התפקדות פבואר :)

מיפ-מיפ!

שם: ליאור גיל: 20 וקצת מיקום: כפר סבא אייסיקיו: 170263669 מסנג'ר: אין!! בלוג/אתר אישי: שיר החודש של אביב: אמש שיר החודש לא של אביב: דרך של מוש בן-ארי דיסק החודש: אוסף מחזות זמר סרט החודש: אני עוד מעט הולכת ל"המלכה"... ספר החודש: 1984 תכנית טלויזיה של החודש: יאיר לפיד ללא ספק!
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: שיעבור ומהר, וכנ"ל כל החודשים עד ספטמבר תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

moon light boy

New member
טוב נו, גם אני...../images/Emo151.gif

שם: רון הוכברג גיל: 20 מיקום: מושב רמות-מאיר (אבל תכלס... הבסיס הפך כבר מזמן להיות הבית....) אייסיקיו: אין מסנג'ר: אין בלוג/אתר אישי: אין שיר החודש של אביב: "מתים משעמום" זה השיר של כל חודש.. השיר של החיים..
שיר החודש לא של אביב: "שלום לאמונות" מירי מסיקה.. לא יודע למה, אני פשוט אוהב את השיר הזה. דיסק החודש: "יומן מסע".. תמיד אני מתחבר אליו בחורף. סרט החודש: "יוקרה" ספר החודש: הלוואי והייתי קורא אחד כזה... תכנית טלויזיה של החודש: "נמלטים" כולם רואים את זה פה כל הזמן.. אני לא נכנסתי לזה במיוחד. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: לראות את הנסיכה שלי סופסוף....
התמונה המצורפת... זה החלום...

bobit marely

New member
יאללה פבואר...

שם:בתאל גיל:באפריל 17 מיקום:פ"ת פשע רשע
(גועל נפש...) אייסיקיו:302856713 מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי:אמממ לא בא לי לתת שיר החודש של אביב:מצטערים שיר החודש לא של אביב:אהבה באור וצל-אריק ברמן דיסק החודש:הג'ירפות-גג (בדיוק קניתי אותו
) סרט החודש:אחוות הג'ינס ספר החודש:מי הזיז את הגבינה שלי? תכנית טלויזיה של החודש:סאות'פארק ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:מחכה למחר,יום שישי...אני לא אפרט יש פה ילדים קטנים חחח סתם סתם תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

bobit marely

New member
מה שהיא אמרה...צילום מסך

יש על המקלדת מקש בשם print scrn sysrq אתה לוחץ עליו ואז ניכנס לצייר ושם עושה 'הדבק' גוזר יפה את התמונה מדביק אותה בדף חדש של צייר או מה שבא לך ושומר.. =)

אני...

שם: ליאור גיל:18 (עוד חודש) מיקום: ירושלים אייסיקיו: 284809653 מסנג'ר: - בלוג/אתר אישי:- שיר החודש של אביב:"סוף העולם" שיר החודש לא של אביב: "חור בלבנה" של רוקפור דיסק החודש:Thelema של בהמות'... סרט החודש: "ניצחון אמיתי" וורנר הרצוג ספר החודש:- תכנית טלויזיה של החודש: - ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:-רק לסיים בשלום...חודש קשה במיוחד... תמונת החודש :שלחו לי אותה שלשום ...ראיתי אותה פתאום והתמלאתי שמחה ונוסטלגיה...זאת הייתה תקופה יפה,מהקיץ האחרון בבריכה.....

פברואר ../images/Emo199.gif

שם: ארינה גיל: 18 מיקום: אילת אייסיקיו: 298269773 שיר החודש של אביב: מחר כבר לא יבוא שיר החודש לא של אביב: משמעויות- דין דין אביב [איזה שיר מתוק!] דיסק החודש: דיסק אוסף שהכנתי לחברה סרט החודש: ממ... שכחתי איך קוראים לו, סרט ישראלי עם מוני מושונוב ועוד כל מיני ספר החודש: מממ.. החוברת ליריקס של רדיוהד? תכנית טלויזיה של החודש: בנות גילמור, התמכרתי ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: טיול שנתי עוד 4 ימים! ישששש! [והשבוע הייתה לבוב מרלי יומולדת, היה מגניב לאללה] תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

ועכשיו אני מתעטף מגעגוע מכאב בלתי

נסבל שם:נעמה גיל: מיקום:חיפה אייסיקיו:198789756 מסנג'ר:- בלוג/אתר אישי:- שיר החודש של אביב:קנאה,הכל מתפורר שיר החודש לא של אביב:עץ אגוז-גבריאל בלחסן, אני צריך אותך-אלג'יר דיסק החודש:נאמנות ותשוקה-אלג'יר,רכבות-גבריאל בלחסן. סרט החודש:ראיתי משו טוב שכחתי תשם ספר החודש:התנגשות חזיתית תכנית טלויזיה של החודש:אנערף בטח חברים ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:יציאות מחיפה בע"ה. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):יאללה שיהיה

למעלה