ה-צ-ע-ה!!! לכל חברי הפורום...
בואו ונתחיל השבוע יחד עם כל הוויכוחים שיש לנו (ויש הרבה בלי עין הרע...
) שכל אחד יביא כמה דברים טובים ששמע על החברה השניה. כלומר- חרדים על חילונים וחילונים על דתיים! מה דעתכם?... יאאאאאאאאאאאאא איזה שוחר שלום אני- הא?...
טוב אז אם הצעתי אני יתחיל- א. יוסי שריד, (הידוע לשימצה אצל החרדים), כשהחלה המתקפה של החיזבאללה על תושבי הצפון (לפני מס' שנים) החליט ללכת ולרכוש דירה ביישובים המותקפים! והשתתף עם התושבים באותם רגעי אימה. ב. טומי לפיד- עם כל שנאתו לדת (ואני בכל זאת חושב שהוא שונא דת וכיו"ב) לא ראוי לשנאה התהומית שמופגזת אליו מהחרדים! אני משתדל ללמד על כל אדם זכות- וגם על אחד כמוהו שאביו עבר את השואה האיומה! אמת, הרבה אנשים עברו את השואה ולא יצאו נגד הדת בצורה כל כך מוחצנת, אך בכל זאת צריך ללמד גם עליו זכות! "אל תדון את חברך קודם שתגיע למקומו!" לא אמרתי שאני מקבל את דבריו אלא מבין אותו אך בכל זאת יילחם נגדו ונגד החוקים (או חלקם לפחות) שהוא מנסה לחולל בארץ! אספר סיפור קטן ששמעתי השבת- רב קהילה גדול בחו"ל, היה סופג קללות ומחאות מאדם ששנא את הדת! יום אחד עבר ברחוב ואשתו של המתנגד לדת, שפכה על הרב דלי שכולו מלא מים שכיבסו בהם בגדים. הרב עצר את עצמו מלגדפה ורק אמר: "אשריה של אישה זו העושה רצון בעלה"! הלוואי ונלמד קצת מדרכו של אותו רב, ולמרות כל המחלוקות ננסה ללמד זכות על כל אחד מהחברה שמתנגדת לו!
בואו ונתחיל השבוע יחד עם כל הוויכוחים שיש לנו (ויש הרבה בלי עין הרע...