ה-צ-ע-ה!!! לכל חברי הפורום...

saar7650

New member
"שקר! דיבה! לשון הרע!"

"מעולם לא נפלה בחלקי הזכות הגדולה לקחת חלק בכתיבת קונטרסי דעת אמת." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באמת?! זכות גדולה?! והרי כמעט כל שאלותיהם נשאלו משכבר הימים! ואין שאלותיהם אלא שאלות לאנשים שאינם חזקים באמונה! שהרי שאלות אלה זכו לתשובות במהלך השנים, חלקם מובאים בראשונים, באחרונים, חלק מובאים אף בגמרא ובעוד מקומות! אז להתהדר בדברים שכבר היו ואינם שלך או של "דעת אמת" זה פשוט לעשות צחוק מעצמך וצחוק מהעבודה! כפי שתראה כאן. וגם פה.

saar7650

New member
הייתי ממליץ לך

התעמקתי! ואני אפילו משתתף בחלקם. וטענות דעת אמת אכן נסתרו. ושרוב טענותיהם נשאלו מימים ימימה! ושאין בהם ממש כלום... כי אינם מערערים דבר באמונת ישראל, אלא הן שאלות בעלמא שכפי שכבר ציינתי נשאלו ע"י חכמי ישראל עצמם!!!

saar7650

New member
בשרשור עצמו

ישנן הפרכות שונות שלא זכו לתגובה. מה גם שיש קישורים לאתר העונה על שאלותיהם של דעת אמת.

saar7650

New member
מגוחך שאתה טוען על דבר מה שהוא

מוחך ואינך מצביע על ליקוייו.

גוססי

New member
אוכל להצביע על הליקויים

ברגע שתספק הגדרה למונח "העלאת גרה". מתוך קריאת ה"הפרכה" לא הצלחתי להבין מה היא העלאת גרה בעיני הכותב, לכן ניסוח הגדרה מדוייקת היא תנאי הכרחי.

saar7650

New member
טעות טעינו נטעה טועים. מגוחך...

שאתה טוען על דבר מה, שהוא מגוחך ואינך מצביע על ליקוייו. (נשמטה האות ג').

דב מאיר

New member
תואנות?

כדי להפיס דעתך אומר שאני אישית השקעתי 4 שנים בסדיר ועוד חצי שנה במלחמת יום כיפור. בס"ה נכון שבצבא יש בלגן, אולם אי אפשר לבוא בטענות לחרדים על אי גיוסם לצבא כאשר המדינה מקפחת שיטתית זכויותיהם כבני אדם. אינך יכול לבוא לחרדים ולומר להם תתגייסו לצבא אם אינך נותן לאלו המתגייסים סיכוי שוה להחזיק בשרביט המרשל. צהל קיים כבר 50 שנה. מעולם לא מונה קצין בדרגת אלוף לאיזה שהואא תפקיד פיקודי כאשר על ראשו היתה כיפה. זו הפליה מובהקת. בצבא גם בלי החרדים יש אחוז ניכר של חובשי כיפות והמצב הנוכחי הוא בגדר הפליה בוטה. איני רוצה למנות כאן את הפשלות המצטברות כלפי חייהם של אנשים דתיים בצבא שזהו גם כן ענין מובהק. ודאי זכורה הפשלה של מלחמת שלג שאותה שלמו בחייהם חיילי ישיבות הסדר. שום ועדת חקירה לא קמה לבדוק את הבזיון הזה כי שם נשפך דם ורוד. איני בא לומר שבישיבות הכל תכלת. אך יחס הישיבות וראשיהן כלפי המדינה הוא יחס של אנשים החשים שהם בגלות. השנאה במדינה בכלי התקשורת כלפי החרדים הנאמנים מאין כמותם לעם ישראל גדולה יותר מזו המובעת כלפי ערבים החותרים בהתמדה תחת קיום המדינה. פקח עיניך וראה את המציאות.

saar7650

New member
גוססי-

סתם מעניין לדעת, יש לך משהו טוב להגיד על חרדים? שיהיה קירוב לבבות כזה, אתה יודע...

גוססי2

New member
דוקא כן

אני מעריך מאד את הנכונות שהם מגלים להתנדב ולתמוך בחסרי היכולת (אם כי יש לי ביקורת קשה על המדיניות שהפכה רבים מהם לחסרי יכולת).

lala897

New member
גרה ליד הר-נוף?!

וואלה אולי אני מכירה אותך!!!!!!!!!!!! איזה גנוב!!

יישר כוח../images/Emo45.gif

צדיק...מלמד זכות על אחרים- אשרייך

מתנדב, מתנדב../images/Emo88.gif../images/Emo62.gif

אני חושבת שעל הרעיון הכביר של עידן צריך לתת לו להתחרות עם זה בתחרות של גישור בין דתיים לחילונים, נכון?... וחוץ מזה, להבדיל, זה מזכיר לי מקרה שרב אחד במדרשה שלי סיפר לנו - הוא היה בניו-יורק פעם, ובבית הכנסת כל האנשים שם ממש "רבו" מי יארח אותם לסעודת שבת. בסוף יהודי אחד זכה
אז הרב בא להתארח אצלו, והוא סיפר שהוא ראה משהו שבהתחלה היה לו מעט מוזר, אבל הוא הבין כמה שכינה יש בבית הזה - למשפחה הזו היה נוהג מסויים: על שולחן שבת, אחרי הקידוש, כל אחד מבני המשפחה מספר על מעשה טוב אחד שהוא ראה שאחיו עשה (ואחרי כן האבא מספר על האמא והאמא על האבא). הוא אמר שזה כל כך הקסים אותו... לא משנה אם האחים רבו לפני שניה, עכשיו הם היו חייבים למצוא משהו טוב שאחיהם עשה השבוע. איזו משפחה
זה מקסים

למעלה