לפני זמן קצר הזכרתי לי לא להתיאש והינה בבקשה שנינו התקבלנו. באמת מברווווק ומזל טוב. למרות שאני לא שמחה באמת שהתקבלתי אהי מעדיפה ת"א ואם לא חו"ל אבל עכשיו בטוח אין חו"ל .. אבל אני שמחה בשבלך ץץ עבדת קשה בשבל זה באמת מזל טוב מזל טוב לכל המתקבלים האחרים
לכל החבר'ה המקסימים... תודה רבה לכם ... על החיבוק החם הזה.. מזל טוב לכל המתקבלים... והמון בהצלחה לשאר החבר'ה שבהמתנה. אל תתיאשו, אל תוותרו.... רק סבלנות ואופטימיות, והכל יהיה אחלה. ל"לטינית בנשמה"..תודה רבה על הפורום המדהים הזה.. זה הבית החם שלנו גם כמועמדים וגם כסטודנטים לרפואה בעתיד הקרוב.. להתראות בפקולטה..
אני כל כך רוצה ללמוד בת"א .. עד עכשיו עודיני ב"טיפול" .. ואני כל הזמן בניתי על זה שאם לא אתקבל בת"א אז אני רוצה מחוץ לארץ .. אבל עכשיו ומאחר שהתקבלתי לטכניון הלכה האפשרות האחרונה ( עשיתי עסקה עם ההורים שרק אם לא אתקבל בארץ אוגל ללמוד בחו"ל ) למדתי 4 שנים תיכון וחיפה .. ואת האמת אני לא יכולה לדמין את עצמי חיה למשך 7 שנים שם .. למרות שהיא עיר די שקטה ויפה אבח אני יותר אוהבת לחיות במקום יותר הדומה לת"א ( עם הרבה אנשים אטרקציות והכל) אני די חרשנית אני לא מכחישה אבל אוהבת לבלות .. אתם בטח תשאלו אבל למה ? משוגעת ? בארץ קרוב לבית חברים משפחה תמיכה עבודה יותר קל עם השפה אבל אני רוצה משהו שונה את האמת אני מאוד אוהבת את משפחתי המשפחה הכי בעולם . בכל זאת אני רוצה לחוות חוויות חדשות משהו אחר שונה .. אני מאוהבת בשפות במיוחד האנגלית. וגם מאוד מושכת בעיני איכות החיים בחו"ל .. לכן עכשיו בשבילי ההמתנה עוד יותר קשה אני צריכה להתקבל לת"א