קובה צמחוני
לקובות יש כל מיני מתכונים. אני עושה חצי קילו בורגול דק וחצי קילו סולת, ומים. נותנים לזה לעמוד חצי שעה ככה עם קצת מלח ואז מתקנים את הבצק אם יש צורך. יש מלא מתכונים ברשת.
מילוי צמחוני:
טחון של אלפרו/ גוש טופו מפורר, בצל קצוץ, קצת פטריות קצוצות, כוס פטרוזיליה קצוצה. לטגן בשמן עד שהכל מזהיב, להוסיף כפית כמון, מלח, פפריקה ולתת לזה להתקרר. למלא קובות וזהו. אם יש לך מקפיא קטן, תסדר על תבנית את הקובות. עם רווחים שלא ידבקו, שים מעל זה נייר אפיה ושים עוד שכבה של קובות. אתה יכול לעשות ככה שתיים שלוש קומות עם נייר אפיה ביניהם...
בתיאבון!
עוד מתכון טבעוני בשבילך על הדרך... שקית ירקות קפואים למוקפץ (תירס גמדי, פלפלים, שעועית וכו׳), 1 קופסא של חלב קוקוס, כף שטוחה תערובת תיבול הודי (מעט כמון, קארי, צילי) לבשל בסיר עד שהירקות רכים ולהגיש ליד אורז