התקבלתי היום לטכניון!!!

Ice1213

New member
מה תגיד על זה ש

שאני לומד עכשיו למועד דצמבר כדי לשפר פסיכו מ 734? וזה לא שיש לי בגרות נמוכה(היא די גבוהה למען האמת), רק שאני לא יודע מה יקרה לסכמים בשנה הבאה, אז אני מקדים תרופה למכה...

ohad60

New member
הזדהות.............

הבעיה עם לעשות שוב!!! פסיכומטרי לאחר שקיבלת ציון גבוהה זה שהכל הולך דיי בקלות וללא אתגר מה שמוריד את המוטיבציה ללמוד שגם ככה לא בשמיים ואז אתה מוצא את עצמך משוטט בפורום ורושם הודעות בכייניות במקום ללמוד, שוב!!! אה, ושיהיה ברור פסיכומטרי זה ל-א כ-י-ף!!!!!

Ice1213

New member
כנס

מסכים לגמרי..מאז שהתחלתי לפני איזה עשרה ימים הספקתי רק את האותיות א עד ה, פטלים אנלוגיות השמ"ש וקצת הגיון ובכמותי יחס אחוזים משוואות חזקות וקצת גיאומרטיה..וזה רק בערכה של קידום..מחכות לי עוד שתי ערכות שלמות ואיזה 20 סימולציות...זה נורא מבאס :(

ohad60

New member
כן, אני שוקל לבקש

מאושרית לנדות אותי מהפורום
אבל אני יודע שזה לא יעזור ואני פשוט אמצא משהו אחר לעשות, כל דבר... רק לא ללמוד!!!

תמצא מישהו שישגיח עליך

אם אתה רוצה, אני מוכנה לעשות את זה. אבל תיזהר, אתה תשנא אותי בסוף, תשאל מורן כמה רעה אני יכולה להיות...

יש לי רעיון!

בואו נעשה שרשור תמיכה לחברה שעושים ]סיכומטרי. שבועי - כל אחד יעדכן מה היה מה למד וכו'... אתה עושה במכון? לאיזה מועד ניגש?

morancho1

New member
תיזהר:)

אם אושרית תגלה שאתה לא לומד היא תעשה לך טרור...מניסיון...
ולסיכום: NO PAIN NO GAIN... ואחרי שתשקיע מספיק בפסיכומטרי, תלמד גם לאהוב אותו.. (כמוני..).

"אל תבכה... אני בוכה בשבילך"

אמרה נינט/גלי עטרי... או מי שזו לא תהיה. אני עדיין לא התחלתי ללמוד, אבל נגשת גם לדצמבר. מתחילה שבוע הבא. תראה מה כתבתי לאוהד לגבי "תמיכה פורומיסטית" ותגיד לי מה אתה חושב...

Rulaa

New member
טוב..

מצטערת.. רק שנזכרתי פתאום שיש לך סכם קרוב מאוד תיארתי לעצמי שכבר התקבלת.. לא נורא.. מקווה שתתקבלי בסוף
בהצלחה

בקטנה

היה כיף לדעת איך זה מרגיש לפחות בפורום :) למרות שבאמיתי זה יהיה יותר טוב... עדיין יש לי סיכוי קטן. *מחזיקה לעצמי אצבעות*

t1212

New member
מזל טוב לכל המתקבלים

יש לי שאלה? החלטת הקבלה הופיעה באינטרנט או שזה נשלח בדואר

Taba TafTaf

New member
ה-י-ת-ק-ב-ל-ת-י לטכניון.....

גברותי ורבותי... סוף סוף.. הוא הגיע, הרגע שחיכתי לו שלוש שנים! אחרי הרבה אכזבות ואחרי כל העליות והירידות בתהליך הקשה הזה של הפסיכו, המו"ר והמרק"ם,ובדיוק בימים שבהן היאוש מתחיל להתגבר עלי.. מגיע הרגע שלראשונה מתחלף בו הסטטוס שלי לטובה...ואיפה? בחיפה, העיר האהובה עלי.. זהו רגע שיא שקשה לתאר.. אני מקווה מכל לבי לכל החבר'ה שעדיין בהמתנה שיחוו את הרגע הנפלא הזה בקרוב.. ובסוף..תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה לפורום המדהים הזה.. שעזר לכולנו לעבור את תהליך הרישום וההמתנה הקשה.. *****************ב ה צ ל ח ה ל כ ו ל ם ***********************

Baffa

New member
baiadsaaaaaaaa !!!

מזל טוב !! אני שמחתי בשבילך, כאילו אני הייתי זאת שהתקבלה !! כל הכבוד!!

למעלה