התפקדות פבואר :)

skelor

New member
מה שהיה, לפני שנייה..

שם: אור גיל: 17.5 מיקום: נתניה אייסיקיו: 300012347 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: http://www.mekusharim.co.il/browse.asp?tid=192399 שיר החודש של אביב: קרן אור. שיר החודש לא של אביב: Dave Weckl - Synergy. דיסק החודש: wish you were here. סרט החודש: 21 גרם. ספר החודש: קאטרינה - לצערי כמובן, הייתי חייב לקרוא אותו (ביצפר). תכנית טלויזיה של החודש: חברים. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: לסיים בגרות מוזיקה. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): רק הוא.

מתפקדת../images/Emo195.gif

שם: נגה גיל: 17 בשבוע הבא מיקום: צפון אייסיקיו: 237707943 מסנג'ר:- בלוג/אתר אישי: - שיר החודש של אביב: קנאה או זה בא והולך.. שיר החודש לא של אביב: מפנה מקום-ברי סחרוף ו.. בתוך הצינורות- אלג'יר דיסק החודש: מנועים קדימה- אלג'יר סרט החודש: סרט תמידי- המספריים של אדוארד ספר החודש: קראתי כמה ולא התלהבתי יותר מדי מאף אחד. תכנית טלויזיה של החודש: מ.. ניפ טאק,חברים וסקס והעיר הגדולה... כרגיל =] ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: לא משהו מיוחד תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): *התמונה היחידה שזמינה כרגע מהחודש האחרון

איחור אופנתי ../images/Emo13.gif

שם: טל גיל: 20 :[ מיקום: השפלה הדרומית אייסיקיו: 249329459 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: חה שיר החודש של אביב: בום בום. נדבקתי. שיר החודש לא של אביב: כשהלילה יעבור - יפתי / תראי זה אני - סינרגיה דיסק החודש: וואלה אין סרט החודש: דה ז'ה וו ספר החודש: אין משהו ששווה לכתוב עליו תכנית טלויזיה של החודש: עדיין השיר שלנו P: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: שיהיה בסדר לגבי השבת ההיא, היומולדת של רעות שמתקרבת, ושיעבור מהר פברואר ואז אני חוגגת פז"מולדת של שנה וחצי
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): זה לכבוד המבצע מלביש שהולך להיות ביום ראשון
מ.צ זונות

bizoot22

New member
שלוםםם

שם: ניב אביב גיל: 18 וחצי מיקום: אורנית אייסיקיו: 342551195 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: איןןןןןןןןןןן אני לא מהאנשים שכל היום על המחשבבב שיר החודש של אביב: אמ.... לא יודעע אולי למיואשים יש רק גורל שמעתי אותו הרבה בחודש שיר החודש לא של אביב: אממ....תאמת לא בא לי עכשיו לראש איזה שיר טובבב דיסק החודש: חלולים סרט החודש: טיסה 93 או 63 משו כזה העל אסון התאומים סרט טוב ספר החודש: לא קורא תכנית טלויזיה של החודש: אין ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: בלקפיילדדדד ההופעה בירושליםם מחררר תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

moriboy66

New member
.....

שם:גל גיל:20 מיקום:רמת גן אייסיקיו:328158150 נראה לי.. מסנג'ר:אני לא מתחבר לשם הרבה אבל [email protected] בלוג/אתר אישי:כנסוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ותגיבו!!! http://www.myspace.com/144780492 שיר החודש של אביב:לא שמעתי מזמן אביב..אבל שיהיה מתים משעמום שיר החודש לא של אביב:די עם שיירם בודדים זה בעייתי ככה.. אמממממ יש המון דיסק החודש:האלבום של שון לנון סרט החודש: חחח אני רואה בממוצא שתי סרטים ביומ.. אי אפשר לענות על זה ככה.. אתמול ראיתי הסחר האנושי שזה מאד חזק.. ספר החודש:אני לא קורא ספרים...יש לי בעיית ראיה. תכנית טלויזיה של החודש:השמינייה
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:אין לי כאלה אין לי תמונות שלי במחשב

../images/Emo13.gif

שם:שני גיל:18 וחצי מיקום:פתח תקווה אייסיקיו:319734236 מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי:אין שיר החודש של אביב:הדיסק החדש של בלאקפילד...חרישה שיר החודש לא של אביב:כל מיני של sonata arctica דיסק החודש:blackfield סרט החודש:אלפא דוק...נראה לי שקוראים לזה ככה...סרט טוב ספר החודש:לא קוראת תכנית טלויזיה של החודש:בקושי רואה טלווזיה חוץ מנולד לרקוד והשיר שלנו...נו גם אני מכורה
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:להמשיך לבלות הרבה עם הבת זוג לפני שהיא מתגייסת תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):תמונה מהטיול בצפון עם הבת זוג....בדרך חזרה באוטובוס...קירעון קל
...אני בצד ימין

bizoot22

New member
יש מצב שאת וחברה שלך הייתן לידי

בהופעה בזאפה עם השירים הנדירים :) ואני דיברתי איתך וחברה שלך יש אישור?? תיראי את התמונה שלי מעלייך אולי תזכרי בי :)

galush29

New member
לה לה לה אפצ'יXD

שם:גל גיל:14 מיקום:מעלה אדומים אייסיקיו:217515400 מסנג'ר:נפדק לי:[[ בלוג/אתר אישי:אין לי כוח להיכנס ולהעתיקD: שיר החודש של אביב:אמש,חלומות גדולים,עליסה שיר החודש לא של אביב:dont cry-guns&roses דיסק החודש:זה רק אור הירח וחלולים סרט החודש:לא ראיתי השבועX: ספר החודש:חחח לא קראתי ספר אולי איזה שנהD: תכנית טלויזיה של החודש:אמ.. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:הופעה:] תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):D:

galush29

New member
היייי אני לא בת 14../images/Emo163.gif

לא להפחית בגודלי
אני כבר כמעט בת 15!!! עדיין לא התרגלתי חחחחח הכל מהשיעמום,כן?

יאללה

שם: ניקו גיל: 21 מיקום: אילת אייסיקיו:בפרטים מסנג'ר: יש אבל לא משתמש בלוג/אתר אישי: אין חיה כזו שיר החודש של אביב: אין מלאכים בגן עדן שיר החודש לא של אביב: Mr.Bungle - Pink Cigarette דיסק החודש: בלקפילד 2 סרט החודש: פחד ותעוב בלאס וגאס ספר החודש: Lewis Carrol - Through The Looking Glass תכנית טלויזיה של החודש: סאוט' פרק ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: ההועפה של בלקפילד מחר! תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): תמונה מלפני שנתיים שמצאתי

../images/Emo85.gif

שם:שירן גיל:18 מיקום:קרית אתא אייסיקיו:266273888 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של אביב:צלקות שיר החודש לא של אביב:גיטרה וכינור/צרות טובות דיסק החודש:דיג דיג דוג(הילדים) סרט החודש:לא נראה לי שראיתי סרטים החודש ספר החודש:זכרונותיה של גיישה תכנית טלויזיה של החודש:ארץ נהדרת וחברים ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:זורמים תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

=)=)

שם: הילה גיל: 16 אייסיקיו: אין מסנג'ר:אין לי כוח לכתוב... בלוג\אתר אישי:אין.. היה לי, תאמינו לי-זה חרא! שיר החודש של אביב: המלחמה הבאה שיר החודש לא של אביב:יותר טוב כלום מכמעט של עברי!!=) דיסק החודש: פאניק! אט דה דיסקו סרט החודש: פרידה..(הציירת) ספר החודש: באור התכלת העזה. תכנית הטלוויזיה של החודש: השמינייה ז"ל ציפיות\בילויים של החודש הקרוב: הופעה של מה קשור..=) תמונת החודש: אביב ועברי מתנשקים.. זה הכי חזק שיש.. אוהבת אתכם פורום אביב! 3>

S h A b i T

New member
אאאאאאאאווווח.

שם: אלמוג. גיל: 18. מיקום: ראש העין. אייסיקיו: 166762078 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של אביב: מי שומע אותו בכלל? :) שיר החודש לא של אביב: זהו הזמן - יהודה פוליקר דיסק החודש: ג'ירפות משוחח עם כסא סרט החודש: פיכ. ספר החודש: לא יצא לי לקרוא עקב עומס מטורף של עבודות ומבחנים. תכנית טלויזיה של החודש: בשורות טובות :) ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: זורמים.. :) תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): סתם מאיזה ערב בים

למעלה