התפקדות חברות מעגלים עסקיים של קישורי אמהות

תותית96

New member
טיפול בקשיי תפקוד ולמידה על פי שיטת אלבאום

שלום לכולם, אני שמחה להציג את תחום עיסוקי כאן בפורום. אני מטפלת בקשיי תפקוד ולמידה בילדים נוער ומבוגרים, הטיפול הינו אינטגראטיבי המשלב עבודה מוטורית,רגשית, חשיבתית וחושית. כל מטופל עובר איבחון סנסומוטורי וכירולוגי ובהתאם לממצאים נבנת תוכנית טיפולית בת חצי שנה. אני מטפלת בגורמים לקשיים ולא בסימפטומים ע'י טכניקות גופניות מורכבות. הטיפול מתאים להפרעות קשב וריכוז, ADD ו ADHD והפרעות בתקשורת, ניתן לפתור בעיות במיקוד ראייה, גראפומוטוריקה, בעיות זיכרון ושליפה, אימפולסיביות, רגישויות יתר, תכנון והתארגנות, אגרסיות וחוסר שליטה בכעסים, בעיות בבטיחון ובדימוי העצמי ועד.. אני מקיימת סדנאות הכנה לכיתה א', הדרכות הורים, הרצאות לצוותי חינוך, ערבים חוויתיים להעצמה אישית בתחום קריירה, זוגיות ומשפחה באמצעות קלפי אימון טיפוליים. ניתן להתייעץ עמי באמצעות כתובת המייל שלי ואשמח לענות על כל שאלה: [email protected]

מעגל באר שבע, נעים להכיר

אני מלכה בונקר, מנהלת יחד עם אופירה כץ-שופן את מעגל באר שבע והסביבה. אנו נפגשות ביום ב' בשבוע הראשון של החודש ב-20:30 ב"לחם ארז", בבאר שבע. המפגש הבא שלנו יתקיים ביום שני, 6/9/2010, ב20:30. מוזמנות להגיע ולהתארח אצלנו. שבוע טוב!!!

נעים להכיר

שמי תמר ואני מנהלת את מעגל הרצליה. מצרפת את האתרים של חברות הקבוצה בכדי שתוכלו להכיר ולהתרשם באופן אישי!

מעגל הרצליה נפגש

בימיראשון, בשבוע הראשון של כל חודש, בקפה נורמה בכפר שמריהו בשעה 20:30.

אשמח להתארח במעגל הקרוב

שלום תמר, אני רותם, חברה במעגל רעננה, אשמח להתארח אצלכם ביום ראשון הקרוב. אנא תודיעי לי אם אפשרי. תודה מראש, רותם www.giveagift.co.il

למעלה