התפקדות פבואר :)

plane crazy

New member
מתפקד

שם: דרור גיל: 19 וחצי מיקום: אשקלון אייסיקיו: 195073470 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של אביב: סופרסטאר שיר החודש לא של אביב: משיח לא בא דיסק החודש: נמרוד והבודדים - רשימת שיקלר סרט החודש: ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: חופש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): לא יודע למה אבל אהבתי את התמונה

CryForTheMoon

New member
../images/Emo39.gif שבת שלום ../images/Emo39.gif

שם: אביב דקל.
אייסיקיו:219617848.
מסנג'ר: -
בלוג/אתר אישי: -
שיר החודש של אביב: אהבנו, אולי.
שיר החודש לא של אביב: מה עוד ביקשת - אריק ברמן.
דיסק החודש: -
סרט החודש: חח סרט וידאו מכנס ניצנה.
ספר החודש: המאהב.
תכנית טלויזיה של החודש: משטרת בעלי החיים.
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: חגיגות שנה וחצי [: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

מוקימו

New member
שלום

שם: מושקי גיל: 18, אתמול היה יומולדת............. מיקום: ליד אשקלוווווווון אייסיקיו: אין מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: אין שיר החודש של אביב: האם להיות בך מאוהב שיר החודש לא של אביב: אריק ברמן - האהבות הראשונות שלי ("זה לא נתפס שלא נכנס אם לא פותחים את המכנס"...) דיסק החודש: האנשים החדשים, עברי לידר סרט החודש: בוא נדבר על זה (סרט מטומטם....) ספר החודש: השותף (ג'ון גרישם) תכנית טלויזיה של החודש: ממממ אין לי טלויזיה ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: חתונה לאחותי (.?? זה נקרא??) תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

AVS1987

New member
גם אני גם אני

שם: אבי סער גיל:19 מיקום: ראשון לציון אייסיקיו:155489123 מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=228615 שיר החודש של אביב: נו כרגיל האמת שיר החודש לא של אביב: ענבל פרלומטר - אם זה נגמר זה חבל , חמי רודנר - כל אחד והבוב שלו , אין רוקנרול בעברית , מה היה , בואי ניפרד דיסק החודש: ענבל פרלמוטר - הקלטות אחרונות , חמי רודנר - גאולה , אביב גפן - לילות לבנים סרט החודש: המסור 3 ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: החברים של נאור ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: כל כך הרבה מבחנים =\ אין לי תמונה במחשב הזה =\

תמרוש5

New member
:O

שם:תמר גיל:16 מיקום:ירושלים אייסיקיו:
מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של אביב: משוגע שיר החודש לא של אביב: pulp-this is hardcore דיסק החודש:when the pawn-פיונה אפל סרט החודש:אלפנט ספר החודש:לא יצא לי לקרוא.. תכנית טלויזיה של החודש:מגרש ביתיP: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:נראה.. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

Forever NemeSh

New member
../images/Emo205.gif

שם: טל גיל: 20 מיקום: בחדר שלי בראשון לציון אייסיקיו: אין מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של אביב: מגיע לך יותר שיר החודש לא של אביב: Mindless Self Indulgence - Faggot דיסק החודש: אריק ברמן סרט החודש: סטפ-אפ ספר החודש: נסיכה אפריקנית- רם אורן תכנית טלויזיה של החודש: דאבל דייט ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: בעוד 30 יום אני משתחררת
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): אין לי תמונות מעניינות עכשיו..

שחוררר

New member
שפ.

שם: איתן גיל: 16 מיקום: ק. אונו אייסיקיו: יש מסנג'ר: יש בלוג/אתר אישי: . שיר החודש של אביב: משהו בין שנינו, הולך לאיבוד. שיר החודש לא של אביב: הרבה... דיסק החודש: בלאט סרט החודש: ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: אין. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: לעבוד והרבה. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

ככה הם רוצים אותנו...

שם: מור. גיל: 16. מיקום: נווה סביון. אייסיקיו: 271267481. מסנג'ר: [email protected]. בלוג/אתר אישי: מס' בלוג 119290. שיר החודש של אביב: מגיע לך יותר. שיר החודש לא של אביב: בן המלך. דיסק החודש: מחוץ לתחרות. סרט החודש: מישהו לרוץ איתו. סרט החיים! ספר החודש: שומרת אחותי. ספר מדהים, מומלץ מאוד מאוד. תכנית טלויזיה של החודש: השמיניה :( ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: שיהיה נחמד. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): תמונה מהמחנה אומנויות שהיה בקיסריה משלישי עד חמישי. :)

עדן גפן

New member
:]../images/Emo190.gif|פיס|

שם:עדן גיל:15.5 מיקום:ישוב מבועים.. אייסיקיו:אין מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי: myspace.com/edensimantov שיר החודש של אביב:אממ.. "איש הכמעט" שיר החודש לא של אביב: יש כמה.. "דבר אליי בפרחים" בביצוע של מייק בראנט. אריק אינשטיין- אף אחד לא מזיל דמעה Nirvana- The Man Who Sold The World דיסק החודש: Green Day- Nimrod סרט החודש:I am Sam. אחחחח סרט יפה כ"כ! ספר החודש:"עזה כמוות" תכנית טלויזיה של החודש:"בלתי נתפס" ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:מחר לסבתא!!:] יאיי^-^ תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

אני../images/Emo192.gif

שם: הילה גיל: 18 וחצי מיקום: זכרון יעקב אייסיקיו: 268631789 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של אביב: זוהרים שיר החודש לא של אביב: חורף- עברי לידר דיסק החודש: לא שמעתי סרט החודש: לא ראיתי ספר החודש: אם יש גן עדן (אבל רק התחלתי אותו) תכנית טלויזיה של החודש: יאיר לפיד כמו בכל חודש ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: מסיבת גיוס היום תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): לא עשה לי את החודש המקום הזה.. אבל עשיתי בו את החודש

mayan d11

New member
בה"ד7? ../images/Emo140.gif

ממתי? אני עכשיו בקורס הכשרת מדריכים שם ועף חזרה ליחידה שלי איזה קורס את הולכת להיות?

הילהההה

איזה צעירה חמודה את
כולם מתגייסים פה. לא יאומן..... יאו הבאת לי נוסטלגיה לפנים עכשיו
ומה, לא אהבת את הבה"ד?

Simple Sam

New member
../images/Emo13.gif

שם:טל גיל:16.3 מיקום:חדר? אייסיקיו:327252380 מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של אביב:לח הדמעות,חלומות גדולים שיר החודש לא של אביב:צל כבד דיסק החודש:אלג'יר שניהם ופיינל קט סרט החודש:מיליון דולר בייבי ספר החודש:סודות הצילום הדיגיטלי,שאני עדיין תוהה למה קניתי אותו. תכנית טלויזיה של החודש:השמיניה,איזה אכזריות! ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:ציפיות-שייהיו לי הרבההרבההרבה עבודות ושיקנו לי את המצלמה. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):חח תמונה ראשונהשמצלמתי כשקניתי את הפלאפון,מצחיקה אותי כל פעם מחדש.

merry לנצח

New member
../images/Emo160.gif

שם: עמית גיל: 15. חודש שעבר [: מיקום: ראשון אייסיקיו: 256995065 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של אביב: למיואשים יש רק גורל שיר החודש לא של אביב: אקדח - אביתר בנאי דיסק החודש: עברי לידר - זה לא אותו דבר סרט החודש: איך להיפטר מבחור בעשרה ימים ספר החודש: ילדי יום ראשון תכנית טלויזיה של החודש: כולם אוהבים את ריימונד ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: ממ.. לחזור לשגרה אחרי שבועיים חופש
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): עם הילדה הכי מצחיקה בארץץץץץ

ג ב ש ו ש

New member
מתפקד../images/Emo195.gif../images/Emo88.gif

שם:גבי גיל:18 מיקום:אשקלון אייסיקיו:348835422 מסנג'ר:במסרים בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של אביב:אלפי אנשים שיר החודש לא של אביב:אם תבוא דיסק החודש:יחפה-נינט טייב. סרט החודש:הר ברוקבאק. ספר החודש:
תכנית טלויזיה של החודש:השיר שלנו ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:אממ..לא יודע,לא מתכנן כלום בנתיים. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

למעלה