ובשדרות הכל כרגיל

Fasz

New member
אז חצי מתושבי שדרות מובטלים?

יפה יפה ממתיק.. עכשיו גם הנתונים של משרד האוצר הם תעמולה של בעלי ההון, ורק אתה יודע הכל טוב יותר מכולנו?

אשרת

New member
שנתחיל עם ת"א או עם ירושלים,

חתיכת חצוף? או שאולי נתניה או באר שבע עדיפות לך? ותגיד לי, מתי נפל טיל בחיפה אשר הרג יותר מ-30 איש בזמן שפיגוע התאבדותב באוטובוס בירושלים או בת"א קטל מספר ענקי שכזה? שנזכיר לך את בית המלון בנתניה או שמא את הדופלינריום? אתה סנילי, בובע.

אני בניגוד אליכם, מעולם לא טענתי...

שאצלכם לא היו פיגועים. אתם אלה שטענתם שאצלנו לא היו ואדון פאסז אף הפליג לעשות כשטען שאנחנו רקדנו וצהלנו בזמן שאצלכם היו פיגועים. כך שתגידי לי: מה ממה שכתבתי כאן לא נכון בדיוק?

Fasz

New member
להלן הציטוט מהודעתי:

...."אתם בחיפה רקדתם וצהלתם במסיבות הטבע הארורות שלכם. בזמן שבירושלים היו פיגועים, אתם רקדתם לאור הנרות במסעדות ערביות אסליות. נשמע לא הוגן ומטומטם להחריד, נכון? אז זוהי רמת הטיעונים שלך." כנראה שממתיק שלנו מעדיף לקרוא את השורות הראשונות, ואז לבוז לכל הרוגי הפיגועים במרכז, ולו רק שלא יענה לתוכן ההודעות כפי שהמוסר והאינטלקט מחייבים.

אף אחד לא בז להרוגי הפיגועים במרכז

ולא בשום מקום אחר בארץ. היחידים שאני בז להם זה אתה ואנשים כמוך, שיעשו הכל כדי להצדיק את עליית הפאשיזם לשלטון.

Fasz

New member
פאשיזם?למדת מילה חדשה ממתיק

סוד? אתה גרוע יותר משורץ, לפחות הוא קורא לי "ימין רדיקלי". פאשיזם.. אתה אפילו לא יודע את משמעות המילה. חסוך ממני את תגובות הסרק הללו.

מה זה קשור לשוורץ?

אם כבר אתה ושוורץ הרה יותר דומים ואני מתנגד לתיאוריות של שניכם. הוא שמאל קיצוני ואתה ימין קיצוני. כך ששניכם הרבה דומים ממה שאתם חושבים. אבל הוא לפחות חושב גם על החברה, בזמן שלך איכפת רק מעצמך, ובזה הוא בהחלט עדיף עליך. אבל רק בזה.

Fasz

New member
../images/Emo6.gifבוודאי, אני מין קיצוני

ושוורץ הוא רק "שמאל קיצוני", איזו הבחנה מדויקת. אני, לעומתך, נצמד לעובדות, ולא מדבר בעלמא ושולח הודעות סרק לכל חלקת שרשור טובה. זה עושה אותי ימין קיצוני? ובכן, אני מקבל זאת כמחמאה.

gershon17

New member
פשיזם?

תראה, אנשים שמטיבים להתנסח ממך טוענים שעמיר פרץ פשיסט שמשרת את בעלי ההון האימפריאליסטים. אם אתה הצבעת לפשיסט, כולם יכולים.

עמיר פרץ דפא"ר, הוא לא פאשיסט

אם כבר מי שפאשיסט זה נתניהו וליברמן, הם הפאשיסטים.

Fasz

New member
../images/Emo6.gifביבי וליברמן פאשיסטים?

אתה יכול לחזור על פעם נוספת, ר על מנת שנוכל לצחוק שוב?

כן ביבי וליברמן פאשיסטים. ../images/Emo192.gif

אתה בכלל יודע מה זה פאשיסט? כי אם לא אז תפתח מילון, כל מילון שיש ברשותך ותקרא על הערך "פשיזם". "פשיזם: טוען כי הלאום נעלה על הפרט ולמנהיגי הלאום צריכה להיות זכות לא מעורערת לפעול בהתאם לשיפוטם לטובת הלאום. המנהיג - המנהיג מגיע לשלטון בזכות תכונותיו המיוחדות והוא מורם מעם. סמכותו של המנהיג אינה מוגבלת מכיוון שהוא מעצב את האידיאולוגיה של המדינה, שלטונו יחיד וטוטליטרי. המנהיג ניצב מעל לכל, והעם חייב להאמין בו ולציית לו. המפלגה הפשיסטית היא היחידה המותרת ואליה שייכים כולם. הייצוג אינו אישי אלא באמצעות התאגידים. המפלגה שולטת במדינה, שתפקידה הוא, כאמור להביא לתיאום ולהרמוניה בין חלקי האומה. התנגדות לדמוקרטיה, קומוניזם וליברליזם - הפשיזם דוגל בהגשמת יעדיו באמצעות הסכמה בין המרכיבים השונים של האומה, כאשר המדינה בראשות המנהיג והמפלגה הם הסמכות העליונה בתפקיד של פוסק אחרון. צורות השלטון הדמוקרטיות או הליברליות מכיוון אינן מתאימות לניהול נכון ותקין של המדינה. הדמוקרטיה התומכת בשלטון העם מגבילה את השלטון, לכן היא מהווה איום על שלמות העם ובטחונו. הליברליזם אינו מאפשר למנהיג לפעול בחופשיות. השוויון, החירות וחופש הדעה נוגדים את רצונו של השליט לפעול למען העם. יש רק אמת אחת בלעדית המגולמת בפשיזם. הקומוניזם, אף שהוא דומה בצורת השלטון הדיקטטורית, בהיותו בעד מלחמת מעמדות ובעד סולידריות מעמדית בינלאומית, סותר את שיתוף הפעולה והסולידריות הלאומית בהם דוגל הפשיזם. אי שוויון בין בני האדם - דמוקרטיה מייצגת את ההמונים חסרי הכשרון. לעומת הדמוקרטיה, לפיה כל בני האדם נולדו שווים ולכולם זכויות בסיס שוות, הפשיזם מתנגד לגישה זו וטוען כי לא כל בני האדם נולדו שווים. לפיכך, ישנם כאלו שנולדו לעבוד את המדינה וישנם כאלו שנועדו להנהיג, על כן לא ייתכן מצב בו בן העם הפשוט יוכל להיות מנהיג. המלחמה היא הגילוי הנעלה ביותר של האדם ומייצגת ערכים חיוביים ככוח, גבורה, הקרבה וכדומה - הפשיזם אינו מאמין בשלום. מדינה שאינה נאבקת תתנוון ותיכחד. מלחמה שומרת על חוסן וכוח ומבטאת גבורה, עוצמה ואומץ." ועכשיו תגיד לי דפ"ר: מי מאיתנו פאשיסט? אני שמאמין שהפרט נעלה מהלאום וערך האדם יותר חשוב מערך האדמה ולא מוכן ללכת בעיניים עצומות אחרי אף מנהיג ואף מפלגה, גם לא המפלגה שלי? או אתה שמאמין שהלאום נעלה מהפרט ומוכן ללכת אחרי ליברמן ונתניהו בעיניים עצומות, גם אם זה יוביל אותך לאבדון?

ואני אגיד לך עוד משהו:

המאבק החברתי והאג'נדה החברתית שאני מאמין בה ונאבק עבורה, נועדה קודם כל עבור אנשים כמו תושבי עיירות הפיתוח ובראשם שדרות מוכת הקסאמים, האבטלה והעוני המחפיר. כי האנשים הללו הם האנשים שלמענם חייבים לשנות את כל סדרי העדיפויות המעוותים במדינת ישראל. לא העשירים, לא מי שמרוויח מעל שכר מינימום,לא מעמד הביניים ובטח שלא העשירים ובעלי ההון, צריכים לעמוד בראש סדר העדיפויות, אלא דווקא האנשים הללו, תושבי שדרות ועיירות הפיתוח, שרבים מהם נמנים גם על אחוז המובטלים במדינה ורבים מהם חיים על קצבאות המוסד לביטוח לאומי, שהם פשוט לעג לרש ועשיית צחוק מהם ומכבודם, אני לא יודע אם את יודעת זאת אשרת, אך תוכנית ויסקונסין הזדונית הגיעה גם לשדרות והחלה לשלול מרבים מתושביה את קצבותיהם הדלות שעוד איפשרו להם איכשהו להרים מעט את הראש מעל פני המיים ולא לטבוע. על כן המאבק החברתי נועד לעזור בין השאר גם להם, לתושבי שדרות שעונים לכל הקריטריונים של "שכבות המצוקה בישראל".

omerlich

New member
די יהיה בלנקוב

את שם המפלגה שאחראית על מצבן של עיירות הפיתוח,כן,אותה מפלגה ששלטה כמעט שלושים שנה ברצף במדינה והנהיגה אותה(לטוב ולרע). היא ורק היא אחראית למצב עיירות הפיתוח,כי היא הקימה אותן,נותר לך רק להלין על עצמך.

omerlich

New member
מה הקשר?!

הליכוד לא יכול לתקן עוולות שנעשו ע"י מפלגת העבודה(או מפא"י,אותו דבר). האחראית היחידה זו היא ולא אף אחד אחר

הליכוד לא מתקן עוולות, הליכוד עושה

עוולות. ויעידו על כך כל אזרחי המדינה שנפגעו מהליכוד והמהדיניות הכלכלית שלו בשש השנים האחרונות. כשבגין עלה ונאם וקרא: "כולנו יהודים, אחים אנחנו!", הוא לא תאר לעצמו שאלה שיחליפו אותו בשלטון יהיו נתניהו ושרון שחשבו וחושבים ההיפך ממנו... אין ספק שבגין ז"ל היום מתהפך בקברו שהוא רואה מה עוללו שני הדגנרטים הללו לבני עמו עם המדיניות הכלכלית שלהם, ישראל היום בראש הטבלה של הכי הרבה עניים במדינות המערב. כך שהייתי אומר שזה לא בדיוק הישג שאפשר להתגאות בו.

אגב בין האזרחים שנפגעו ממנו גם...

תושבי שדרות. אלי מוייאל לא הפסיק להאשים ביבי והקיצוצים שלו ואפילו איים שיפסיק לתמוך בליכוד בגלל הקיצוצים והגזירות של האדון נתניהו.

למעלה