ואפתח בבדיחה :

אה בקשר לשכנים

יוסי בנאי היה שכן שלנו ונורא הפחיד את אחותי עם הקול שלו (ואוו אחותי מככבת היום)והבן של אילנה אביטל למד איתי בשכבה והיה מרביץ לאחותי (השניה) והפעם נראה לי שזהו סתם איזה זהו בטח מישהו יזכר במשהו ויזכיר לי עוד דברים משונים

מי מכניס שכנים

היה לי שכן שבגללו זכיתי לראות את גדולי וטובי הזמרים הירושלמים בגודל טבעי עוד לפני שאחד מהם התנוסס דרך קבע על הקיר מעל מיטתי.. יצחק לוי (כן זה מהרומנסרות) היה שכן שלי . ודי הרבה הסתובבו אצלו בבית גם יוסי בנאי וכן, מה לעשות גם יהורם גאון. מה שגרם ללא מעט תצפיות ארוכות מחלון חדרי לכיוון הבית השכן...לפעמים אפילו הצליח לי.. אגב הגאון מזמן גרתי פעם בהרצליה.. אבל בורגרים שווים היו אז (לפני שידעתי מה טוב) ברמת השרון ברחוב סוקולוב..אז ערב אחד נתקלתי בו ביהורם עם המבורגר וציפס ביד (שלי), הוא לעומת זאת היה עם אורנה והילדים.. אמרתי לכם שזה היה מזמן.. למותר לציין שאני לא זוכרת איזה טעם שמו לי בלחמניה נכון?

אפרופו יוסי בנאי

נתבקשתי ע"י המוזרה (שהיא נטולת מחשב, טובעת בעבודה וגם קצת חולה אבל מוסרת ד"ש ומבטיחה שתשוב במהרה) למסור את הסיפור הבא : אני (כלומר היא, המוזרה) התרגשתי מאד למקרא ספרו של יוסי בנאי "מכתבים ברוח" עד שנפלה החלטה לכתוב לו מכתב כזה ולהעביר לו אותו בעודו בחיים. במהלך חודש אוגוסט כמתנה ליום ההולדת שלי ראיתי (שלה, ראתה , בהתאמה) את ההצגה של בנאי "מיומנו של ישראלי שפוי" והרהבתי עוז (הרהיבה) - דילוג אל הבמה והמכתב נח לו על שולחן התפאורה..) יומיים לאחר מכן צלצל מר בנאי בלי להכיר אותי (אותה) אפילו לומר תודה, וכי התרגש מאד, ואף איחל לה שנה טובה.

shellyland

New member
../images/Emo32.gif אני מבקשת למסור למוזרה ממני

שכבר המון זמן אני מנסה להשיג אותה ואני דואגת לה דאגה רבה ומתגעגעת געגוע עז. אני מבקשת להקדיש לה את הדואט הדביק של גלי עטרי והאוליאל המעצבן ההוא: "התקשרי אלי, התקשרי אלי, לא חשוב מתי..."

תמסרי לך (זאת אומרת לה)

המון בריאות והצלחה בחיים האזרחיים. תגידי לה (לך )גם, ששמענו כבר את התקליט הזה.. הגיע הזמן להנפיק אחד חדש ואם זה יעזור.. היא (זאת אומרת אני) מוכנה לכתוב לך המון מכתבים וגם לעשות רוח. נצטברו בדרך המון מצמוצי שפתיים כאלה שאין מה לעשות איתם.. לא שגרתית לא מדברת אלי לא מדברת איתי.. ועוד מנתקת לי את הטלפון???? תגידה לה (בהתאמה לך,) שהגיע הזמן לחזור. החופשה נסתיימה לפני שלושה ימים ואם תקשיבי.. אז.. אני אשיר לך שיר.. על דברים שלא אמרתי לך על מה שלא סיפרתי לך.......

AmitJ

New member
בואו נראה...

1. כשהייתי ילד קטן עוזי חיטמן היה שכן שלי. את השיר "כמו צועני" היכרתי עוד לפני שהיו לו מילים, כשעוזי ניגן אותו על הפסנתר שלי. 2. בגלל פרוטקציה בטלויזיה הלימודית, היכרתי את קישקשתא היכרות אינטימית. 3. גידי גוב והגששים היו מסתובבים אצלנו בבית על בסיס קבוע (אבא שלי רופא ילדים). לגששים יש מערכון על כבד אווז, והמשפט ממנו "תודה רבה לך ד"ר יורגנסון" הוא ממש עליו. וזה מבלי להזכיר את תקופת הבגרות שלי שהיתה משופעת במוסיקאים

trilliane

Well-known member
מנהל
בעצם... מרוב "עמיתים" התבלבלתי...

פתאום קלטתי שהעמית שלנו כותב בכלל בשם אחר... לא קלטתי עד עכשיו שיש פה עוד עמית. אז אולי הוא דווקא כן מנגן עם רובס, מה אני יודעת (אם היה אפשר לראות פרצופים בפורום, הייתי אומרת לך במיידי
). סליחה בפני כל העמיתים שהתבלבלתי בינהם
.

סאביבית

New member
שלום לעמית שמנגן עם דני רובס!

אנוכי וחברתי שכתבה לפני, מחפשות בנרות את השיר "בכפר קטן ליד ההר", אמנם עוז הבטיח לנו הקלטה (היא מטיילת ברחבי הארץ או העולם ברגעים אלו ממש) אבל אני עדיין רוצה את הדיסק המקורי. וחוץ מזה רצינו לדעת מה קרה לספר התווים שהובטח לפני 12 שנה. הא - ותמסור ד"ש.
(כספית שיש לה את כל הטלפונים של דני רובס, גם יכולה לבדוק
)

AmitJ

New member
היי אביבית!

כבר חשבתי עליכן ואני מתכוון לברר אם יש בכלל הקלטה דיגיטלית של השיר. בנוגע לספר התווים - רצית שיר ספציפי? אני מכיר כמה

סאביבית

New member
גדול ! ../images/Emo51.gif

האמת שאני נורא רוצה ספר תווים באופן כללי, אני מאוד אוהבת את השירים שלו ורציתי לקלקל אותם בגיטרה שלי... אני מאוד אשמח אם תשאל אותו על השיר ועל הקלטה דיגיטלית (לי הוא אמר שיש כזאת אבל זה לא מספיק מדוייק) וגם שלחתי לך מסר פרטי.

jazznut

New member
אני?

אני איתי, מנהל מרתף10 נפגש בעוד חודש בהופעה של רובס במרתף.

trilliane

Well-known member
מנהל
אה-הא! אז אני יודעת מי אתה ../images/Emo8.gif

איך אפשר לשכוח את הבחור שעושה את הסאונד-אפקט האסטמתי ב-Girl!
אני חובבת נלהבת של הופעות הביטלס של דני, חיכיתי 8 שנים שהן יחזרו... אני זוכרת אותך עוד מ-93 (והספקתי לראות אחת ביוני השנה, במכבי מיוזק פקטורי). נראה אותך עוד חודש במרתף! (אני מתכוונת להגיע בכוחות מתוגברים)

AmitJ

New member
היי טריל

גם אני אוהב את הופעות הביטלס האלה. אמנם בכל הופעה "רגילה" יש את "פינת הביטלס", אבל אין כמו מנה מרוכזת של לנון-מקרטני(-הריסון) ישר לווריד (אף על פי שהאפקט האסטמתי גורם לי קשיי נשימה זמניים אחרי כל הופעה
) אני מקווה שנהנית במיוזיק פקטורי - זו היתה "הופעת האיחוד" של ערב שירי הביטלס, שירד באיזור 95´.

trilliane

Well-known member
מנהל
זה היה מופע חצי איחוד, אני חושבת

חסרונו של דובי אנגלר הורגש (לפחות אצלי...) והבנתי מרובס שהוא עושה חיל בבריטניה (oh yeah!) ושבהופעות אחרות יצטרף אליכם ערן מיטלמן (לצערי נבצר ממני להיות בהופעות נוספות, בעיקר כי לא היו הרבה). לשאול אותי אם נהניתי במופע זה די מיותר - יש אופציה אחרת?! פינת הביטלס בהופעות רגילות זה מבחינתי בקושי "מתאבן"... אמנם זה עזר מאד בשנות הבצורת הקשות שעברו עלי (עת חיכיתי שהמופע ישוב) אבל לא חדלתי לייחל לרגע בו יחזור הדבר האמיתי. בשניה שהוא חזר התייצבתי מיד ביום ובשעה היעודה (וגררתי איתי את כל החבר´ה)
אם יש דבר אחד "לא טוב" שאני יכולה להגיד על ההופעה היא שהיא היתה לי קצרה מדי... היא פשוט עברה כ"כ מהר, ועדיין נותרו כמה וכמה שירים שקיוויתי שיהיו (חלקם אגב היו בהופעות בזמנו). אני חושבת שאני האחראית הראשית להופעה שלכם במרתף (הפעלתי על איתי לחץ פיזי מתון...)
ואגב, פוסטר של סיבוב ההופעות ההוא (כולל הקדשה של רובס) עדיין מפאר את קירות חדרי... זה היה פוסטר מאד מאד מוצלח
.

למעלה