ה-צ-ע-ה!!! לכל חברי הפורום...

גוססי

New member
תודה על התגובה העניינית והמפורטת

טיעונייך בהחלט נשמעים הגיוניים, ועכשיו אני מבין את טעויותי.

masorti

New member
יש לך טעות חמורה...

גוססי אינו מקורבנות שטיפת המוח. גוססי הוא פעיל בכיר בארגון "דעת אמת", כלומר: הוא מאלה שמפעילים את מנגנון שטיפת המוח על אחרים. אם תחשבי על פשקויל אנטי-דתי שמיועד לשטיפת מוח, אז גוססי אינו אחד מקוראי הכרוז אלא אחד מכותביו.

גוססי

New member
שקר! דיבה! לשון הרע!

אני פעיל זוטר ותו לא, אבק לרגליהם של גדולים ממני. כמו כן מעולם לא נפלה בחלקי הזכות הגדולה לקחת חלק בכתיבת קונטרסי דעת אמת.

גוססי

New member
זו לא העבודה שלי

לצערי אין בזה כסף (למעשה, בדיוק להיפך). אפשר לומר שזו אחת מהדרכים בהן אני פועל לטובת החברה הישראלית. גם החילונים מתנדבים לפעמים...

masorti

New member
היות וכנראה שאחרון הדתיים לא יתפקר.

בתקופתך, אז תצטרך לעסוק בתחביבך עד אחרית ימיך. חבל שבחרת לך עיסוק סיזיפי שכזה לשעות הפנאי. הרי בשום מקום בעולם לא הצליחו להפוך קהילה דתית לחילונית עד לאחרון האנשים. אפילו בברה"מ המשימה הזו לא צלחה.

גוססי

New member
אין לדעת אמת שום ענין בהחזרה בשאלה

איננו מעוניינים להפוך את הדתיים לחילונים אלא רק לגרום להם להבין שתורתם אינה אמת אלוהית. מבחינתנו עדיף שהדתי ישאר באמונתו, ובלבד שיבין כי האמת המוחלטת אינה נמצאת בידיו.

masorti

New member
בוא ונקרא עוד פעם...

"איננו מעוניינים להפוך את הדתיים לחילונים אלא רק לגרום להם להבין שתורתם אינה אמת אלוהית". אני ממליץ לך ללכת לישון. אתה כנראה כל כך עייף שאינך מבין את הסתירה הפנימית שבמשפט שכתבת. אתה יודע איך קוראים למי שמבין שתפישת עולמו אינה אמת אלוהית? נכון... חילוני. ועל פי הודאתך, אתה מעוניין לגרום לדתיים להגיע לכך. בקיצור: אתה מחב"ש קלאסי על כל פרטיו ודקדוקיו. נשאר רק לברר האם אתה מחב"ש זוטר או שמא מחב"ש בכיר.

גוססי

New member
שטויות במיץ

"אתה יודע איך קוראים למי שמבין שתפישת עולמו אינה אמת אלוהית? נכון... חילוני" לא נכון. חילוני הוא מי שאינו מקבל עליו עול תורה ומצוות. "ועל פי הודאתך, אתה מעוניין לגרום לדתיים להגיע לכך" עוד שקר. ציינתי במפורש שאין לנו עניין בהחזרת דתיים בתשובה, ואין לי מושג איך הבנת את ההיפך מכך.

masorti

New member
נ.ב. בעבר טענת ש"דעת אמת"..

מנסה להפריך רק את התורה שבע"פ. עכשיו הבנתי מדבריך שאתם רוצים שהדתי יבין שגם התורה שבכתב היא בדיה. שהרי "תורתם" כולל את הכול. אז מסתבר שהטענה המקורית שלך היתה בלוף (שנועד להסתיר את היותכם מחב"שים). נכון?

גוססי

New member
מעולם לא טענתי כך

אתה מוזמן לעיין בקונטרס מס' 1 שלנו הצביע על שגיאות בתורה שבכתב, וכן בפרשות השבוע שלנו.

lala897

New member
באמת הלוואי שלא היה צורך שתעסוק

בפעילות הזאת. אצה מכשיל הרבה אנשים וחבל.

lala897

New member
כן בטח- צדיק יסוד עולם

מה היינו עושים בלעדיך?? אתה ממש מאיר את עינינו!

גוססי

New member
כמה וכמה עינים כבר הוארו

זו דרכה של האמת, שהיא מאירה באור נגוהות ורק אלה העוצמים את עיניהם בחזקה מצליחים שלא לראותה.

lala897

New member
דיי, הצחקת אותי

זה בדיוק מה שאני אומרת כל הזמן
(לא בדיוק כי אני לא כזאת פיוטית אבל אותו הרעיון)

למעלה