התפקדות פבואר :)

התפקדות פבואר :)

שם: גיל: מיקום: אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של אביב: שיר החודש לא של אביב: דיסק החודש: סרט החודש: ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): [הועתק בזדוניות מפורום היהודים 365]

ליאורנר

New member
אאאאמממממ....

שם:ליאור נרומברג גיל:21.5 מיקום:ראשון לציון אייסיקיו:153289672 מסנג'ר:איכססססס בלוג/אתר אישי: מקושרים שיר החודש של אביב: אני שונא שיר החודש לא של אביב:ילדים של החיים - שלום חנוך דיסק החודש:A Saucerful Of Secrets - pink floyd סרט החודש:צרות גדולות בצ'יינטאון ספר החודש:---- תכנית טלויזיה של החודש:חברים ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:אין לי מושג.. אני בן אדם ספונטני

Hosh17

New member
פברואר

שם: חופית גיל: 17 וחצי מיקום: פתח תקוה אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של אביב: מקסיקו שיר החודש לא של אביב: עוד חוזר הניגון - ברי סחרוף דיסק החודש: ד"ר קספר בהופעה חיה סרט החודש: היומן ספר החודש: מי יבכה כשתמות תכנית טלויזיה של החודש: ארץ נהדרת ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: אותו חרא תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

../images/Emo19.gifבלופ.

שם: עדי גיל: 15 מיקום: גזר אייסיקיו: 229633481 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: אין. שיר החודש של אביב: מגיע לך יותר. שיר החודש לא של אביב: כשזה עמוק. דיסק החודש: אין כזה. סרט החודש: לא חושבת שראיתי סרטים החודש
ספר החודש: ורוניקה מחליטה למות
. ועכשיו התחלתי את מר ורטיגו שנראה ממש טוב. תכנית טלויזיה של החודש: המורדים [נוסטלגי כלכך
] ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: שישישבת טיול, טיול שנתי, אחרי זה עוד שישיבת סמינר. והרבה מבחנים
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): משהו שחברה עשתה לי בפוטושופ.

shmuelr

New member
וואו אישה את יפייפיה. הייתי בטוח

שאת גדולה יותר. יש לך פה הודעות מעניינות מידי פעם.

Bambi di

New member
...

שם: עדי גיל: 15. החודש, אגב
מיקום: חיפה. אייסיקיו: 348877130. מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: - שיר החודש של אביב: שלוליות. שיר החודש לא של אביב: האביב הנצחי/כנסיית השכל. דיסק החודש: דברים בלחש/כנסיית השכל. סרט החודש: ארין ברוקוביץ'
ספר החודש: דמי מפתח של יהלי סובול. תכנית טלויזיה של החודש: ממ...חברים? ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: הופעה כלשהי כבררר. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

לא זה לא יהיה השיר שלנו ../images/Emo14.gif

• התפקדות פבואר :)ו גזר גם עדי ו 22:23 | 07/02/07 שם: ישראל גיל:28 ביום שני הקרוב,
אייסיקיו: מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי: במקום מסוכן שנקרא לו החיים -חפשו בישראבלוג שיר החודש של אביב: החודש שמעתי ברגעי הצעבות הגדולים את צלילי פלוגת הצער מהלכת לי בתוך הראש שיר החודש לא של אביב: זאת שבמקומי, קרן פלס, - עננו-גבריאל בלחסן ,,,מספיק? דיסק החודש: קרן פלס -האחרון שלה
סרט החודש: לא רואה כבר סרטים , הסידרה סאות פרק נחשבת? ספר החודש: אלוף בטלות התחלתי אבל לא סיימתי תכנית טלויזיה של החודש:סאות פארק ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: בריאות נפשית ופיזית זה כל המ שאני מבקש תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

מדבר בשמו של,,,כנסו,, ../images/Emo8.gif

שם:רפי המאמי גיל:52 מיקום: אי שם באולפן כלבוטק אייסיקיו:חסוי מסנג'ר: RAFICOMBIN@ֲHOTMAIL.co.il בלוג/אתר אישי:WWW.COMBINATOR.CO.IL שיר החודש של אביב: שוטר תפסתי את הגנבים כולם אצלי ב,,,קומבינה שיר החודש לא של אביב: עוצרים את הקומבינה , להקת מיונז דיסק החודש: של להקת פוליס (משטרה) סרט החודש:קומבינה באפלה 3 ספר החודש: הנעלמים - של קובן , מי העלים את אמנון לוי ,,,,לא ברור תכנית טלויזיה של החודש:ברור נו- אמנון לוי שומר מסך ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: לתפוס עוד פושעים רמאים אנסים וחתולי רחוב בשביל הכייף תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): [הועתק בזדוניות מפורום היהודים 365]

איווה

שם:אסף גיל: 17.11 מיקום: הרצליה אייסיקיו: 217468962 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של אביב: די נמאס לא יכול לשמוע אותו =) שיר החודש לא של אביב: some day -blackfield דיסק החודש: העברית - חיי הזוהר של ת"א סרט החודש:יוקרה ספר החודש: אין.. תכנית טלויזיה של החודש: אין ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: להתחיל ללמוד.. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

מעכבת

New member
לילה טוב../images/Emo199.gif

שם: לינה גיל: 17.4 מיקום: לוד אייסיקיו: 304039255 מסנג'ר: מצומצם בלוג/אתר אישי: שיר החודש של אביב: אין שיר החודש לא של אביב: ירח במזל עקרב דיסק החודש: אלג'יר - מנועים קדימה סרט החודש: אין ספר החודש: לא בלי בתי תכנית טלויזיה של החודש: מרחק נגיעה ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: שאלה מפגרת

למעלה