התקבלתי היום לטכניון!!!

Trollet

New member
אז אתה ביאדסי :)

מזל טוב !!
באמת מגיע לך אחרי כל ההתעללות הזאת :) בהצלחה בלימודים מצפים להרבה מונא

salma4

New member
מזל טוב מכל הלב

לפני זמן קצר הזכרתי לי לא להתיאש והינה בבקשה שנינו התקבלנו. באמת מברווווק ומזל טוב. למרות שאני לא שמחה באמת שהתקבלתי אהי מעדיפה ת"א ואם לא חו"ל אבל עכשיו בטוח אין חו"ל :( .. אבל אני שמחה בשבלך ץץ עבדת קשה בשבל זה באמת מזל טוב מזל טוב לכל המתקבלים האחרים

ohad60

New member
המון../images/Emo49.gif לכל המתקבלים../images/Emo72.gif../images/Emo65.gif

Taba TafTaf

New member
תודה רבה רבה רבה...../images/Emo24.gif

לכל החבר'ה המקסימים... תודה רבה לכם ... על החיבוק החם הזה.. מזל טוב לכל המתקבלים... והמון בהצלחה לשאר החבר'ה שבהמתנה. אל תתיאשו, אל תוותרו.... רק סבלנות ואופטימיות, והכל יהיה אחלה. ל"לטינית בנשמה"..תודה רבה על הפורום המדהים הזה.. זה הבית החם שלנו גם כמועמדים וגם כסטודנטים לרפואה בעתיד הקרוב.. להתראות בפקולטה..

Carla12

New member
SALMA

מזל טוב
אבל למה את --> :( ? לא מזמן ראיתי שכבר נמאס לך ממצב ההמתנה שהיית בו.. אז מה את לא שמחה עכשיו ? הנה הכל השתנה לטובה ואת כבר לא בהמתנה
בהצלחה

salma4

New member
את האמת לא רציתי להתקבל לטכניון

אני כל כך רוצה ללמוד בת"א .. עד עכשיו עודיני ב"טיפול" .. ואני כל הזמן בניתי על זה שאם לא אתקבל בת"א אז אני רוצה מחוץ לארץ .. אבל עכשיו ומאחר שהתקבלתי לטכניון הלכה האפשרות האחרונה ( עשיתי עסקה עם ההורים שרק אם לא אתקבל בארץ אוגל ללמוד בחו"ל ) למדתי 4 שנים תיכון וחיפה .. ואת האמת אני לא יכולה לדמין את עצמי חיה למשך 7 שנים שם .. למרות שהיא עיר די שקטה ויפה אבח אני יותר אוהבת לחיות במקום יותר הדומה לת"א ( עם הרבה אנשים אטרקציות והכל) אני די חרשנית אני לא מכחישה אבל אוהבת לבלות .. אתם בטח תשאלו אבל למה ? משוגעת ? בארץ קרוב לבית חברים משפחה תמיכה עבודה יותר קל עם השפה אבל אני רוצה משהו שונה את האמת אני מאוד אוהבת את משפחתי המשפחה הכי בעולם . בכל זאת אני רוצה לחוות חוויות חדשות משהו אחר שונה .. אני מאוהבת בשפות במיוחד האנגלית. וגם מאוד מושכת בעיני איכות החיים בחו"ל .. לכן עכשיו בשבילי ההמתנה עוד יותר קשה אני צריכה להתקבל לת"א

למעלה