התפקדות ינואר07
.

ב י ז י

New member
לא מכירה

את הנעלמים, אבל וורוניקה מחליטה למות בהחלט ספר טוב.

שחוררר

New member
לגמרי

איך הכל טוב וזה ופתאום הפך הופך להיות איזה מניאק אגואיסט מסריח התפנית הזו הייתה הכי מיותרת. אבל טוב... ככה זה ספרי מתח.

אבל הקטע הוא

שלא היו שום רמזים וואט סו אבר כל הספר לתוצאה הסופית. לפחות אני לא מצאתי אותם. וזה גרוע שפתאום מחליטים בלי שום בסיס שזה הסוף!

שחוררר

New member
היו דווקא המון

כל מיני רמזים במילים ובמשפטים שהוא מדבר על אח שלו. "לפני שידעתי שזה מה שיקרה" וכל מיני כאלה. תסתכלי בפרק 40 ומעלה תמצאי המון כאלה, ואני בטוח שיש גם בכל הספר. אם את רוצה ציטוטים אני אביא לך בכיף אבל זו כבר שיחה לאייסיקיו.

moshe butt

New member
../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ../images/Emo70.gif

ליזי
יפתי... ברוכה הבאה שיהיה לך השתלבות מהירה וכל זה.. יאההה, איזה כיף שהצתרפת, כולי התרגשות...
יאההה "וורוניקה מחליטה למות" זה אחד הספרים ה-מ-ד-ה-י-מ-י-ם
ד"א הוא של פאולו קואלו
לוב יו ליזי
-משה-

היי ליזי!

אני יפית ראיתי אותך בזאפה ואמרת לי למסור לצחר ד"ש לא ראיתי אותו מאז כי הוא עושה כסף! אז לא מסרתי לו קיצר תהני פה מותק!

danieli11

New member
מתפקד..

שם: דניאל/נילס. גיל:14 מיקום: חדרה. אייסיקיו: 190239144 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=85698 שיר החודש של היהודים: יכול להיות שיר החודש לא של היהודים: WAR NERVE-PANTERA דיסק החודש: היהודים-פחד מוות. סרט החודש: לא ראיתי. ספר החודש: האלכימאי! תכנית טלויזיה של החודש: הרצועה XD תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): לא ראיתי שום תמונה מיוחדת מדי. שנה מצויינת לכולם

TheRainMaker

New member
מתפקד../images/Emo68.gif

שם:מושון גיל:18 מיקום: צפון אייסיקיו:--- מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי:אין
שיר החודש של היהודים:Where do you go
שיר החודש לא של היהודים:Understanding-Evanescence דיסק החודש:אוסף של המכשפות סרט החודש:"מישהו לרוץ איתו" ספר החודש:לא קראתי החודש
תכנית טלויזיה של החודש:Heroes

הכי פעילה, מה?.. מפתיע ../images/Emo3.gif.

שם: ענבר. גיל: 17+ מיקום: אריאל. אייסיקיו: 249097482. נראה לי.. מסנג'ר: - בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים: לעוף. שיר החודש לא של היהודים: 'נאמר כבר הכל', 'דם על הים'. דיסק החודש: נראה לי דנה ברגר, אבל בגלל שהוא הציל אותנו ביום שישי... 'פחד מוות'.
סרט החודש:'מחיר הבגידה'. ספר החודש:
תכנית טלויזיה של החודש:'השיר שלנו' שהתחיל אתמול
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

הייתי גמורה מעייפות ונהגתי,

ואז חיפשתי דיסק עם שירים לא מרדימים החלטתי עליו ושרתי אותו בקולי קולות.:p

למעלה