ובשדרות הכל כרגיל

אשרת

New member
ממתיק ../images/Emo192.gif

זוכר שדברנו על הזדהות וכו'...?? מה אתה עושה לאות הזדהות עם הירי הבלתי נפסק של הקאסמים על תושבי שדרות?

בדיוק מה שאתם עשיתם בשבילנו

לאות הזדהות כשנפלו עלינו אלפי מטחי טילים, ואת אף אחד במרכז ובדרום זה לא עניין, מלבד ניצול המצב הקשה שלנו כדי לעשות קופה נאה על חשבוננו. ומלבד זאת, הגיע הזמן שהממשלה תדאג לאזרחיה, ולא תפיל את האחריות על האזרחים כי רק אז נהיה באמת מדינה נורמלית. כל מי שצפה בערב ראש השנה בטקס אנשי השנה וראה עם איזה מצוקות נוראות צריכים להתמודד אזרחי המדינה שלנו, והממשלה, אף ממשלה, לא נוקפת אצבע עבורם, אלא מבקשים כרגיל תרומות מאזרחי המדינה, מבין כבר באיזה מדינה א-נורמלית אנחנו חיים.

אשרת

New member
אתה בכית ודרשת הזדהות.

תושבי דרום דווקא כן הזדהו איתכם- המשיכו לספוג את הקאסמים בשקט על מנת שיפסיקו את הקטיושות בצפון. עכישו - הם ממשיכים להיות מופגזים - ומה אתה עושה למענם? צר לי, אבל אין לי עניין בתחרות פופוליטסית כמו "אנשי השנה". אז עזוב אותי מזה. אגב, אלי אל תבוא בטענות, לא ביקשתי שתזדהה איתי כאשר יש פה התרעות על חדירת מחבלים.

כן בעיקר תושבי אילת הזדהו איתנו פחד

עד היום תושבי חיפה והצפון עסוקים בלנסות ולכסות את החובות הכבדים שלהם בגלל אותה "הזדהות".

אשרת

New member
אנ לא שאלתי לגבי האיילתים.

אני שלאתי לגביך ולגבי ההזדהות שאתה דרשת מכולם. הקיצר - אין לך כוח להזדהות עם אחרים, אבל אתה דורש זאת מאחרים. יפה לך

תהי בטוחה שאני לא אלך לרקוד הערב

ובטח שלא אחגוג עם זיקוקים, כמו שחלק מתושבי המרכז עשו ללא כל בושה באותו ערב דמים של מטח הטילים הנורא שפקד את העיר חיפה.

אשרת

New member
ואם יהיה בערב שישי?

האם החיים בחיפה נפסקו שוב אחרי מטח הקאסמים על שדרות, ממתיק?

דווקא החיים בחיפה אסור שייפסקו שוב

הם נפסקו מספיק במשך למעלה מחודש. אני חושב שזה די והותר בשביל איזור שמונה למעלה מ2 מיליון אנשים להפסיק את שגרת החיים במשך למעלה מחודש ימים. ואני לא מדבר כבר על כל הסיוט שנלווה לעצירת שגרת החיים הזאת, בעוד שאת כל שאר המדינה זה לא ממש עניין...

אשרת

New member
אסור?

למה אסור? אם אסור להפסיק את זה של חיפה, אז למה לדעתך מותר להפסיק את שגרת החיים של תושבי המרכז? מה- תושבי המרכז שווים פחות מתושבי הצפון?

כי עם כל הכבוד, תושבי המרכז לא חוו

את מה שאנחנו תושבי חיפה והצפון חווינו בקיץ האחרון.

אשרת

New member
מסכן...

את כמות הפיגועים שהם ספגו, חיפה והקריות לא ספגו , אז שב בשקט. להזכירך, הדרום ממשיך לספוג קאסמים. מה אתה עשית למענם היום?

פיגועים היו גם בחיפה ובכל הארץ ../images/Emo31.gif

אך אלפי מטחי טילים במשך למעלה מחודש ימים היו רק בחיפה והצפון. המרכז עדיין לא ספג מכה כזאת, ואני במקומך הייתי מתפלל שהוא גם לא יספוג. כי אז אתם תתגעגעו לפיגועים, כי תאמיני לי שמטח של אלפי טילים, או אפילו של טיל אחד שפוגע ישירות בבניין מגורים, לא משתווה לשום דבר שהכרת עד עכשיו.

Fasz

New member
כשהאוטובוסים כאן בת"א, התפוצצו

אתם בחיפה רקדתם וצהלתם במסיבות הטבע הארורות שלכם. בזמן שבירושלים היו פיגועים, אתם רקדתם לאור הנרות במסעדות ערביות אסליות. נשמע לא הוגן ומטומטם להחריד, נכון? אז זוהי רמת הטיעונים שלך. כמה מגוכך לומר שדם אנשי הצפון, סמוק יותר מדמם של ילדי שדרות, ואשקלון. קרוב לכמה שנים בהן ילדים שדרות חיים תחת איום הקסאמים, מתעוררים בכל בוקר עם האזעקה, והולכים לישון בכל ערב, עם האזעקה. אך נראה שאין זה עושה עליך רושם. כמה חבל.

Fasz

New member
קראת את כל ההודעה, ולא רק את שתי

השורות הראשונות? פעם שנייה היום ממתיק, אתה בסדר?

Fasz

New member
אתה גם לא ממש מגיב, ממתיק

אתה לא מגיב לנתונים אשר מציגים לך ולעובדות המובאות לפניך. אתה בז לאזרחים ישראלים הסובלים מירי קסאמים יום אחר יום, ולמליוני תושבים אשר חיו ועודם חיים כשסכנת הפיגועים מרחפת מעל ראשם. יותר מאשר אתה קומוניסט, אתה גם לא אדם חכם או מוסרי במיוחד.

היחיד בינינו שבז להם זה אתה והליכוד

אני זה שרוצה לעזור להם, אתם אלה שקיצצתם להם ועוד רוצים לקצץ להם עוד. אני מבקש שיחזירו להם מה את כל מה שקיצצתם מהם בתוספת ריבית דריבית, כפיצוי על עוגמת הנפש שגרמתם להם ועל הסבל הרב שהם נאלצו לעבור בגללכם ובגלל מדיניותכם המזעזעת. כך שתגיד לי דפ"ר: איך בדיוק זה מסתדר עם התיאוריה שלך?

Fasz

New member
אז הליכוד אחראי לפיגועים?

על מה אתה מדבר ממתיק? על הקיצוצים? יש לבטל את קצבאות האבטלה לחלוטין, מבחינתי, ולבטל את המשכורות לאנשים שכמותך לחלוטין, עד אשר תשיג השכלה נכונה. עצם העובדה שאתה מערבב בין הנושאים, מעידה על חוסר יכולתך לחשוב. זה רק מאשש את התיאוריה שלי באשר לך. הימין בשבדיה עלה לשלטון, הסוציאליזם בשבדיה עומד למות, למעמד הביניים בשבדיה נמאס מלממן פרזיטיות של אחרים. איך זה מסתדר עם הקומוניזם שלך?

לך תספר את זה לתושבי שדרות

שיותר ממחציתם חיים היום על הקצבאות האלה שאתה דורש לבטלן. אין לי בכלל ספק שהם ישמחו לשמוע איזה דיעות יש לך ולליכוד...

למעלה