את לא חושבת שאת עוברת קצת...
ממש טיפה את הגבול? זהו, שלא. אני יודע שאת לא חושבת. אני אמנם לא משפטן, ולשרשור הזה אין טעם לגרור את אישון (פליליסט הבית של הפורום), אבל לדעתי ההדיוטית בנושאי חוק, אם לא עברת את הגבול ממש באמירה שלך את מהלכת על חבל דק מאד. ואגב, משפט שיוצא לך מהפה, מהמקלדת למעשה, לא מעט, בווריאציות שונות, במיוחד בימים האחרונים: "(הקדמה) אנשים כמותך (האשמה)". את מכירה את באז באז, אותי, או כל אחד אחר שזכה בזמן האחרון לשמוע ממך את צירוף המילים הזה שאת בכלל מעזה להעלות על דל דעתך לכתוב את זה?! יש לך איזה שהוא ידע כולשהו(!) לגבינו... כי אם כן, עד כמה שאני בקיא בחוק את מחויבת לדווח לרשויות המתאימות ולהשאיר להן את הטיפול בהאשמות האלו ואם לא... אולי רצוי שמדי פעם, למרות העקצוץ באצבעות לכתוב את המילה האחרונה, תסכרי את המקלדת שלך, לפחות עד שתחשבי על מה שאחרים כתבו. ומכיוון שמהכרותי איתך אין לי ספק שממש כמו עוד כמה כותבים בפורום הזה את תהיי חייבת לומר את המילה האחרונה (לא נעימה לך ההשוואה שאני עושה, נכון? באסה לך!), סביר להניח שתוך כדי הנחות לגבי פשעי-מין שביצעתי בעבר או שאני מתכנן לבצע בעתיד (שהרי העובדה שאני מתייצב לצד באז באז יש בה מן היסוד להניח שאני, כמוהו, פושע שעדיין לא נתפס. האין זאת? בעצם מה קשור להתייצבות שלי לצד ב.ב., אני גבר וזהו... ישר לתא המאסר) אני אסיים את ה... דיון(?) הזה ביננו באמירה שכל כך משויכת לך דווקא: "שיהיה לך יום טוב". (ולהבדיל ממך אני מתכוון לזה באמת).