ה-צ-ע-ה!!! לכל חברי הפורום...

פלסטיק

New member
התחלת טוב והמשכת רע ../images/Emo10.gif

למה כוונתי? ראה מה שאמרת: טומי לפיד- עם כל שנאתו לדת (ואני בכל זאת חושב שהוא שונא דת וכיו"ב). עכשיו מי שיתנגד לדבריך יחשב לעוכר שלום? היית חייב להוסיף את הקטע הזה? מה אתה רוצה שיענו לך עכשיו? משהו כמו: עובדיה יוסף, עם כל שנאתו לחילונים, הפרימיטיוויות וניבולי הפה שלו עזר להתיר עגונות של חיילי צה"ל זה יהיה סגנון ה"ברכות"?

saar7650

New member
"התחלת טוב והמשכת רע"

פלסטיק יקירי! יודע מה? בוא נאמר מתנגד לדת היהודית ולכל סממן שלה. במקום שונא, מתנגד. ואני מנסה להבין אותו וללמד על הבן אדם זכות. כדי שאנשים שחושבים שהוא שונא דת ודתיים יבינו מאיפה נבע מקור השינאה הזו וידונו אותו לכף זכות! (עוד פעם כף זכות- מוכר לך?...
). כי לבוא ולהסביר לאנשים שהוא לא שונא חרדים ודתיים או בכלל דת יהודית זה מאוד קשה אבל לנסות ולהבין את המניעים שלו קצת יותר קל. לגבי הרב עובדיה- בכך שהוא התיר עגונות לא הבנו את המניעים שלו ל"שנאתו את החילונים"! אבל אם בכל זאת אתה חושב שזה לא היה במקום (למרות הנסיונות להסביר זאת) אני מקבל את זה וראה הודעה זו כמבוטלת! אגב- מה דעתך להצטרף ולתת קומפלימנטים לחברה החרדית?...

פלסטיק

New member
בוא נאמר מתנגד לדת היהודית ולכל סממ

"בוא נאמר מתנגד לדת היהודית ולכל סממן שלה" תוכיח, כי זה פשוט לא נכון חוץ מזה הנה נתתי מחמאה לעובדיה יוסף, הראה חמלה ואנושיות ושחרר עגונות למרות שלפי ההלכה ככתבה לא היה ניתן לעשות זאת

saar7650

New member
"תוכיח, כי זה פשוט לא נכון"

כפי שכבר אמרתי- זו דעתי ודעת רבים. זכותך היא לא להסכים. בכל אופן זוהי דעתי בנידון!

פלסטיק

New member
כל עוד זו דעתך ולא דעתו אני שקט

אם זו היתה דעתו הייתי מודאג לא נוח להתייחס לטיעונים עניינים שלו אז ממציאים לו טיעון טפשי ואז מוחצים את הטיעון הטיפשי ועכשיו אתה יכול להמשיך ולצטט אותי

saar7650

New member
פ-ל-ס-ט-י-ק

גם אתה חום!!! יאללה מה זה פה?.... מדהים.. משגע... מטרףףףף!!! ובטח אתה לא תימני- כי בהתחלה חשבתי שבגלל שאני תימני צבעו אותי בחום, אתה יודע אני מוקה כמו אלה שדיבר עליהם פיני גרשון... פשששששששששששששששש גם אתה??!!! סחטיין.... קבל ח,ח.

tamarhp

New member
אמממ...

הדבר היחיד שעולה לי כרגע בראש זה שלטומי לפיד יש בן חמוד.. כמו שכבר כתבו.. והספר שלו, אלבי, הוא אחד הספרים שאני הכי אוהבת...

lala897

New member
הבן של טומי לפיד חמוד?!

אני אף פעם לא הבנתי מה ההתלהבות. אבל כנראה על טעם וריח לא מתווכחים.

tamarhp

New member
כן, הוא קצת חמוד

אבל הספר "אלבי" מעולה, בלי קשר לאיך שהוא נראה.

Marinka78

New member
אני אנסה להיות נחמדה

בכל זאת, הפורום לא ממש מכיר אותי (עדיין). אני אציין משהו שאני מבינה בו - שיווק ופירסום. אצל חרדים, לא תראו בפירסומות בחורה חצי ערומה, שמפרסמת שמפו. תראו את השמפו עצמו. זה יפה שהמסר פונה לשכל (הנה מוצר טוב) ולא ליצר (הנה בחורה יפה, וכשאני אראה את המוצר פעם הבאה, אני אזכר במשהו נעים ותהייה לי יותר נטייה לקנות אותו). ואפרופו יאיר לפיד
- יצא לי להיות אצלו בתוכנית. עזבו את זה שהוא נראה טוב (עניין של טעם). אבל הוא מקצועי בצורה יוצאת דופן! הכל שם מתקמתק, הכל עובד פיקס! (ויש לי יכולת השוואה עם תוכניות אחרות, לצערי). והוא גם אדם מאוד אדיב. משהו טוב על חילונים, חוץ מטומי לפיד?

לא לא, זה לא נובע מזה../images/Emo13.gif

בעוונותי הרבים יצא לי לראות פעם סרט חרדי. ומה לעשו שיש גם נשים בעולם, אז כשהייתה סצינה שהאמא צריכה לומר משהו לבן שלה, שמו אותה מאחורי ווילון (ככה שראו רק את הצללית שלה ולא אותה עצמה). שיטת השיווק היא כן דומה, אגב. כי הי המטרה זה שכשתראה את השמפו תיזכר במשהו - אז אם זה לא בחורה חצי עירומה, זה משהו אחר. הכשר מסויים?... משהו טוב על חילונים - הם אנשים פתוחים. מוכנים לדבר, מוכנים לשמוע ולטעון ולא סגורים. אפשר לדבר איתם. כמו לכולם גם להם יש דעות קדומות, אבל חוץ מזה הם באמת ליברלים בכל הקשור ללשמוע את האדם האחר. שזה גם העקב אכילס שלהם. עם כל הכבוד ליאיר, אולי הוא באמת מתקתק הכל, אבל התוכנית שלו לא משהו וכשאמרתי "חמוד" לא התכוונתי למראה חיצוני כי יפה הוא לא... ועוד לגבי שיווק - זה קשה מאד לשפוט את צורת השיווק של החרדים, כי אין להם הרבה ניסיון וזה נראה כמו הפסומות הרגילות - רק בהתחלה שלהן. ככה, בלי יותר מדי עומק. אבל אני בטוחה שגם זה יתפתח בסופו של דבר. וגם הסרטים שלהם קצת מצחיקים. תמיד הכל עם מושר השכל של לעזור לזולת או משהו - לא שזה רע, אבל זה קצת מצחיק להשוות את זה עם סרטים אחרים... ותמיד זה תלמידי ישיבה בני איזה 11, 12 שמשהו רע להם בחיים אבל הם מוצאים את ההתמודדותץ כי הם מאמינים. זה סרטי ילדים. אבל שוב - עם השנים, בגלל שהתחום הזה די חדש, גם זה יתפתח
ואז יהיו לנו סרטים עם רמה ועם מוסר השכל

למעלה