התפקדות חברות מעגלים עסקיים של קישורי אמהות

אני ../images/Emo68.gif

חן הילה דורון, בת 31 (עוד חודשיים), אימא ליהב ושחר. גרה בחולון. זכיינית פרטית ומקדמת עסקים ב- FOREVER אלו מוצרים המיוצרים מאלוורה ומתאימים למגוון בעיות עור, כאבים פנימיים (שרירים, ראש, גרון, מחזור ועוד...). FOREVER LIVING היא חברה אמריקאית המשווקת בעולם בכ- 140 מדינות כבר יותר מ- 30 שנה. בעלת אישורים מה- FDA האמריקאי, משרד הבריאות של האיחוד האירופי וכמובן הישראלי. הפטנטים של FOREVER- ייצוב האלוורה ושמירה על מרכיביה אחד לאחד למשך 4 שנים מיום הייצור והפרדת האלואין (חומר משלשל המקיף את הג'ל) מהג'ל עצמו. ג'ל האלוורה הוא מולטי-ויטמין- מכיל 21 חומצות אמינו, חומצה פולית, ויטמין C, ויטמין E, כל קבוצת ויטמיני B, סיבים תזונתיים, רכיבים נוגדי חמצון ועוד. הג'ל טוב למערכת העיכול כחומר שמנקה ומחזק את המערכות הפנימיות שלנו- כולל המע' החיסונית. אני יכולה להעיד על עצמי- כאחת שסובלת מאלרגיות עונתיות ומגרנות- בעזרת הג'ל לשתייה- כבר קרוב לשנה וחצי לא היו לי התופעות של האלרגיה הידועות המוכרות. כמו כן הקרמים והג'לים למריחה עושים עבודה נפלאה במקרים של עקיצות, כוויות, חתכים, נגעים חמורים יותר בעור- כגון אסטמה של העור, פטריות, הרפס וכו'. מוזמנות להכנס לאתר שלי (שעדיין לא גמור) ולהתרשם- http://chenhilla.bizmakebiz.co.il/

Merav Stern

New member
מירב שטרן - ייעוץ עסקי, אימון אישי

היי, נעים להכיר, שמי מירב שטרן, בת 33, נשואה + 1, בעלת תואר ראשון ושני במנהל עסקים. יועצת עסקית ומאמנת אישית, התמחות בייעוץ לעסקים קטנים ואימון קריירה. מאמנת מומחית - MCI מטעם ארגון הקואוצ’ינג הישראלי (איק"א). אשמח אם תבקרי באתר שלי - www.stern-biz.co.il שיהיה שבוע של שפע,

אביטל כהן - מטפלת ברפואה סינית ובדיקור קוסמטי

שמי אביטל כהן ואני מטפלת ברפואה סינית ודיקור קוסמטי לאנטיאייג'ינג - בקליניקה הפרטית שלי בישוב מיתר שבדרום. הטיפול בדיקור סיני מתבצע בעזרת מחטים סטריליות דקיקות המוחדרות לגוף לנקודות הדיקור המתאימות לטיפול. אני מטפלת גם בשילוב מוקסה, כוסות רוח, גוושה ועוד... כל מטופל המגיע לקליניקה עובר הליך של תישאול מקיף כך שהאיבחון הינו אישי וספציפי וכן הטיפול. אני מטפלת במגוון רחב של בעיות בריאותיות וחוסר נוחות כגון: כאבי גב וברכיים, פציעות ספורט, בעיות שינה, תשישות ועייפות, אלרגיות ואסטמה, פיריון ומחזור, תופעות גיל המעבר, השמנת יתר, חיזוק מערכת חיסון ועוד. וכן אני מטפלת בדיקור קוסמטי לאנטיאייג'ינג - לטישטוש קמטים, כתמים ופיגמנטציה, אקנה בנוער ומבוגרים (הצלחות מדהימות), כהויות מתחת לעיניים, ריפיון ועוד... לייעוץ נא לפנות למייל: [email protected] אשמח לענות על כל שאלה בנושא
תודה והמשך חופש מקסים לכל האמהות!!!

עיסוי תינוקות וראשית הורות

שלום לכולן, אני עורכת מפגשי אמהות ותינוקות בדגש על עיסוי תינוקות ותוך מתן מענה לכל מה שמעסיק אמהות טריות לאחר לידה (לאו דוקא אמהות לילד ראשון). הקבוצות שלי קטנות ומאפשרות אינטימיות ומענה מקיף ככל שניתן. אני פעילה בבאר שבע ובאיזור הדרום. בנוסף למפגשים הנ"ל, אני מלווה משפחות לאחר לידה, מגיעה לבית המשפחה עם הגעתם מבית היולדות, ועוזרת בכל מה שצריך, אם זה הדרכה לטיפול בתינוק, חיבור ראשוני להנקה מוצלחת, מענה לשאלות שונות של היולדת ושל בן זוגה. במסגרת זו אני נפגשת עם חלק מהמשפחות גם במועד מאוחר יותר לקראת חזרה לעבודה, חיפוש מסגרת לתינוק, שילוב של הנקה והאכלה מבקבוק ועוד. בשנה האחרונה אני עורכת גם מפגשי נשים הרות בפורמטים שונים, בהם אני משוחחת על מצב תודעתי שכדאי להגיע בו ללידה ועל הימים הראשונים לאחר לידה. מידע נוסף עליי ומועדי פעילויות קרובות ניתן למצוא באתר שלי. שבוע טוב!!!

מתנה מקורית ללידה-השתתפות בסדנת עיסוי תינוקות

אם מישהי אשר יקרה ללבכן ילדה לאחרונה, והיא במקרה מאיזור הדרום, אתן מוזמנות לפנק אותה בסדנא אצלי.

orna137

New member
ד"ר נאוה אורן - וטרינרית

שלום לכולן, שמי נאוה ואני וטרינרית של חיות מחמד מזה כ-9 שנים, בוגרת ביה"ס לוטרינריה ע"ש קורט של האוניברסיטה העברית, ובעלת קליניקה פרטית בביתי שבמיתר מזה כ-6 שנים. אני חובבת בעלי-חיים מילדות, החל מחרקים וכלה בפילים...ובכך הגשמתי חלום והפכתי את התחביב למקצוע. אני מעניקה טיפול חם, מסור ומקצועי לבעלי החיים, ויחס אישי וסבלני להולכים על שתיים. אני זמינה טלפונית כמעט 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע, כולל שבתות וחגים. המרפאה מרווחת, אסתטית, ומצויידת בציוד מתקדם (כולל רנטגן ומכשור מעבדה). השירותים הניתנים הם בדיקות וטיפולים רפואיים, ניתוחים, אשפוז, דיאגנוסטיקה, מכירת מזון ומוצרים לבעלי-חיים, ותספורות (ע"י ספרית כלבים). אתן מוזמנות לשאול שאלות, וכמובן להתארח.

למעלה