והנה שוב ההיסטוריה חוזרת על עצמה

johngalt2

New member
שני דברים:

דבר ראשון, סתם שתדעי, אני מכיר בנאדם שהספיק ללמוד שנתיים (!) ביולוגיה לפני שהוא הצליח להתקבל לרפואה. היום הוא כבר רופא, ורופא מצויין. אמנם הוא התחיל בגיל מאוחר יחסית, אבל אני לא חושב שזה פגע בו בצורה מיוחדת. כך שאת ממש לא איזה מקרה גבולי או משהו חריג. אני בטוח שיש המון אנשים שהיו במצב שלך ופחות טוב משלך, ובסוף התקבלו, סיימו את הלימודים ונהיו רופאים. דבר שני, אם את מרגישה שזה עולה לך בכך כך הרבה אנרגיה, זמן, עצבים וכסף, למה לא שקלת ללכת ללמוד בחו"ל במקום? הרי בסופו של דבר כל מי שעבר את המבחן של משרד הבריאות הוא רופא... זה לא כזה משנה איפה למדת.

אתה צודק בקשר לדבר הראשון

זה פשוט קצת מייאש שמנסים להתקבל במשך שלוש שנים וכל פעם חוזרים פחות או יותר לאותה נקודה. אבל לא נורא, כבר יצאנו מהבאסה הזאת, לעכשיו לפחות. חו"ל אף פעם לא היה אופציה מבחינתי. אין לי לא את הכסף ולא את הכוחות הנפשיים לגור בארץ זרה במשך שש שנים. אם היה, הייתי עושה את זה מזמן, והיה לי גם עם מי לעשות את זה.

אושרית היקרה והמדהימה

אמנם קצת באחור, אבל בכל זאת. קראתי את ההודעה שלך עם דמעות בעיניים. תארת את הרגשות של כולנו אחד לאחד. ואין ספק - לאף אחד מאתנו זה לא קל. אם זאת, אני בטוחה שמי יכולה לעמוד מאחורי הודעה כזו, לשים את הדברים ולנתח את המצב בכזו רגישות, יכולה גם לנתח יותר מזה. ומי שמשקיע - יצליח! וזה החלום שלך - אל תוותרי! את יכולה. לא כל הרופאים הם גאוני הדור, ואת מפתחת בעצמך את התכונה הכי חשובה - הנחישות. כי צריך להיות אדם מאד נחוש ומאד בטוח במטרות שלו בשביל להתמודד עם הלימודים והעבודה התובעניים. אני לא אגיד לך שלא תוותרי, ושאת יכולה - את בטוח יודעת את זה. וגם אם לפעמים יש מורדות בדרך,יש גם עליות, והכי חשוב שתעשי מה שטוב לך, אבל אם במשהו זה עוזר - על סמך ההכרות הוירטואלית הקצרה שלנו - אותי שכנעת שאת יכולה להיות רופאה מדהימה, אמפתית, רגישה מלאת רצון טוב ואם זאת ריאלית, יעילה ואסרטיבית. תחשבי על הדברים טוב טוב, תעשי מה שאת חושבת לנכון, אבל אל תוותרי כי זה קשה. את יכולה! ואנחנו מאמינים בך! ומתי שהוא - הדרך הזו תגמר... ואם את רוצה לבדוק שזה מתאים לך - את יכולה להתנסות, אפשר להתנדב ולתרום ולראות האם זה באמת זה בשבילך. אבל את התשובות את חייבת למצוא עם עצמך, לבד. ולא לוותר כי זה קשה ואולי לא מצליחים. לוותר - כי לא רוצים באמת. המון בהצלחה, מאחורי מקלדת אחת יש כבר מישהי שמאמינה בך!! חיבוקים, קונגונדה

למעלה