והצלחנו לגעת בנושא שמספיק מטריד

באז באז

New member
יש הבדל מאוד גדול

ושוב, אני יודע שלפי החוק אין. אבל זה שזה החוק לא אומר שזה פסגת החוכמה. בשיחה טל' שאת לא מרוצה ממנה, יש לך 10K דרכים לסיים אותה. כמשיהו בסביבת עבודה שלך מכריח אותך לעמוד בסיטואציה מינית זה סיפור אחר לגמרי.

magenta73

New member
ההבדל הוא בין יחסים במרות ויחסים שלא במרות.

זה הכל. כשזה הבוס שלך, הרבה יותר קל להוכיח לכל העולם "מרות". כשמדובר בבחור שמשחק לך על הרגשות וכולי - הרבה יותר קשה. כן. צודק. אכן בזה יש הבדל גדול. זה עדיין לא אומר שזו לא הטרדה.

באז באז

New member
את מצחיקה

זה טלפון. מה את ילדה חסרת עונים? את לא יכולה לסיים שיחה? זה טלפון. את אומרת בפה מלא שאפשר להטריד אותך בטלפון. אין לך טיפה של אחריות על החלק שלך במקרה הזה? זו הגזמה רצינית. כמו החוק.

טל קר

New member
מאד לא מפתיע שאת אנשים כמותך

הסיטואציה של הטרדה דרך הטלפון מצחיקה האינטרנט חממה גם לעברייני מין וגם לתומכיהם את התירוץ הזה אתה נותן עבור אחרים, עבור משהו שעשית או עבור משהו שאתה מתכוון לעשות?

באז באז

New member
האינטרנט זו גם חממה עבור חמומות מוח

אני לא נתתי שום תירוץ אגב. שאלתי שאלות פשוטות. שאני אשאל אותך אם את חמומות מוח בגלל הטרדה שעברת, הטרדה שאת עוברת או הטרדה שאת תעברי?

טל קר

New member
וזה אחד ההבדלים על רגל אחת

(למרות שזה לא מצדיק את האטימות הקולוסאלית שלך ולא כל הגברים חסרי רגישות על סף האוטיזם כמוך) - שמדבריך עולה הפוטנציאל למטריד או תומך במטרידים ומדברי למוטרדת או תומכת במוטרדות.

באז באז

New member
בואי נעשה סדר

אחד שלא מסכים איתך הוא "שוביניסט ובור" אחר שלא מסכים איתך מדבר "שטויות הרסניות" אני "על סף האוטיזם". ומה הלאה? מה תגידי על ההבא שלא מסכים איתך בשביל להמעיט מערכו? בואי תעשי לי טובה. גם ככה אני לא מבין מה הקשר בין מה שאת כותבת לדיון (וזה נכון לכמעט כל דיון שאת מעורבת בו). לדעתי בכלל צריך לחסום אותך מהפורום. היה כאן הרבה הרבה יותר נעים שלא היית. בדוק. אז בואי פשוט תפסיקי לענות למה שאני כותב, אני מבטיח לעשות אותו הדבר. סעי ברכה.

טל קר

New member
אין מה לריב על תארים

לדעתי גם אתה מגלה שוביניזם ובורות, לעיתים לא נדירות אומר שטויות הרסניות, ואתה לא היחיד שמפגין בהודעות כאלו ואחרות אטימות על סף האוטיזם. זה לא קשור לאם כן או לא מסכימים איתי ברמה החלולה, זה קשור לתכנים. קח למשל את מילות התואר 'שטויות הרסניות'. אם אדם אומר שטויות הרסניות, אני אמורה להסכים איתו? ואם אני לא מסכימה איתו זה אומר שדבריו לא יכולים להיות שטויות הרסניות? יש אנשים שאומרים שטויות הרסניות, יש בורות, יש שוביניזם, ויש אטימות. מכיון שאני לא מסכימה איתם, אז הכינויים האלה כשהם רלוונטים לתכנים מוצמדים לתכנים שאני לא מסכימה איתם. לא ברור לי למה זה דורש עשית סדר מיוחד. בנוגע לזה שאתה לא מבין - בהתרשמות האישית שלי הרבה דברים אתה לא מבין, אבל אני משתדלת להסביר רק למי שמעונין להבין ,ולא התרשמתי שאתה נמנה עליהם. אני בטוחה שלאנשים שכמותך יותר נעים כשלא נשמעות דעות דומות לשלי, אבל מבחינתי הסיטואציה הפוכה, היה כאן הרבה הרבה יותר נעים כשלא כתבת, בדוק.

וויר

New member
למה בעצם לא מוחקים תגובות שלך שהם קללות ??

בפורום שלהה אסור לדבר פה מותר גם שהיא תקלל ? אוטיסט , בור , אטום זאת לא בדיוק ערית שפה יפה . בפורום שלה היא רוצה שיח פינמי נשי וסומת פיות לגברים נותנת במה לכל מי שמתנרזת על המין הגברי ופה גם מקללת ברוב חוצפתנ אין גבול ??

aaa123

Member
קודם כל היא אמרה שוביניזם בורות ואטימות על סף

האוטיזם. דבר שני אני לא חושב שזה קללות. מדובר בהבעת דעה. קללות הן מלים לא ענייניות שנועדו כדי לפגוע,ולא נראה לי שטל קר למשל תדבר למשל על המקצוע של האמא של הכותב כדי לפגוע בו. פורום פמיניזם הוא לא דוגמה איך הפורום הזה צריך להתנהל כך שלא נראה לי שמדיניות המחיקה בפורום פמיניזם רלבנטית להחלטה אם למחוק את התגובות של טל קר.

וויר

New member
לקרוא למשיהו אוטיסט ובור זאת קללה תואר גנאי

בוא לא ניתמם זה בדיוק העניין היא מרשה לעצמה לקלל מילות גנאי בהחלט נועדגו להעליב ולפגוע ובפורום שלה בשפת צפחית בדבש אתה מורד בלי למצמץ ומי כמוך יודע בתור גולש אצלה בפורום ..לדעתי זה הפתרון עם" הגברת" הזאת בפורום שלה היא חוסמת הכול ,היא כבר חסמה מנהלת פורום עמית אחד לפחות שלא לדבר על כמה מנהלי ומנהלות קומונות , אולי פשוט שתנהל את עצמה במרחב המחיה הקטן שלה שם "בגטו" שיצרה לעצמה בפורום שלה ושבשאר המקומות ידאגו המנהלים ומנהלות לומר גברת לא בבית סיפרנו.

באז באז

New member
רק כדי שאני אהיה בטוח

לקרוא למישהו אוטיסט זה לא בסדר. להגיד שהוא על סוף אוטוזים זה בסדר?

טל קר

New member
יש אנשים שחייבים ללמוד להבחין בין

מילות תואר לאדם לבין מילות תיאור להתנהגות או עמדה (כדאי היה ללמוד זאת עוד בבית ספר אבל מילא, שירות לציבור) להגיד 'זו עמדה שוביניסטית, אתה מגלה אטימות, זו תוצאה של בורות, זו טענה שיקרית, זה טיעון טיפשי' זה ממש לא כמו להגיד לך 'אתה שוביניסט, אטום, בור, שקרן וטיפש'.

מה זה נפתח פה גנון לילדים מוגבלים

ללא אמפתיה? עוד מעט תתקיף נפגעות ותגיד "מגיע לכן", לאנשים אין בושה

באז באז

New member
קודם צריך להסכים על תקיפה

כדי לדבר על מה שאתה מדבר. והנה עוד אחד שהיה כאן הרבה יותר טוב כאשר הוא לא היה. בדוק. פרובקציות תעשה במקום אחר. מה גם זו לא פרובוקציה?! ברור.

את לא חושבת שאת עוברת קצת...

ממש טיפה את הגבול? זהו, שלא. אני יודע שאת לא חושבת. אני אמנם לא משפטן, ולשרשור הזה אין טעם לגרור את אישון (פליליסט הבית של הפורום), אבל לדעתי ההדיוטית בנושאי חוק, אם לא עברת את הגבול ממש באמירה שלך את מהלכת על חבל דק מאד. ואגב, משפט שיוצא לך מהפה, מהמקלדת למעשה, לא מעט, בווריאציות שונות, במיוחד בימים האחרונים: "(הקדמה) אנשים כמותך (האשמה)". את מכירה את באז באז, אותי, או כל אחד אחר שזכה בזמן האחרון לשמוע ממך את צירוף המילים הזה שאת בכלל מעזה להעלות על דל דעתך לכתוב את זה?! יש לך איזה שהוא ידע כולשהו(!) לגבינו... כי אם כן, עד כמה שאני בקיא בחוק את מחויבת לדווח לרשויות המתאימות ולהשאיר להן את הטיפול בהאשמות האלו ואם לא... אולי רצוי שמדי פעם, למרות העקצוץ באצבעות לכתוב את המילה האחרונה, תסכרי את המקלדת שלך, לפחות עד שתחשבי על מה שאחרים כתבו. ומכיוון שמהכרותי איתך אין לי ספק שממש כמו עוד כמה כותבים בפורום הזה את תהיי חייבת לומר את המילה האחרונה (לא נעימה לך ההשוואה שאני עושה, נכון? באסה לך!), סביר להניח שתוך כדי הנחות לגבי פשעי-מין שביצעתי בעבר או שאני מתכנן לבצע בעתיד (שהרי העובדה שאני מתייצב לצד באז באז יש בה מן היסוד להניח שאני, כמוהו, פושע שעדיין לא נתפס. האין זאת? בעצם מה קשור להתייצבות שלי לצד ב.ב., אני גבר וזהו... ישר לתא המאסר) אני אסיים את ה... דיון(?) הזה ביננו באמירה שכל כך משויכת לך דווקא: "שיהיה לך יום טוב". (ולהבדיל ממך אני מתכוון לזה באמת).

למעלה