התפקדות פבואר :)

PorcupineMan

New member
הנה....

שם: יוני גיל: 21 מיקום: ראשל"צ אייסיקיו: 118419524 מסנג'ר: - בלוג/אתר אישי: - שיר החודש של אביב: בלאקפילד - Some Day שיר החודש לא של אביב: ג'וני מיטשל - Both Sides, Now דיסק החודש: Lou Reed - Ecstasy סרט החודש: Blood Diamond ספר החודש: - תכנית טלויזיה של החודש: - ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: מה שיבוא.. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

Henn122

New member
במילים אחרות..:)

שם: חן גיל: עוד יומיים 16 מיקום: בית חשמונאי אייסיקיו: 307369359 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: נופ שיר החודש של אביב: עליסההההה שיר החודש לא של אביב: the used - noise and kisses דיסק החודש: -- סרט החודש: ממ לא יודעת, לא ראיתי סרטים החודש ספר החודש: -- תכנית טלויזיה של החודש: טופ מודל ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: יומולדת עוד יומייםםםםםםם תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

פייי

שם: אבי מיכאלי גיל:22 מיקום: אור יהודה אייסיקיו: 343121030 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של אביב: לאן את הולכת שיר החודש לא של אביב: Duran Duran - Save A Prayer דיסק החודש:The Beatles - (1969) - Abbey Road סרט החודש:JACKASS 2 ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: מועדון לילה ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

מפנה מקום בלב ללחיצות שלך. ../images/Emo11.gif

שם:
דנה.
אייסיקיו:
לא רלוונטי :]
מסנג'ר:
[email protected]
בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של אביב:
חלומות גדולים.
שיר החודש לא של אביב:
Guano Apes - Big In Japan.
דיסק החודש:
Three Doors Down - Seventeen Days.
סרט החודש:
מישהו לרוץ איתו.
ספר החודש:
תכנית טלויזיה של החודש:
השיר שלנו, מועדון לילה...
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:
אין לי מושג האמת :]

=)

שם: שיר גיל: 15 היום=) מיקום: יהוד אייסיקיו: 211483338 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: - שיר החודש של אביב: הרואין שיר החודש לא של אביב: בעיר הזאת דיסק החודש: פצעים ונשיקות סרט החודש: - ספר החודש: - תכנית טלויזיה של החודש: השמיניה ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: היו לי ציפיות לטיול(בצופים) שהיה אתמול והיום ובאמת היה כיף.. תמונת החודש: אני לא במחשב שלי ואין פה כלום [הועתק בזדוניות מפורום היהודים 365]

באיחור..../images/Emo80.gif

שם:חן גיל:16 מיקום:ראשלצ אייסיקיו:במסרים. מסנג'ר:כנ"ל בלוג/אתר אישי:כנ"ל שיר החודש של אביב:חלומות גדולים/הסתכלו לשמים שיר החודש לא של אביב:Oasis- Wonderwall דיסק החודש:על המשמרת סרט החודש: מישהו לרוץ איתו. ספר החודש: בטארפליי-וי.סי.אנדרוס\בשורות טובות-ניל גיימן וטרי פראצ'ט. תכנית טלויזיה של החודש:- ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:מבצע שביעית? תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):|

T h e B o Y1

New member
גם באיחור אבל שיהיה

שם: גיל: 19 מיקום: ירושלים אייסיקיו:240543341 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של אביב: מגיפה שיר החודש לא של אביב: רז חדד- תודה לך דיסק החודש:ממנטו מורי סרט החודש: אממ.... אין לי ספר החודש: חוץ מהספר של אביב אני לא קורא ספרים תכנית טלויזיה של החודש: אין ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: אין לי מושג אני ספונטני ...

למעלה