ואפתח בבדיחה :

trilliane

Well-known member
מנהל
עכשיו אני מרגישה אחראית ../images/Emo9.gif

אם לא יבואו מספיק אנשים...
האמת, אני מאמינה שיבואו. אני יכולה לומר שבנתיים איתי באים בוודאות לפחות 3 חברים (וטרם אמרתי את מילתי האחרונה). להופעה הקודמת הצלחתי להביא איתי 8 אנשים (היא היתה בת"א, זה הקל מעט על האירגוניזציה) ואני צופה שחלק ניכר מהם יגיע גם הפעם (באמת נזכרתי שיש לי עוד כמה אנשים ליידע...
). אני מתכוונת להביא גם ידיד טוב שלי ששוהה באוסטרליה, אבל בדיוק יהיה פה בחופשת מולדת. גם הוא כמוני, ביטלמניאק שרוף, ויחד נאחד כוחות ונקרע את הערב! (אין לי מושג מה זה אומר, אבל זה נשמע מרשים... אני מניחה שנבוא בחולצות ביטלס ונשיר את כל המילים בכל השירים! אתם עוד תראו אותנו!) לסיכום: יהיה טוב!
ערן, אם אתה קורא את זה, תרשום לך בבקשה ליידע את איילת והחבר שלה (וגם את אגף הנונים והבחור ההוא מעתלית, אם אתה חושב שזה רלוונטי)

jazznut

New member
טריליאן לראשות הממשלה!

סוף סוף מישהו לוקח אחריות על עצמו במדינה הזו... נראה לי שנצטרך להעלות אותך לבמה לשיר או שניים כדי לחזק את הצד ההוא של מפגשי הסלבריטאים אצלך. תכיני איזה קטע :)

trilliane

Well-known member
מנהל
איכשהו אני לא רואה את זה קורה...

אבל תאמין לי בכל מה שנוגע לביטלס אני ממש לא צריכה להתכונן - תעיר אותי באמצע השינה, אני שרה לך איזה שיר שרק תרצה. זה מזכיר לי שפעם היתה לי תקופה בה הייתי הולכת לישון עם רדיו דולק, והגעתי למסקנה שכל הלילה משמיעים שירי ביטלס, כי כל פעם שהתעוררתי היה שיר שלהם ברדיו...
סיפרתי לאמא שלי שזה נורא מוזר שאיך שאני מתעוררת בדיוק יש שירי ביטלס (ומה ההסתברות?) ואז היא רמזה לי שזו כנראה הסיבה שאני מתעוררת... (אז אם אתם צריכים להעיר אותי ואני ישנה חזק, אתם כבר יודעים מה להשמיע, כן?
).

trilliane

Well-known member
מנהל
ותגובת הידיד ה"אוסטרלי" שלי

כשסיפרתי לו שהוא בא איתי להופעה הזו (אני מצטטת אותה כלשונה): Hey neshama! Danni Robas - I´m there. I´m so there that even if he decides to sing Zohar Argov in the last min, ,I´ll show up. And together, you and me, we´ll get on the stage and beat him up until he sings a day in a life. BUT - I don´t think I have a beatles shirt. we CAN MAKE one, but you´ll have to help me write on it.
תגובתי:
. נ.ב. גרי, ניסיתי את ההוראות שלך לגבי יישור לשמאל של טקסט באנגלית, וזה לא ממש עבד. נראה לי שחסר שם משהו...

המתגונן

New member
הלו הלו

בדיוק יומיים לאחר השקתו החגיגית של שמי החדש? (והישן)... אני לא ניגנתי עם דני רובס..(אבל עם מתי כספי כן

טוב אני בכלל יש לי אח מוס

סתם עבדתי עליכם.. אין לי בכלל אחים. רק אחיות. שתים מכשיפות אחת אחת.. אבל למדתי בכיתה עם אח של גידי גוב.. וכל הבנות היו מתייצבות אחר הצהריים להכין שעורים אצל מיקי בתלפיות כדי לראות את האח החתיך שלו שהיה אז כולה בלהקה צבאית.. אל תשכחו.. למדנו באקדמיה למוסיקה.. כבר אז הבנו עניין.

caspit

New member
ואני למדתי בכיתה עם...

ששי (הקטן מסדרת המופת "שמש".. ) מה לעשות, למדתי איתו בכיתה, זו אמת..

גנגי

New member
נו, אין ברירה, אתם אשמים!

למדתי במחזור של אילנה אביטל ועם קובי מידן - מהגן ועד לבגרות.

ס ק א ל י

New member
ידעתי שאני אזכר בעוד משוּ...

אלי ישראלי היה מורה מחליף בכיתה שלי, כשאמא שלו (שושנה ישראלי) המורה לחשבון הייתה חולה.

ס ק א ל י

New member
אבל גם אי אפשר עמי...

נזכרתי גם שיהודה פוליקר גר מאחורי. לא שראיתי אותו אי פעם בצ´כונה, אבל כשבאה ההובלה להביא לו את הפנתר החדש, הם חסמו לנו את כל החניה לחצי יום. אז נו, דודה, מי גר מאחוריך?

אהה זה קלי קלות

מנצחת ביד אחת קשורה מאחור. מאחורי גר השכן שהביא את השוטרים למפגש פורום האחרון בירושלים לא השוטרים של שלי האמיתיים...

shellyland

New member
אמא שלו היתה מורה שלי לתנ"ך

אבל אם כבר מורים, אמא שלי למדה אצל אהרון אפלפלד ויהודה עמיחי - לא לוקח? מתי עברנו מסיפורים על זמרים לסתם ניים-דרופינג?

למעלה