבה, לנוף, לכיווני השמיים ולגאומטריה ולבסוף לכל בית יש סיפור משלו, רעין ייחודי, זוית אישית שהיא תולדה של החיבורים האלה ושל שותפות אמיתית בתהליך. תהליך התכנון, הרישוי והביצוע הוא ארוך ולעיתים קשה, אך אין סיפוק רב מלבקר בבית שתכננתי ולראות את הגאוה וההנאה של הדיירים מביתם. מזמיה אותכן להכיר או תי וכמה מהבייביז שלי באתר המצורף.

Merav Stern

New member
מירב שטרן - ייעוץ עסקי, אימו אישי

היי, נעים להכיר, שמי מירב שטרן, בת 33, נשואה + 1, בעלת תואר ראשון ושני במנהל עסקים. יועצת עסקית ומאמנת אישית, התמחות בייעוץ לעסקים קטנים ואימון קריירה. מאמנת מומחית - MCI מטעם ארגון הקואוצ’ינג הישראלי (איק"א). אשמח אם תבקרי באתר שלי - www.stern-biz.co.il שיהיה שבוע של שפע,

hayae4

New member
חיה אליהו מאבחנת דרך קלפי טארות

הי שלום לכולן שמי חיה אליהו ואני מאבחנת דרך קלפי טארות באמצעות הקלפים אנו מנהלים סוג של דיאלוג עם התת מודע ושואבים ממנו מידע חשוב על עצמנו , הקלפים הם כלי עזר תומך החלטה וכלל לא משנה אם מדובר בטיפוס עיסקי או רוחני! מה אני מציאה?? יעוץ אישי /עסקי: שנותן תשובות לשאלות כמו: מה עובר עלי? מה עומד ביני לבין ההצלחה שלי? מה מערכת היחסים שלי עם כסף? הצלחה? משפחה? הרצאות: מיתוסים ואגדות בקלפי טארות הרצאה שלוקחת אותנו למסע בזמן דרך מצרים העתיקה לאגדות ימי הביניים ועד מסדר שחר הזהב במאה ה-20 לשוחרי ההסטוריה והמיסטיקה ארועים חוויתיים: ארוע שכולו חוויה עם הקלפים מתאים ליום הולדת, מסיבת רווקות, יום נשואין, גיבושון חברתי (מורות, גננות,) מצרפת לכן קישור לסרטון שלי http://www.cartisbikur.co.il/?hayae אתן מוזמנות להכנס ולהציץ שבוע מקסים לכולן חיה אליהו מאבחנת דרך קלפי טארות 052-5326744

../images/Emo140.gif נעים מאוד

אני מיכל גודלשטיין מ"מילים כדורבנות" - כתיבה לקידום עסקים. אני מתרגמת זהויות של עסקים למילים שעוזרות לקרב את קהל הלקוחות אל הארגון באמצעות מוצרים כמו: תכנים לאתרי אינטרנט, ניוזלטרס, בלוגים, מאמרים, דפי פייסבוק, עיתוני עובדים ו...כל מה שמילים. וחוץ מזה - אני בת זוג לארז ואמא לרועי (4 ורבע) ודניאל (מתקרב לשנתיים ומרגישים את זה...).

למעלה