ואפתח בבדיחה :

shellyland

New member
מותק, זה רק אצל כאלו שקונים

בסופר של העשירים שליד הבית שלך (אותם אלה שקונים נעליים אצל שולה בחצר). אני קונה ברמי לוי שיווק השיקמה, או לכל היותר בסופר ספיר עם הריח של התחנת דלק, ולשם הידוענים לא מגיעים מחשש התחככות יתר עם עניי ישראל.

גנגי

New member
יקרה שלי,

לא הבנת נכון, אני חוששת... לקניות הולכים לשיווק השקמה, כמובן, ולפגישות עם ידוענים הולכים ליד הבית, לסופר של הידוענים. ככה זה. מה לא ברור?

אפילו אני יודעת איפה ומה זה

רמי לוי שיווק השיקמה - אוף כמה שמדברים עליו אצלינו בבית

trilliane

Well-known member
מנהל
וזה מזכיר לי את פגישתי עם משה פרסטר

שהיתה הזויה משהו... היתה תקופה בתיכון שהייתי מסתובבת קבוע עם מצלמה (ריפלקס, בלי פלש מטעמי אידאולוגיה, ועם פילם ש"ל) כמעט לכל מקום. הייתי מצלמת חתולי רחוב, אנשים מעניינים, בניינים וכל מה שנראה לי שווה תמונה. יום אחד ביוצאי מחנות לצרכי חשמל ואלקטרוניקה (אתם יודעים - סוללות, נורות, קלטות וכו´) פגשתי בחוץ את משה פרסטר מחנה את האופנוע שלו. אני כבר לא זוכרת איך ולמה, אבל פתחנו בשיחה, במהלכה הוא סיפר לי שהוא זה עתה עבר עם משפחתו לגבעתיים. בתור גבעתיימית גאה מלידה, ברכתי אותו על הצטרפותו לתושבי העיר, וערכנו שיחה של כ-5 דקות על... כמה טוב לגור בגבעתיים (שככה יהיה לי טוב!). מה יש כ"כ הרבה להגיד על גבעתיים? בחיי שאין לי מושג. נראה לי שקשקתי שם שטויות בלי הכרה, והבחור היה פשוט מנומס מכדי לקטוע את התיכוניסטית המתלהבת... אמרתי שזו היתה שיחה הזויה, נכון? בסוף השיחה נזכרתי שיש לי מצלמה בתיק, וצילמתי אותו על האופנוע. למרבה הצער, באותה תקופה היתה לי בעיה עם הצמצם (הוא לא היה נסגר מספיק מהר, מה שגרם לחשיפות ארוכות מדי גם כשהוא היה מכוון על הקפאת תמונה) ולפיכך התמונה יצאה מטושטשת למדי...
אפשר לזהות שזה משה פרסטר (אם יש מידע מוקדם) אבל הפוטנציאל לתמונה היסטורית אבד... אויה.
(לפחות את המצלמה תיקנו מאז).

dearj

New member
רק על עצמי...

לספר ידעתי. אז ככה - רפי ג´אנה מטבעון, למד אתי במחזור בתיכון. ידוע היום כרפי גינת... וגם רזי ברקאי, ושולה שמרלינג. אבל השיא (?!) - הייתי בברית שלו, בבר מצוה שלו, בחתונה שלו ובבריתות של ילדיו (שאליהם הגיעו גם "כל מיני" כמו - חוה אלברשטיין, ירדנה ארזי, יצפאן, אבי דור, חני לבנה ואחרים). המדובר ב משה דץ קשה להתחמק מקרבת משפחה...

אם כבר טבעון וידוענים אז...

רפי ג´אנה הסתובב לי בשכונה ושיחק עם אחי הגדול רינה מור (מסינגר) למדה כיתה מעלי ואחיה (רן) למד איתי בכיתה שרה נתנייהו (למדה שנה מתחתי ואביה לימד אותי תנ"ך גדי סוקניק היה מדריך שלי בצופים טל פרידמן מסתובב לי בין הרגליים כל פעם שיש התכנסות בטבעון אגב, dearj, אתה בן טבעון? איזה מחזור? למדת עם אחי הגדול (עמוס)? או אחותי (דורית)?

וחוץ מזה...

כשהייתי נער רך בשנים, הוזמנתי (על תקן חוזליטו) לשיר בכמה חתונות עם הלהקה של אלכס אלברשטיין - אח של חווה....

zimes

New member
אם רזי נחשב -

אז הוא היה בחתונה שלי. (וגם אם לא). הייתי חייבת להדחף לשרשור הזה איכשהו.

סאביבית

New member
יו - איזה השרשור מגניב ! ../images/Emo6.gif

הנה יש לי עוד כמה: (נכון או לא נכון) 1) שרתי בדואט עם ציפי שביט את ברבאבא בהופעה. 2) דודו טופז התקשר אלי הביתה וקשקש איתי איזה 10 דקות. 3) הוזמנתי לחתונה של פנינה רוזנבלום. 4) הדרכתי את דורון ג´מצי. 5) ביליתי ערב בפאב עם טל ומשה ושאר ההפקה של עלילות משה בעיר הגדולה. 6) שאלתי את צחי הנגבי אם הוא מוכר לי מהשכונה. 7) הופעתי פעמיים בתוכניות בטלוויזיה ב"פריים טיים". חוץ מפנינה - הכל נכון. (ורק מסניפה חמץ נתנה לי כבוד!)

ilovemusic

New member
סליחה, אבל מה זה ?

אביבית, פתחת פה ענף חדש עם ה "הופעתי בפריים טיים" שלך - איפה הסלבריטי פה ? (כן, כן, חוץ ממך). טוב, אז אם כך, אני ניצחתי שלוש פעמים בתכנית "מלך הטריוויה" והפסדתי רק ב"אלוף האלופים"

dearj

New member
ואם כבר פריים טיים אז

שרתי ב"טברנה" של הג´ינג´י (עוד בערוץ הראשון) את "סואן בדמי הליל" ומחרוזת בלאדינו, יחד עם אהרון פררה (הג´וניור), ועם מיקה קרני ובנה התינוק (אז) ומיקי שביב את "נישקתי בחורה", כשביניהם ננסי ברנדיס מספר בדיחות רומניות... (הוקלט ביום חול באולפני ג"ג)

jazznut

New member
יש לי גם..

הנה שלושה: כדי לצאת מדיכאון קל יצאתי לסיבוב בארים לילי עם דני ליטאני "הלכתי מכות" עם דניאל סלומון קיבלתי מתכון מיעל לוי בטלפון

ס ק א ל י

New member
שכחת...?

שלפני 10 ימים צולמת לטלויזיה הישראלית במהלך הופעה מסויימת במסגרת פסטיבל מסויים, ע"י ערוץ מסוים? מזל שבמקרה הייתה איתך חברת פורום מסויימת, שמסייעת לך לזכור. ובכל מקרה, לכשזה ישודר, זה בטח יהיה בפריים טיים, וזאת תהיה הפעם השלישית שלך! (למרות שבינינו, מן הסתם זה בטח ישודר ב-3:00 בעוד 8 חודשים).

סאביבית

New member
הא - א נ י צולמתי, כן, נכון...

מה את אומרת על הסקר של גרי ? (אני הייתי ראשונת המצביעים, ואני לא אגלה לך למי הצבעתי..)

למעלה