והפעם..הרגלי אכילה

אוכל..קדימה אוכללל!!

מה אתם אוהבים לאכול? ממ..הרבה דברים..מה שעולה לי כרגע זה פסטות, בשרים למיניהם..על האש וכו'..מה שאני לא אוהבת זה מאכלי ים - לא מסוגלת לגעת!
מה נחשב בעינכם אוכל בריא? האם אתם אוכלים בריא? סלטים, אוכל במידה...אני לא חושבת שאני אוכלת בריא.. בעצם, אולי לא מספיק בריא.. לא יודעת..חח

בהנחה שאתם לא האם הייתם יכולים להיות צמחוניים (לא שואלת מבחינת אידיאולוגיה אלא מבחינת קרניבוריות)? כן - למרות שהיה מאוד קשה לי..הייתי צמחונית שנתיים והיה לי קשה בעיקר בצבא כי הייתי רעבה כל הזמן (לא הצלחתי לשבוע עם האוכל שהגישו שם)
אם אתם צמחונים, מדוע? --

ובכלל, מה זה אוכל בשבילכם? אוכל..זה אוכל..העיקר שיהיה טעים :)

אגב....משומה כל פעם שאני רואה מאסטר שף אני ניהיית רעבה. הם מכינים דברים שנראים ממש טוב!

שעות במטבח... אני ממש "מאמא"

מתה על אורז פרסי אבל לרוב עושה רק בסופ"ש כי באמצע שבוע אין לי סבלנות לחכות שעה לאורז
אוכל בריא או לא בריא?? אני עושה הכל בבית לבד אז זה כבר בריא יותר.. בגלל העבודה הרבה אני כמובן מקפיאה ולא עומדת לגלגל קובות כל שני וחמישי (מקפיאה בצקים, קובות, מרקים ותבשילים ארוכים) אבל כן עושה הכל בבית ולא קונה כמעט כלום מוכן
אני דווקא כן צמחונית אבל הבן זוג לא אז אני עושה הכל כפול (עם בשר ובלי בשר) ואני צמחונית מגיל 4
מה זה אוכל
זה בעיקר להאכיל
אני מאלו שבאים לאורחים עם סירים
מאוד אוהבת לבשל ולעשות דברים מיוחדים

זה הרבה יותר פשוט ממה שזה נראה

יש מלא מתכונים ברשת... זה ממש לא סיפור גדול
כדאי לך לנסות
תעשי כמות גדולה, שימי בתבנית ותקפיאי. כשזה קפוא תעבירי לשקיות ניילון ותחזירי למקפיא.

TDKR

New member
אולי אנסה להכין השבוע, באמת הגיע הזמן.

ואגב, אני בחור. תודה על העצה!

קובה צמחוני

לקובות יש כל מיני מתכונים. אני עושה חצי קילו בורגול דק וחצי קילו סולת, ומים. נותנים לזה לעמוד חצי שעה ככה עם קצת מלח ואז מתקנים את הבצק אם יש צורך. יש מלא מתכונים ברשת.

מילוי צמחוני:
טחון של אלפרו/ גוש טופו מפורר, בצל קצוץ, קצת פטריות קצוצות, כוס פטרוזיליה קצוצה. לטגן בשמן עד שהכל מזהיב, להוסיף כפית כמון, מלח, פפריקה ולתת לזה להתקרר. למלא קובות וזהו. אם יש לך מקפיא קטן, תסדר על תבנית את הקובות. עם רווחים שלא ידבקו, שים מעל זה נייר אפיה ושים עוד שכבה של קובות. אתה יכול לעשות ככה שתיים שלוש קומות עם נייר אפיה ביניהם...

בתיאבון!
עוד מתכון טבעוני בשבילך על הדרך... שקית ירקות קפואים למוקפץ (תירס גמדי, פלפלים, שעועית וכו׳), 1 קופסא של חלב קוקוס, כף שטוחה תערובת תיבול הודי (מעט כמון, קארי, צילי) לבשל בסיר עד שהירקות רכים ולהגיש ליד אורז

TDKR

New member
היי, המון תודה!

מעריך את ההשקעה, מקווה שייצא לי להכין בסופ"ש הקרוב.

N o R i K o

New member
וואו,

אני הכי לא בעייתית באוכל בעולם. תסתכלו על השעה שבה נכתבה ההודעה הזו- בדיוק אכלתי סנדוויץ' עכשיו
בעוד רוב האנשים יבכו "איך אפשר לאכול על הבוקר" לי זו לא מהווה בעיה...
לא, אני לא צמחונית, וכן, אני כן משתדלת לאכול בריא, והאמת ששני המקרים נשזרים אחד בשני - הייתי צמחונית במשך 4 שנים בתיכון, וכשאין לך באמת זמן ללכת למצוא תחליפים מתאימים ויקרים וכשאת חיה על... אוכל של תיכוניסטים, זה לא טוב לגוף בכלללל. במקום לדאוג להשלמת החלבונים, הברזל והויטמין B12 שלי פשוט אכלתי המון פחמימות... אז כשהפסקתי להיות צמחונית והייתי בערך 8 קילו יותר משאני עכשיו, הבנתי שצריך להתחיל לאכול בריא.
אז אני משתדלת להמנע מלחם לבן ומטוגנים, לאכול בשעות מסודרות, לאכול ארוחת בוקר גם אם אני קמה ב-5...
לשתות הרבה מים ולא יותר מ-3 כוסות קפה ביום...
וכשממש בא לי מתוק במקום פסק זמן ושאר חטיפים האהבה הגדולה שלי היא שקדים בשוקולד מריר

בגדול אני מאוד אוהבת בשר ומוצרי חלב... אבל אם הייתי ממש עשירה, יש מצב שהייתי טבעונית, או לפחות חוזרת להיות צמחונית.

raptor89

New member
אין שום דבר רע בסנדוויץ' על הבוקר.

למעשה, אותה שעה מתאימה מאוד גם לסטייק.

בעצם, כל שעה מתאימה גם לסטייק.

N o R i K o

New member

עם כל חיבתי לסטייקים הם לא יכולים לבוא לפני 12 אחר הצהריים...

הדבר היחיד שאני יכולה לאכול בכל שעה של היום זה פיצה. אני לא חושבת שיש בעצם מצב שבו אני לא יכולה לאכול פיצה. אלא אם אכלתי לפני כן כבר 4 משולשי פיצה... ואז כבר אין מקום

N o R i K o

New member
נשמע יקר...

אבל שווה.
איזה אדיר זה יכול היה להיות אבל, לחבר לגוף קיבה נוספת...
לאכול איתה את כל הדברים המשמינים והלא בריאים ולהשאיר את הקיבה המעכלת לסלטים ולקטניות...

נראה לי שעלינו פה על סטארט-אפ מטורף

N o R i K o

New member
אבל למטרה הנעלה של אכילה ללא הגבלה?!

האמת שזה די חולני גם ככה

קרקלה

New member
זה נכון ששינוי תזונה רציני

בלי לחשוב על בריאות יותר מדי יכול להיות ממש
. יש סיפורים של ילדים שבריאות לא חשובה להם שעברו לצמחונות והתחילו לאכול שטויות וזה עשה להם רע. אבל אם הולכים לתזונאית שמכירה את הנושא, אפשר לאכול ממש טוב ובריא.
בכל אופן, אוכל צמחוני או טבעוני ממש לא צריך להיות יקר יותר. הוא אפילו יכול להיות זול משמעותית, תלוי מה אוכלים (בשר וחלב זה דבר יקר... גם במסעדות המנה הצמחית תמיד זולה יותר).

למעלה