ומחוץ לוילה: כ-200 אלף מפגינים ברחבי הארץ

השמועות גורסות

שהארגון הקרן החדשה, הוא זה שמימן את האוהלים ברוטשילד.. לפחות את רובם. כך שבעיניי הכל היה מתוכנן מראש. זה לא היה כזה תמים כמו שאנשים חושבים.. שהכל התחיל מבחורה אחת וקבוצה בפייסבוק. זאת ועוד שאומרים שהיא, דפני ליף...היא סרבנית שירות, עורכת סרטוני וידאו של הקרן החדשה, ושם עשתה את השירות הלאומי שלה. תקרא את הכתבה הזו

הכל בשבילך

אני בהחלט מקווה שיחול פה איזשהו שינוי. אני רק מפתחת אנטי לא רצוי בגלל שהשמאל מעורב בזה, וזה לא אמור להיות קשור לפוליטיקה. בכל מקרה, הייתי רוצה שתהיה מחאה גם על המיסים (או שיש?) מה ההגיון בלקחת לי כסף כל חודש מהמשכורת, רק בגלל שאני עובדת? למה להיות זבל מזבלה עירונית מסריח?

לונדרון

New member
ברור, רציתי לאזן ו...

ולוודא שתדעי שאני קוראת אותך

noaxxx

New member
לא יודעת מתי בפעם האחרונה ישנת באוהל, אבל

היום כל האוהלים באמת נראים אותו הדבר, לא משנה איפה את קונה

זה לא משנה

הקרן החדשה הודתה שהיא מימנה אוהלים. סימן שדברים היו מתוכננים מראש.. ושזה לא התחיל רק מבחורה אחת וקבוצה בפייסבוק.

noaxxx

New member
העיקר שהתחיל ו../images/Emo249.gif שיביא לתוצאות ../images/Emo13.gif

שאפולי

New member
ברור שלא

הבחורה הזאת סוללת ברגעים אלו את דרכ אל הכנסת הבאה היא תרוץ עם מרצ או תעל או כל קבוצת שמאל שמאל שמאל אחרת. הרי המומנטום לפתור את הבעיות היה במהלך השבוע- ועכשיו- למה למרוח את זה? בסוף כל האנרגיה הזאת תמסמס... אבל היא צריכה לחקוק את עצמה בתודעה (שלא לדבר על הגינגית המעצבנת שמתנהגת עם 0 דרך ארץ)

adiyon2

New member
האוהלים ברוטשילד מאוכלסים ברובם באנשים

מסכנים בחום הזה לישון באוהל. אני לא חושבת שיש כאן מחאה פוליטית. המצב מאוד גרוע, כלכלית. אני לא ארחיב על יוקר המחייה כי אני בטוחה שכולם מכירים בכך.

noaxxx

New member
נראה לי שזה ממש מכה לראות סרט עם ענבר וענת

ראיתם קודם? הם רוצים להקשיב וענבר מברברת.. ואז בדיוק לענת קר.. מבקשת מבן שיכוון את המזגן... ובן מתאמץ להקשיב.. ובחוסר חשק ..מבקש מאורן שיביא את השלט... ואז אורן זורק את זה בחזרה לבן.... כולם מנסים להקשיב... ואני שואלת.. למה ענת/ענבר לא יכלו (פאקינג בשפתה של ענת) לקום בעצמן להביא את השלט המחו... ולסגור את העניין

רותי167

Well-known member
בכלל ענבר מרגיזה,היא לא נותנת לבן שיחה לסיים

משפט אחד מבלי לנסות להשלים אותו. תופעה לא נעימה בלשון המעטה,אי אפשר לנהל איתה שיחה.. ענת העירה לה על כך.

רגע רק רגע

Active member
מסתבר...

שענבר פטפטנית לא קטנה. תמיד חייבת להגיד משהו רק כדי שישימו לב אליה. פתאום נזכרתי בימים הראשונים בוילה (אז קראתי לה - אופניים) כמה שהיא הייתה מדברת... לגבי ענת- שתדבר חופשי. גם ככה משתיקים אותה רוב הזמן.

למעלה