התקבלתי היום לטכניון!!!

לא יודע באמת אני מתחרפן

דברתי עכשיו עם אבנר מהמרכז למרשם והוא אמר לי שלא יתכן שני אנשים בעלי אותו סכם שלא התקבלו .... אולי סטיקי הנדס טועה .... הוא טען גם שאנשים בעלי סכם זהה לא יקרה מצב שאחד יתקבל ואחר לא....תאורטית זה יתכן מעשית לא. הם לא נותנים שמצב כזה יקרה ... אבל עדיין טרם ניתנה החלטה לגביי.... תאמינו לי עכשיו נכנסתי לפרטים שלי בטכניון ורעדו לי כבר הידיים ושראיתי שאין החלטה רציתי כבר לדפוק את הראש בקיר....

rosa4

New member
לא

זה לא נמוך אני יודעת אנשים עם מור נמוך מזה והתקבלו וגם יודעת אנשים עם מור גבוה מזה אבל עשו עוד ראיון לא נראה ל שזה קשור בציון המור עצמו...כנראה שיש הערות או משהו אחר מקווה שתצליח ותתקבל בסוף.....

Rulaa

New member
לא נורא..

אתה יודע מה , היייי כמעט בטוחה שהתקבלת.. בכל מקרה אני מקווה שתתקבל באמת..אל ייאוש

לא התקבלתי :(

דיברתי עם הטכניון... ווידאתי שלא התקבלתי. התברר שלא רק שלא קראתי את נתוני הקבלה שלי באתר נכון, גם הם לא הזינו אותם נכון, אז בכלל :(

יעלד12

New member
לא נורא...

יצליח בפעם הבאה, מילה שלי. אני יודעת שזה קשה וכואב אבל כל דבר לטובה, בסוף הרי תצליחי... כולי מאמינה בך יעל.

התבלבלתי עם הציון מו"ר

שמתברר שמה שכתוב "ציון סכם מו"ר" זה לא סכם + מור, ממש לא! זה ציון מור נפרד לגמרי מהסכם, וזה שבמקרה שלי היה הבדל של פחות מנקודה, שמתפרשת ע"י הנאיבים כ"שיפור" לא אומר כלום... והסכם הוא סכם. בקיצר, אני סתם דלעת ;).

morancho1

New member
בסוף יהיה טוב...

כמה מוזר שלא התקבלת היה לך סכם ממש גבוה!

:(

אני יודעת... אבל אני טעיתי, והסכם שלי עכשיו חביב ולא יותר. אבל.. התחלתי לבדוק על פסיכו...

morancho1

New member
פסיכו זה כייף

כמו שאושרית תמיד אומרת ועכשיו היא שכנעה אותי...כמה פסיכו יש לך וכמה ממוצע בגרות?

למעלה