ואפתח בבדיחה :

המתגונן

New member
אהה אז תגידי שזו את!

די קשה, אני אהמר שמשפט הסטייק לא נכון כי אולי הוא לא היה מלוח? (וזו הסיבה היחידה). ניחוש פרוע..

caspit

New member
הנה עוד כמה משפטי אמת ושקר.. אלא ש

הפעם אחד באמת יהיה שקר: 1. בבוקר אחד הגעתי לבית של שלמה גרוניך, שיצא לקראתי כששיערו הלבן רטוב ופזור, כמו ישו... 2. דני רובס נתן לי את כל מספרי הטלפון שלו... 3. יודית רביץ ליטפה לי את התלתלים ואמרה לי שהם אפילו יותר מכוערים משלה... והתשובות: 1. אמת 2. אמת 3. שקר. נו באמת.

trilliane

Well-known member
מנהל
אני לא אענה כי אני יודעת ממקור אישי

את התשובה לשתי השאלות... ואחרי שתספרי לאנשים את התשובות הנכונות, אני גם אגיב בעצמי

מודה

בעוונתי שהמחשב שלי היה נפול שבוע וקצת עקב נפילת וינדוס ניצלתי את כספית על מנת לבדוק כל מיני דברים, ראינו יחד כספת היה שם ידיד שלי מפורום טיולים והייתי חייבת לכתוב על זה משהו כספית היתה מודעת לזה ועזרה לי לנסח ברכה -אההההה??? עכשיו ניזכרת שכן ידעת???? LOL מתה עליך מותק לא נורא כולם ידעו שזה לא הספורים שלי, אצלי הספור היה משהו בסגנון שארז טל (אפרופו כספת) היה איתי בטיסה מאמסטרדם לארץ - זה באמת קרה..... וכך יודעים שזה אני - שמדובר בטיולים... עכשיו כספית יקרה , אני מבינה את קינאתך אלי, אל חיוכי החמוד (כשאני עושה עם האצבעות גוטה גוטה בסיום הפרסומת למאמא עוף), את חיטובי גופי ואת חיי המדף הארוכים שלי...אבל בחייך.....התחזות זה כבר יותר מדי אור

גנגי

New member
טוב, אז יש לי עוד וידוי:

כשהייתי חיילת הייתי תופסת טרמפ באופן די שגרתי לסביון (ששם גרה החברה הכי טובה שלי) עם .... סני דנדרסון. הוא אפילו היה נחמד. מאוד.

ס ק א ל י

New member
חכו חכו...

כשהייתי דרדסית הסתובבו אצלי בבית כל מיני ידוענים-דֶאז, שבד"כ הניפו אותי אל על (טוב, הייתי מקסימום בת 5-6): צמד רעים, ששי קשת ויונה אליאן, מייק בורשטיין, צחי ויעל (מי זוכר?), צדוק סביר (הוא היה אז שוס רציני...), דודו טופז ואחיו מיקי שצייר לי כל מיני קומיקס (הם גם היו שכנים שלי)..... הסיבה הפרוזאית היא פשוטה - אבא שלי, שיחיה, הוא רופא אף-אוזן-וגרון... אבל יש לי גם בזכות עצמי - כשהייתי כבר נערה צעירה, הייתי כתבת נוער באחד העיתונים, ובמסגרת זאת נשלחתי לסקר איזה אירוע כזה או אחר, וראיינתי (!) את סני דנדרסון, גידי גוב, אושיק לוי, ציפי שביט, מזי כהן, ובטח היו עוד. הנושא של הכתבה היה ´מה רציתם להיות כשתהיו גדולים כשהייתם קטנים´ (אני בטוחה שאז זה נוסח יותר טוב...) אני זוכרת שדני סנדרסון אמר לי שהוא רצה להיות נהג של אוטו-זבל. וכבר כשהייתי בת 14 הוא הגיע לי בערך עד ה... טוב, בואו נגיד שהייתי יותר גבוהה וזהו! והיה לי גם ראיון שלם של אחת-על-אחת עם רוחמה רז. רגע, תגידו, מה נעשינו פתאום כולנו מסתופפים בצל הידוענים?...

shellyland

New member
העם דורש סקר!!!!

אני מציעה שהנהלת הפורום תשים סקר מיוחד והסיפורים המרגשים יובאו להצבעת הגולשים.

גנגי

New member
סליחה, על מה יש כאן לעשות סקר?

היש משהו מרגש יותר מאירוע הגבינה השמנמונת?
פחחח... לא היה ולא יהיה!

shellyland

New member
מצטערת אחותי

אבל למרות האחווה הגדולה השוררת בינינו (אמרת שאת לא באה מחר, כן?) אני נאלצת להודות שיש סיפורים יותר מרגשים מה"מי הזיז את הגבינה" שלך. לדעתי רבקה מיכאלי ואחות של אור לוקחות בענק.

אחח שלי את בסדר - ידעתי שמשתלם

להיות נחמדה אלייך יש פרסים???? לדעתי מימון טיפול פסיכולוגי לאחותי זה יהיה נחמד לא?

מה רוחמה רז..

ישבה לידי בכיתה..שנתיים.. יש תמונות אבל לא להפצה מסחרית זה יותר נקודות מ.. ראיון אחת על אחת לא?

ס ק א ל י

New member
בצנעתי הרבה לא הוספתי...

שרוחמה התמוגגה כל הראיון וטענה שזה הראיון הכי חמוד שהיה לה בחיים... אבל ברור שלשבת לידה בכתה לוקח בגדול (אח, איזה פולניה טובה אני...)

lexigali

New member
הייתה נותנת להעתיק במבחנים?

כי אם לא, יורדות כל הנקודות.

למעלה