התקבלתי היום לטכניון!!!

morancho1

New member
בגרות לפי התיכון

תל אביב מחשבת את זה בצורה סטנדרטית, תוכלי לחשב שם. יש לך את הכתובת?

yj

בטח ויש לי את החישוב, איפשהו קבור... אני זוכרת שבטכניון אני 114.משהו ובי-ם 11.2 או 11.8... אלו הסביבות.

כמה צריך?

לדעתך, שיהיה מספיק? אני לא רוצה לחוות שוב את רשימת ההמתנה-דחייה הזו...

750 ומעלה לדעתי

ואני לא בטוחה שאת צריכה לקחת עוד קורס. אולי עדיף לקחת מורה פרטי או ללמוד לבד.

750

בשביל טווח בטחון, או שהבגרויות שלי פשוט נמוכות? הקטע המבאס הוא שלפי כל האתרים יכולתי להתקבל... לסכם של שנה שעברה :(

הבגרויות שלך בסדר גמור

ואין לך סיבה להתחיל בכלל לחשוב עליהן. לפחות בירושלים הפסיכו הוא 70% מהסכם אז הבגרויות לא נחשבות הרבה ולך גם ככה יש מספיק.

יוסי n

New member
פשוט לא ייאומן.

פורום כזה הוא המקום היחיד שבו ציון פסיכומטרי 727 הוא "פסיכו גרוע". אני מכיר אנשים שהיו מוכנים להרוג בשביל ציון כזה.

יוסי יקירי

קודם כל, תודה על ההרגשה הטובה שאתה עושה לי. אני יודעת שזה נכון. אבל לרפואה זה לא ציון מדהים. אתה לא יודע כמה זה מבאס לשפר 727. צוחקים עליי בטלפון כל נציגי שירות הלקחות של הקורסים... או שאולי גם אתה כן יודע איך זה מרגיש. נקווה ליותר גבוה.

יוסי n

New member
יודע גם יודע.

גם אני "זכיתי" לשפר מ-709 (ורק למען האמת, כשקיבלתי בזמנו את הציון הזה הייתי בטוח שגמרתי עם הפסיכומטרי לחיים האלה). זה פשוט מדהים (ומרתיח כאחד) לחשוב, כל פעם מחדש, כמה דרישות הקבלה ללימודי רפואה בארץ הרקיעו בשנים האחרונות מעבר לכל פרופורציה. הגענו למצב שמ"ב 112 וציון פסיכומטרי 730 נותנים "סיכוי טוב", אך מומלץ לשפר. זה מטורף. ורק בשביל הפרספקטיבה - אולי לרפואה בארץ לא, אבל הציון שלך גבוה מאד. לכל הדיעות. בהצלחה.

העצם, אוי העצם...

סתם סתם. אני בסדר פחות או יותר. עייף מהשנה. יש לי שני מועדי ב'. אחד מחר. אני לא אגיע לפחות לחצי מההכנה בגלל השני. מה איתך? איך הייתה השנה? מתרגשת לקראת המפגש המחודש עם צריפין?

יוסי n

New member
הבגרויות שלך בסדר גמור.

ובעולם שפוי, גם הפסיכומטרי שלך היה צריך להספיק. אם כבר שיפור, כמו שטל כתב - רק בפסיכומטרי.

yaniv446

New member
זאת בדיחה עצובה

בטח בשנה הבאה אנשים יצטרכו פסיכומטרי 780 ומעלה

morancho1

New member
חח גרוע...

אני מקווה שאנשים מפורומים אחרים לא נכנסים לפה הרבה..זה יכול להלחיץ אותם חבל על הזמן...(או אם חושבים על זה לעומק אולי אפילו לעודד אותם...)

פורום פסיכומטרי

אולי שווה להעלים את היציאה הזו שלי לנצח. למה לעודד אותם? להראות שיש פנאטים בעולם? שנחושים כל כך שמוכנים לשפר פסיכו גם עם 727?

למעלה