זאת האמת

אני בור?

אם אני בור אתה תהום סיפקת מספיק נתונים בשביל להוכיח שאתה אימבציל ואוכיח זאת "נניח שיש בורא - תוכיח שהוא לא התחפש לכסא שאני יושב עליו כרגע" תגיד אתה אידיוט או מה? אני מדבר איתך על זה שאלוקים זה לא כיסא(דומם) או פסל כלשהוא אתם הפגאנים מנסים להוכיח שזה ה' אני לא... ה' הוא יסוד היסודות ועמוד החכמות "ובפאראפראזה - 'מי או מה יצר את המקלדת שאני מקליד עליה?? אין לה יוצר היא חתיכת פלסטיק ומתכת היא לא כמו בני אדם היא משהו מיוחד מאין כמוהוא היא בראה את הזמן היא הכל, המוח האנושי אינו יכול להשיג את המקלדת שלי' למה המקלדת שלי צריכה יוצר, והאלוהים שלך לא צריך יוצר ?" המקלדת שלך זה משהו מוחשי ומישהו יצר אותה היא גוף כלשהוא היא נוצרה מתיי שהוא והאלוקים שלי לא צריך להיווצר מיכוון שאין הוא גוף או גוויה הוא לא אחד מן המינים קרא כאן ותבין ותפסיק ללכת עם הראש בקיר " אתה מאמין במשהו שקיומו לא הוכח כדי להסביר את מה שנמצא מול הפרצוף שלך. האבנים בשדה לא צריכות את אלוהיך כהסבר לקיומן יותר משאלוהיך צריך אלוהים כדי להסביר את קיומו." א יסוד היסודות ועמוד החכמות, לידע שיש שם מצוי ראשון. והוא ממציא כל הנמצא; וכל הנמצאים מן שמיים וארץ ומה ביניהם, לא נמצאו אלא מאמיתת הימצאו. [ב] ואם יעלה על הדעת שהוא אינו מצוי, אין דבר אחר יכול להימצאות. [ג] ואם יעלה על הדעת שאין כל הנמצאים מלבדו מצויים, הוא לבדו יהיה מצוי ולא ייבטל הוא לביטולם: שכל הנמצאים צריכין לו; והוא ברוך הוא אינו צריך להם, ולא לאחד מהם. לפיכך אין אמיתתו כאמיתת אחד מהם "אתה מניח שני דברים א. מתוחכם יותר = טוב יותר ב. שאנשים פה מאמינים בעץ או אבן שתי ההנחות שגויות " להיתפלל לפסל זה לא נקרא לעבוד עץ? או אבן? האם האבנים שיש ברחוב שוות יותר ממך? אם כך מדוע אינם מביעות את דעתם הם לא יכולות לזוז בלי אנרגיה התחלתית שתינתן להם ואנשים מתפללים להם בשביל שיעשו להם נסים ונפלאות נכון האבנים אינם רוצחות בני אדם אין להם רצון אין להם תחושה אין להם כלום ואתה מתפלל אליהם האבנים גם אינם מסוגלות לעשות דברים טובים(יש שני צדדים למטבע) חשוב על כל זה לפני שיבואו לקחתך לבית מחסה....

צלמגור

New member
אני יודע שאני ממשיך לבזבז עליך זמן

"אתם הפגאנים מנסים להוכיח שזה ה' אני לא..." אני לא פאגאן, אבל ההוכחה שלך שאלוהים הוא בורא עולם לא טובה יותר מההוכחה שלי שהכסא שלי הוא בורא עולם. "ה' הוא יסוד היסודות ועמוד החכמות" אז אני ממציא שם חדש לאלוהות - בעוך, שזה ראשי תיבות של 'בורא עולם ורב כוח'. מה זה מוכיח ? שום דבר. "המקלדת שלך זה משהו מוחשי ומישהו יצר אותה היא גוף כלשהוא היא נוצרה מתיי שהוא" אלוהים שלך הוא דבר בלתי מוחשי, ולכן הוא לא נוצר אי פעם ואינו קיים. אני אחזור למשוואה הבסיסית - ישנו = נברא אינו = לא נברא אם אלוהים שלך קיים, יש לו בורא. אם בורא אלוהיך קיים, גם לו יש בורא. אם בורא בורא אלוהיך קיים, גם לו יש בורא. עד הקאה או עד שתחליט שאחד מהם לא קיים. "והאלוקים שלי לא צריך להיווצר מיכוון שאין הוא גוף או גוויה הוא לא אחד מן המינים קרא כאן ותבין ותפסיק ללכת עם הראש בקיר" האבנים מן השדה אינן צריכות להיווצר מהסיבה הפשוטה שהזמן אינסופי והן התקיימו מאז ומעולם. תקרא את המשפט הזה שוב ותפסיק ללכת עם הראש בקיר. כתבתי "אתה מניח שני דברים א. מתוחכם יותר = טוב יותר ב. שאנשים פה מאמינים בעץ או אבן שתי ההנחות שגויות " ובטפשותך ענית "להיתפלל לפסל זה לא נקרא לעבוד עץ? או אבן?" אני לא מתפלל לפסל, עץ, או אבן, גם אם אתה מתקשה לקלוט את זה. "האם האבנים שיש ברחוב שוות יותר ממך?" או שלא "אם כך מדוע אינם מביעות את דעתם" כי אין להן כושר דיבור "הם לא יכולות לזוז בלי אנרגיה התחלתית שתינתן להם" אז מה ? גם אתה לא יכול לזוז בלי אנרגיה שתנתן לך באמצעות מזון. "ואנשים מתפללים להם בשביל שיעשו להם נסים ונפלאות" בעוד שאתה מתפלל לאל לא קיים. "נכון האבנים אינם רוצחות בני אדם אין להם רצון אין להם תחושה אין להם כלום" מה שאומר שהן לא רוצחות המונים, כמו כל מיני אנשים שאתה מעריץ. "ואתה מתפלל אליהם" אני לא, למרות שאתה מתקשה לקלוט את זה. "האבנים גם אינם מסוגלות לעשות דברים טובים(יש שני צדדים למטבע)" הן יכולות לשמש חומר לבניית בתים, שזה כבר משהו טוב.

Erin21

New member
וואלה צודק!

הנה מישהו שהצליח להעביר בקיצור את מה שרציתי לכתוב... זה ברור שאלוהים (שאני בספק גדול אם הוא קיים) כמו כל דבר נוצר ממשהו. וזה שאתה מבלבל לנו ת'מוח עם המשפטים שלך שאלוהים הוא גדול ואינסופי ובלה בלה בלה, זה לא מוכיח כלום. זה לא מוכיח שהוא קיים, וזה לא מוכיח שהוא זה שיצר את האבנים והסלעים והעצים. על תופעת המפץ הגדול שמעת? כדה"א נוצר עקב התפוצצות של מטאור ענק לפני מליוני שנים. אף אל לא יצר אותו. ובני האדם, גם אותם אלוהים יצר??? אם כך, איך תסביר את העובדות המדעיות שהאדם נוצר מן הקוף? זו האבולוציה. אתה מבין, בניגוד לאמונה הסתמית והחסרת הגיון שלך, לאמונה שלי יש בסיס. וזה עושה את כל ההבדל.

רוצה להידיין עימי בנושא הדבולוציה

אוקי כרצונך אתה כנראה אדם ממוצא אשר שומע מאיזה ערוץ מדע מסוים על האבולוציה ואומר שהיא הוכחה מדעית אז יש לי מבזק חדשות בשבילך,האבולוציה היא אך ורק תאוריה _תאוריה_ אל תתן למדענים לזרות חול בעינך היא הופרכה כבר מזמן אין _שום_ ממצאים(מאובנים) אשר מעידים על תהליך של היתפתחות עכשיו הבה נעשה ניסוי קטן אני אציג לפניך כמה טענות שיש נגד האבולוציה ואתה תלך לפורום אבולוציה ונראה אם אם יספקו לך תשובה והינה הטענות: .לחיים דרושים שני סוגים שונים של מולקולות: משכפלות (כיום ממלאים את התפקיד הזה גנים עשויים מדנ"א) וזרזים חלבוניים (אנזימים ). איש לא הצליח עדיין להראות כיצד אפשר ליצור מולקולה משכפלת-עצמה בלי עזרת אנזימים, ואיש לא הצליח להראות כיצד אפשר לבנות אנזים בלי עזרתה של משכפלת. 2.מבין כל החומצות האמיניות הרבות והשונות שיש בטבע, החיים משתמשים רק ב-20; מדוע לא יותר, או אם כבר, פחות? לכל החומצות האמיניות שתי צורות כירליות , ימנית ושמאלית, שסיכויי היווצרותן שווים אבל החיים משתמשים רק בחומצות אמיניות שמאליות. גם חומצות גרעין באות בשתי צורות כירליות אך החיים משתמשים רק בימניות. מדוע? קדימה לך לפורום אבולוציה נראה אם הם יוכלו לספק לך תשובה אני מחכה.....

temis

New member
אני רק רוצה להבין משהו...

אם האבולוציה לא נכונה (לדעתך) אז מה כן? (ובבקשה תעשה את זה קצר)

תשמעי זה שטוחנים לאנשים את המוח

בערוץ המדע על כך שהאבולוציה היתה זה לא אומר שהיא נכונה אם אדם היה חוקר קצת הוא היה מבין עם איזה הבל הבלים יש לו עסק אני מאמין שיש ה' והוא אחרי למערכת הכל כך משוכללת של הגוף שלי ה-ה' שלי הוא לבד האמת כל דבר מעיד עליו קראי כאן ותביני

temis

New member
לא ענית לי לי בדיוק...

אני פשוט רציתי לדעת מה אתה חושב שקרה ובלי להגיד אלוהים עשה את זה כי שום דבר לא פשוט מופיע כמו במעשה קסם

אז תשמעי

בראשית ברא אלקים את(אותיות אבגדהוזחטי.....ת) והישתמש בהם לברוא את כל היקום ויאמר יהי....ויהי כן אני מאמין שספר הזוהר יוכל להסביר לך יותר טוב ממני עייני בבראשית א'

כנס ואטחן את טענותיך דק דק

""אתם הפגאנים מנסים להוכיח שזה ה' אני לא..." אני לא פאגאן, אבל ההוכחה שלך שאלוהים הוא בורא עולם לא טובה יותר מההוכחה שלי שהכסא שלי הוא בורא עולם" מדוע? ה-ה' שלי השאיר אחריו סימנים בלתי ניתנים לעירור על קימו(כמו למשל מעמד הר סיני ועוד) ל-ה' שלך אין שום אזכור בהיסטוריה מה שידוע זה שבני האדם המציאו להם הרבה אלים ובנו פסלים שלהם (הם אינם מסוגלים לברוא תולעת,ובוראים אלים לעשרות) ""ה' הוא יסוד היסודות ועמוד החכמות" אז אני ממציא שם חדש לאלוהות - בעוך, שזה ראשי תיבות של 'בורא עולם ורב כוח'. מה זה מוכיח ? שום דבר" עוך? עד עכשיו לא שמעתי על אל כזה(חחח כנראה בראת עוד אחד) נסה משהו יותר טוב.... ""המקלדת שלך זה משהו מוחשי ומישהו יצר אותה היא גוף כלשהוא היא נוצרה מתיי שהוא" אלוהים שלך הוא דבר בלתי מוחשי, ולכן הוא לא נוצר אי פעם ואינו קיים" הפוסל במומו פוסל מי אמר לך שאי אפשר להרגיש את ה'? ואיך הוא אינו קיים? הרי אני אתה ואתה וכל התאים וכל הכרומוזנים בעולם צועקים בורא בראנו (ממש פיגור,אמרת משהו אחד והוכחת בדיוק ההפך) " אני אחזור למשוואה הבסיסית - ישנו = נברא אינו = לא נברא אם אלוהים שלך קיים, יש לו בורא. אם בורא אלוהיך קיים, גם לו יש בורא" נברא? תגיד אתה בסדר? ב' הוא הבורא הוא לא נברא הוא לא אחד כמו כולם הוא לא גוף הוא גוויה,חוקי הטבע לא מגבילים אותו הוא יצר את הכל אדון עולם אשר מלך בטרם כל יציר נברא אלוקי הוא לא אלוקיך,הוא ברא אותי ואני לא בראתי אותו "אם בורא בורא אלוהיך קיים, גם לו יש בורא. עד הקאה או עד שתחליט שאחד מהם לא קיים" אה אז משהו שלא קיים ברא את היקום? מוכרח שיהיה בורא כל יכול שברא את כל זה מיכוון שאנחנו כבר כאן הבנת? אז אני אומר לך שהמוח שלך לא יכול להשיג את אלוקי אני אומר שהוא משהו מיוחד לא כמו כל המינים הוא לא נברא אין לו יוצר הוא לא שייך למין מסוים(והאל שלך שייך) " "והאלוקים שלי לא צריך להיווצר מיכוון שאין הוא גוף או גוויה הוא לא אחד מן המינים קרא כאן ותבין ותפסיק ללכת עם הראש בקיר" האבנים מן השדה אינן צריכות להיווצר מהסיבה הפשוטה שהזמן אינסופי והן התקיימו מאז ומעולם" אה אז עכשיו הזמן הוא אינסופי אה?טוב... אז נלך אחורה אחורה אחורה האם היו בני אדם לפני שהם היו? מבזק חדשות קצר: המדע קובע כי לכל חומר יש גיל הבנת את זה? כל מה שנמצא סביבנו נברא מתישהו והם עדיות מוצקות לכך שיש בורא " תקרא את המשפט הזה שוב ותפסיק ללכת עם הראש בקיר. כתבתי "אתה מניח שני דברים א. מתוחכם יותר = טוב יותר ב. שאנשים פה מאמינים בעץ או אבן שתי ההנחות שגויות " ובטפשותך ענית "להיתפלל לפסל זה לא נקרא לעבוד עץ? או אבן?" אני לא מתפלל לפסל, עץ, או אבן, גם אם אתה מתקשה לקלוט את זה" אז במה אתה מאמין? ומתוחכם יותר זה טוב יותר מדוע הנחה זאת שגויה? והאין זה טיפשות גמורה לערער את זה? ""האם האבנים שיש ברחוב שוות יותר ממך?" או שלא " מזה "או שלא" אמור להביע? "אם כך מדוע אינם מביעות את דעתם" כי אין להן כושר דיבור" יפה " "הם לא יכולות לזוז בלי אנרגיה התחלתית שתינתן להם" אז מה ? גם אתה לא יכול לזוז בלי אנרגיה שתנתן לך באמצעות מזון." נכון בלי רוח נשמת חיים באפי לא אוכל לעשות כלום "ויפח באפיו נשמת חיים ויהי האדם לנפש חיה" ""ואנשים מתפללים להם בשביל שיעשו להם נסים ונפלאות" בעוד שאתה מתפלל לאל לא קיים" אל לא קיים? עוד תראה כמה שהוא קיים ""נכון האבנים אינם רוצחות בני אדם אין להם רצון אין להם תחושה אין להם כלום" מה שאומר שהן לא רוצחות המונים, כמו כל מיני אנשים שאתה מעריץ" אבל הם בונות בתים נכון? ואיזה רוצחים אני מעריץ בדיוק אה? הרי רשום "לא תרצח" בתורה אזי מדוע לי לאהוב איש שרוצח? "ואתה מתפלל אליהם" אני לא, למרות שאתה מתקשה לקלוט את זה" אז מה אתה עושה? ""האבנים גם אינם מסוגלות לעשות דברים טובים(יש שני צדדים למטבע)" הן יכולות לשמש חומר לבניית בתים, שזה כבר משהו טוב. " נכון שהם יכולות לעשות את זה בעזרת בני האדם אך הם גם מסוגלות לנפץ למישהו את הגולגולת בעזרת בני האדם

צלמגור

New member
צדק איינשטיין - טפשותך אינסופית

"ה-ה' שלי השאיר אחריו סימנים בלתי ניתנים לעירור על קימו(כמו למשל מעמד הר סיני ועוד)" ההוכחות למעמד הר סיני מוצקות כמעט כמו ההוכחות לקיומם של שילגיה ושבעת הגמדים. "ל-ה' שלך אין שום אזכור בהיסטוריה" יש המוני אלים שמוזכרים בהסטוריה שוב ושוב ושוב, כמו האלים היווניים. אולי לא מצאת איזכורים לבעוך בהיסטוריה, אבל השם השני שלו (מעוך - מנבא עתידות ובוחן כליות) יש די הרבה איזכורים בספרות העברית. ""ה' הוא יסוד היסודות ועמוד החכמות" אז אני ממציא שם חדש לאלוהות - בעוך, שזה ראשי תיבות של 'בורא עולם ורב כוח'. מה זה מוכיח ? שום דבר" "בעוך? עד עכשיו לא שמעתי על אל כזה(חחח כנראה בראת עוד אחד) נסה משהו יותר טוב...." המצאתי אותו בדיוק כמו שאבות אבותיך המציאו את יהוה והיוונים המציאו את זאוס. האל שלי בעוך הוא פנטזיה בדיוק כמו זאוס של היוונים ויהוה שלך. "מי אמר לך שאי אפשר להרגיש את ה'?" ה' שלך מורגש בדיוק כמו זאוס. "ואיך הוא אינו קיים? הרי אני אתה ואתה וכל התאים וכל הכרומוזנים בעולם צועקים בורא בראנו (ממש פיגור,אמרת משהו אחד והוכחת בדיוק ההפך)" והבורא שלך, אם הוא קיים, צועק שבורא בראו. והבורא שברא את בוראך גם הוא צועק שבורא בראו, עד אינסוף - כמו טפשותך. " אני אחזור למשוואה הבסיסית - ישנו = נברא אינו = לא נברא אם אלוהים שלך קיים, יש לו בורא. אם בורא אלוהיך קיים, גם לו יש בורא" "נברא? תגיד אתה בסדר? ב' הוא הבורא הוא לא נברא הוא לא אחד כמו כולם הוא לא גוף הוא גוויה,חוקי הטבע לא מגבילים אותו הוא יצר את הכל אדון עולם אשר מלך בטרם כל יציר נברא" זאת הטפשות שלך, ותו לא. הוכח שני דברים: א. שהזמן איננו אין-סופי, ושהחומר והארגיה הנראים היום לא התקיימו מאז ומעולם ללא בורא. ב. שיהוה שלך הוא אכן הבורא. אתה אומר שזה יהוה ? אני אומר שזה זאוס. "אלוקי הוא לא אלוקיך,הוא ברא אותי ואני לא בראתי אותו" תוכיח שאבותיך לא בראו אותו בדיוק כמו שהיוונים בראו את זאוס. "מוכרח שיהיה בורא כל יכול שברא את כל זה מיכוון שאנחנו כבר כאן הבנת?" לא - תוכיח שהגזע האנושי לא התקיים מאז ומעולם, ללא ראשית וללא אחרית. "אז אני אומר לך שהמוח שלך לא יכול להשיג את אלוקי" אני אומר לך שהמוח שלך לא יכול להשיג את הבעוך. "אני אומר שהוא משהו מיוחד לא כמו כל המינים הוא לא נברא אין לו יוצר הוא לא שייך למין מסוים(והאל שלך שייך)" אני בכלל אתיאיסט ואני לא מאמין באף אל - אני סתם ממציא פיקציות, כמו בעוך, כדי להראות לך שיהוה שלך הוא פיקציה בדיוק כמו בעוך וזאוס. "אה אז עכשיו הזמן הוא אינסופי אה?טוב... אז נלך אחורה אחורה אחורה האם היו בני אדם לפני שהם היו?" לצורך הטיעון, *תמיד* היו בני-אדם - אין אדם ראשון, אין תחילה לזמן, אין כלום. לכל אדם יש אבא ואמא, ולהם יש אבות ואמהות, עד אין סוף, או עד שתוכיח אחרת. "מבזק חדשות קצר: המדע קובע כי לכל חומר יש גיל הבנת את זה?" אני מבין שאתה טיפש. לגוש חומר יש גיל, אבל הגיל נמדד מהרגע שהחומר הפך לחומר. אפשר להפוך חומר לאנרגיה, ואנרגיה בחזרה לחומר - ומרגע שהפכת אותו בחזרה לחומר, הגיל של גוש החומר הוא אפס, אבל זה לא אומר שהוא לא התקיים בתור אנרגיה או חומר קודם לכן. מדידת גיל היא של מסה גדולה יחסית של חומר. אף מדען לא טען שהוא מדד את הגיל של הפרוטונים והאלקטרונים בתוך גוש של אורניום - רק את הזמן שעבר מאז שגוש האורניום נוצר. "כל מה שנמצא סביבנו נברא מתישהו והם עדיות מוצקות לכך שיש בורא" טענה שגויה - לא הפרכת את האפשרות שהחומר התקיים מאז ומעולם. כל מה שהמדע הוכיח הוא שהחומר קיים בצורתו הנוכחית זמן מוגבל, וראה לעיל. "אז במה אתה מאמין?" אני מאמין בדברים הבאים: - אין אלוהים כלל. - לזמן אין התחלה ואין סוף. - החומר והאנרגיה התקיימו בכל רגע נתון, ללא רגע נתון ראשון. """האם האבנים שיש ברחוב שוות יותר ממך?" או שלא " מזה "או שלא" אמור להביע?" אולי האבנים שוות יותר ממך, אולי פחות ממך, ואולי בדיוק כמוך - כל שלושת האפשרויות תקיפות עד שתוכיח או תפריך אחת מהן. "ויפח באפיו נשמת חיים ויהי האדם לנפש חיה" - תוכיח שצריך נשמת חיים בשביל לתת נפש חיה. - תוכיח שיהוה נפח בו נשמת חיים, ולא זאוס או בעוך. "עוד תראה כמה שהוא קיים" זה טיעון ? זאת הוכחה ? זאת אמירה בעלמא. "ואיזה רוצחים אני מעריץ בדיוק אה?" אתה שונא את אבות אבותיך, או שאתה מתכחש לכך שבצעו ג'נוסייד בעמלק ? "הרי רשום "לא תרצח" בתורה אזי מדוע לי לאהוב איש שרוצח?" כי זאת מצווה למחות את עמלק, ומחיית עמלק זה רצח, ואתה אוהב אנשים שמקיימים מצוות. או שלא ? ""ואתה מתפלל אליהם" אני לא, למרות שאתה מתקשה לקלוט את זה" "אז מה אתה עושה?"" אני לא מתפלל לאבנים, לא מתפלל לעצים, לא מתפלל לזאוס, ולא מתפלל לאף אחד בכלל - אני אתאיסט.

כנס שוב ואפריך אותך

""ה-ה' שלי השאיר אחריו סימנים בלתי ניתנים לעירור על קימו(כמו למשל מעמד הר סיני ועוד)" ההוכחות למעמד הר סיני מוצקות כמעט כמו ההוכחות לקיומם של שילגיה ושבעת הגמדים" מיליונים של אנשים נכחו באירוע הזה וזה אירוע שנחקק בהיסטוריה האנושית והוא בלתי ניתן לעירעור לעומת זאת מעשיית שלגיה היא אגדה שהכותב שלה ידוע והוא לא טען שזה אמיתי ""ל-ה' שלך אין שום אזכור בהיסטוריה" יש המוני אלים שמוזכרים בהסטוריה שוב ושוב ושוב, כמו האלים היווניים. אולי לא מצאת איזכורים לבעוך בהיסטוריה, אבל השם השני שלו (מעוך - מנבא עתידות ובוחן כליות) יש די הרבה איזכורים בספרות העברית" מוזכרים בסיפורים האנושות ידעה כבר עוד לפני שאלה רק מעשיית ואין להם שום קשר למציאות ועובדה שמעשיות אלו חלפו עברו להם מן העולם הזה ומי נשאר? אדון אחד,כה מיוחד """ה' הוא יסוד היסודות ועמוד החכמות" אז אני ממציא שם חדש לאלוהות - בעוך, שזה ראשי תיבות של 'בורא עולם ורב כוח'. מה זה מוכיח ? שום דבר" "בעוך? עד עכשיו לא שמעתי על אל כזה(חחח כנראה בראת עוד אחד) נסה משהו יותר טוב...." המצאתי אותו בדיוק כמו שאבות אבותיך המציאו את יהוה והיוונים המציאו את זאוס. האל שלי בעוך הוא פנטזיה בדיוק כמו זאוס של היוונים והשם יתברך שלך" לא אתה טועה האלוקים שלי לא נוצר על ידי בני האדם הוא התגלה להם במעמד ענק ובלתי ניתן לעירעור ונתן לנו את התורה נצח ישראל לא ישקר(הוא לא שיקר בכל מהלך ההיסטוריה) " "מי אמר לך שאי אפשר להרגיש את ה'?" ה' שלך מורגש בדיוק כמו זאוס" ואתה אומר כ? אתאיסט נכון? ""ואיך הוא אינו קיים? הרי אני אתה ואתה וכל התאים וכל הכרומוזנים בעולם צועקים בורא בראנו (ממש פיגור,אמרת משהו אחד והוכחת בדיוק ההפך)" והבורא שלך, אם הוא קיים, צועק שבורא בראו. והבורא שברא את בוראך גם הוא צועק שבורא בראו, עד אינסוף - כמו טפשותך" לא אימבציל,הבורא שלי הוא אינסופי,סינגולי אם תרצה הוא יצר אותנו,הבנת? בני האדם בראו להם הרבה אלים במשך כל ההיסטוריה,כולם נכחדו עם השנים ורק אל אחד נשאר ה' הוא האלוקים ה' הוא האלוקים(חחח האבולוציה במיטבה אה?החזק שורד) " " אני אחזור למשוואה הבסיסית - ישנו = נברא אינו = לא נברא אם אלוהים שלך קיים, יש לו בורא. אם בורא אלוהיך קיים, גם לו יש בורא" "נברא? תגיד אתה בסדר? ב' הוא הבורא הוא לא נברא הוא לא אחד כמו כולם הוא לא גוף הוא גוויה,חוקי הטבע לא מגבילים אותו הוא יצר את הכל אדון עולם אשר מלך בטרם כל יציר נברא" זאת הטפשות שלך, ותו לא. הוכח שני דברים: א. שהזמן איננו אין-סופי, ושהחומר והארגיה הנראים היום לא התקיימו מאז ומעולם ללא בורא" אוכיח לך למה לא.. א.איני יכול להוכיח שהזמן הוא אינו אין סופי ב.1.לכל אנרגיה יש אנרגיה התחלתית לעולם הזה יש X אנרגיה מישהו הביא לו את האנרגיה הזאת היא לא באה סתם 2.בנים האדם מתרבים עם השנים אם נלך אחורה אחורה אחורה נגיע לאדם הראשון עם חווה 3.אפשר לקבוע את הגיל של החומר בעזרת פחמן 14,נמצא שלכל חומר יש גיל "אלוקי הוא לא אלוקיך,הוא ברא אותי ואני לא בראתי אותו" תוכיח שאבותיך לא בראו אותו בדיוק כמו שהיוונים בראו את זאוס" אוקיי זה קל האלוקים שלי היתגלה לעיני מיליונים במעמד הר סיני אם מישהו היה בא וטוען דבר כזה אף אחד לא היה מאמין לו אלא אם כן שמע על זה פעם מסבא שלו או מאבא שלו לכן מכאן אנחנו מסיקים שמעמד הר סיני אירע והרבה נבואות בתנ"ך התגשמו ויש עוד מלא הוכחות " "מוכרח שיהיה בורא כל יכול שברא את כל זה מיכוון שאנחנו כבר כאן הבנת?" לא - תוכיח שהגזע האנושי לא התקיים מאז ומעולם, ללא ראשית וללא אחרית" טוב לך יש אמא ואבא נכון? עכשיו ללא אמא ואבא שלך אתה לא היית קיים והם ללא אמא ואבא שלהם הם לא היו קיימים וכך הלאה עד שנגיע לאבות הראשונים כל איש ואיש מעיד על מישהו שקדם לו ויצר אותו הבנת? מוכרח שמישהו יצר אותך "אז אני אומר לך שהמוח שלך לא יכול להשיג את אלוקי" אני אומר לך שהמוח שלך לא יכול להשיג את הבעוך" נכון,אין שום מידע על הבעוך הוא נוצר בראשך לפני מספר שעות משמע ורק שם הוא נברא ואתה השגת אותו במוחך ". "אני אומר שהוא משהו מיוחד לא כמו כל המינים הוא לא נברא אין לו יוצר הוא לא שייך למין מסוים(והאל שלך שייך)" אני בכלל אתיאיסט ואני לא מאמין באף אל - אני סתם ממציא פיקציות, כמו בעוך, כדי להראות לך שיהוה שלך הוא פיקציה בדיוק כמו בעוך וזאוס" האל שלי הוא אמת כל אליי השקר נכחדו מן העולם

רגע יש עוד(המשך)

" "אה אז עכשיו הזמן הוא אינסופי אה?טוב... אז נלך אחורה אחורה אחורה האם היו בני אדם לפני שהם היו?" לצורך הטיעון, *תמיד* היו בני-אדם - אין אדם ראשון, אין תחילה לזמן, אין כלום. לכל אדם יש אבא ואמא, ולהם יש אבות ואמהות, עד אין סוף, או עד שתוכיח אחרת. " כל אחד מעיד על מישהו שקדם לו עד שמגיעים לאדם וחווה אין דבר כזה היה כאן תמיד זה לא הגיוני מכונה כמו גופנו לא נוצרת סתם אתה מתעלם מזה שזה לא הגיוני וחושב על מציאות בדיונית ""מבזק חדשות קצר: המדע קובע כי לכל חומר יש גיל הבנת את זה?" אני מבין שאתה טיפש. לגוש חומר יש גיל, אבל הגיל נמדד מהרגע שהחומר הפך לחומר. אפשר להפוך חומר לאנרגיה, ואנרגיה בחזרה לחומר - ומרגע שהפכת אותו בחזרה לחומר, הגיל של גוש החומר הוא אפס, אבל זה לא אומר שהוא לא התקיים בתור אנרגיה או חומר קודם לכן. מדידת גיל היא של מסה גדולה יחסית של חומר. אף מדען לא טען שהוא מדד את הגיל של הפרוטונים והאלקטרונים בתוך גוש של אורניום - רק את הזמן שעבר מאז שגוש האורניום נוצר." אז לכל אנגריה יש אנרגיה _התחלתית_ נו איזה טיעון יש לך לזה? תמצא לי משוואה או משהו שיסביר את האנרגיה הזאת שהופיעה סתם ככה(איינשטיין כבר מצא נוסחה לאנרגיה שהופכת לחומר,עכשיו הגיע תורך גאון) ""כל מה שנמצא סביבנו נברא מתישהו והם עדיות מוצקות לכך שיש בורא" טענה שגויה - לא הפרכת את האפשרות שהחומר התקיים מאז ומעולם. כל מה שהמדע הוכיח הוא שהחומר קיים בצורתו הנוכחית זמן מוגבל, וראה לעיל" ראה לעיל ". "אז במה אתה מאמין?" אני מאמין בדברים הבאים: - אין אלוהים כלל. - לזמן אין התחלה ואין סוף החומר והאנרגיה התקיימו בכל רגע נתון, ללא רגע נתון ראשון" אמונתך הופרכה על ידי אנשים בעלי הגיון בריא ועל ידי חוקי הפיסיקה """"האם האבנים שיש ברחוב שוות יותר ממך?" או שלא " מזה "או שלא" אמור להביע?" אולי האבנים שוות יותר ממך, אולי פחות ממך, ואולי בדיוק כמוך - כל שלושת האפשרויות תקיפות עד שתוכיח או תפריך אחת מהן." תפקידי יותר טוב משלהם אני בן אדם אני יותר מתוחכם יותר טוב אני חושב יש לי נשמה אני חי והם דומם " "ויפח באפיו נשמת חיים ויהי האדם לנפש חיה" - תוכיח שצריך נשמת חיים בשביל לתת נפש חיה" אנחנו מודעים לעצמו יש לנו תודעה ותודעה היא לא תהליך כימי אין אלגוריתם אשר יכול להסביר את התודעה לכן מכאן אנחנו מסיקים שיש משהו נעלה מן הגוף(נשמה) "תוכיח שהשם יתברך נפח בו נשמת חיים, ולא זאוס או בעוך" ספר התורה ניתן לנו ממנו במעמד הר סיני ובספר כתוב שהוא נפח באפינו רוח נשמת חיים מיליונים עדים לכך ""עוד תראה כמה שהוא קיים" זה טיעון ? זאת הוכחה ? זאת אמירה בעלמא" אתה ההוכחה בסדר? ""ואיזה רוצחים אני מעריץ בדיוק אה?" אתה שונא את אבות אבותיך, או שאתה מתכחש לכך שבצעו ג'נוסייד בעמלק ?" הבא להורגך השקם להורגו מה אתה רוצה שנשב בשקט? וניתן להם להכות בנו? ""הרי רשום "לא תרצח" בתורה אזי מדוע לי לאהוב איש שרוצח?" כי זאת מצווה למחות את עמלק, ומחיית עמלק זה רצח, ואתה אוהב אנשים שמקיימים מצוות. או שלא " שוב הבא להורגך השקם להורגו ""אז מה אתה עושה?"" אני לא מתפלל לאבנים, לא מתפלל לעצים, לא מתפלל לזאוס, ולא מתפלל לאף אחד בכלל - אני אתאיסט." אותיסט? יפה לך

P o M i K i

New member
התורה?

התורה היא מקור ראשון לזה שאלוהים יקיים נכון? רשום שם שהוא כתב אותה וכול שאר העדויות לקיומו מסתמכות על המקור הזה. התורה אומרת שאלוהים כתב אותה. אם ככה למה היא מלאה בסטירות פנימיות? כול ארכיאולוג יגיד לך שהתורה נכתבה על ידי בני אדם, וגם "תורת המקורות" מוכיחה שאנשים שונים כתבו את התנ"ך כולו. אז בני אדם בראו את ה' ולא ההפך, כמה אנשים שרצו להרגיש מיוחדים רשמו בספר שהוא בחר בהם להיות "עם סגולה" ורשמו בשמו אוסף של חוקים. ובקשר ל"טלפון השבור" נראה שדפקה היהודים שיחקו בו. ה' הומצא על דמות ה"בעל" ולא ההפך. וזה שאתה אומר כול הזמן שאנחנו מתפללים לאבנים ועצים רק מוכיח שאין לך שום מושג במה אנחנו מאמינים ושאתה לא יודע מה ההבדל בין פאגאניזים לניאו-פאגאניזים. אנחנו שלא כמוך לא מאמינים באמונה שנכתבה לפני 3000 שנה. בכלל טרחתה לבדוק במה שאנחנו מאמינים לפני שנכנסתה לכאן ואמרתה שהאמונה שלך יותר טובה משלנו. שלך דניאל

התורה!

הפוך בה והפוך בה דכולא בה "התורה היא מקור ראשון לזה שאלוהים יקיים נכון? רשום שם שהוא כתב אותה וכול שאר העדויות לקיומו מסתמכות על המקור הזה. התורה אומרת שאלוהים כתב אותה. אם ככה למה היא מלאה בסטירות פנימיות?" לא, את המקור הראשון כל העולם זה מקור ראשון הכל מעיד על בורא ועל איזה סתירות את מדברת? כנראה שמעת דברי הבל מכמה אנשים אשר טענו זאת..חבל שלא טרחת לבדוק. הביאי לפני את הסטירות שיש בתורה לדעתך " כול ארכיאולוג יגיד לך שהתורה נכתבה על ידי בני אדם, וגם "תורת המקורות" מוכיחה שאנשים שונים כתבו את התנ"ך כולו" מהי תורת המקורות ולידעתך הארכיאולוגיה מצדיעה לתורה " אז בני אדם בראו את ה' ולא ההפך, כמה אנשים שרצו להרגיש מיוחדים רשמו בספר שהוא בחר בהם להיות "עם סגולה" ורשמו בשמו אוסף של חוקים. ובקשר ל"טלפון השבור" נראה שדפקה היהודים שיחקו בו. ה' הומצא על דמות ה"בעל" ולא ההפך" על ידי דמות הבעל? הבעל נתפס כדבר שיש לו תמונה וגוף וה' לא הבעל הוא אל שנוצר על ידי בני האדם וה' לא

צלמגור

New member
איינשטיין שכח לציין שיש

אינסופים בגדלים שונים - חשבתי שטיפשותך היא אינסוף אלף-אפס, ומסתבר שהיא מסדר גודל אחר, כמו אלף-עשרים ואחת. "מיליונים של אנשים נכחו באירוע הזה וזה אירוע שנחקק בהיסטוריה האנושית והוא בלתי ניתן לעירעור לעומת זאת מעשיית שלגיה היא אגדה שהכותב שלה ידוע והוא לא טען שזה אמיתי" מדובר באגדה בכך שמליונים של אנשים נכחו באירוע הזה - אין שום הוכחה לכך שהיו שם מליונים של אנשים, אלפי אנשים, מאה אנשים, או איש אחד. שמישהו אומר שהסיפור אמיתי לא הופך אותו לאמיתי יותר מהסיפור של שלגיה. "מוזכרים בסיפורים האנושות ידעה כבר עוד לפני שאלה רק מעשיית ואין להם שום קשר למציאות ועובדה שמעשיות אלו חלפו עברו להם מן העולם הזה ומי נשאר? אדון אחד,כה מיוחד" התנ"ך איננו אלא אוסף של סיפורים, בדיוק כמו המיתולוגיה היוונית, ומעשיות המיתולוגיה היוונית נותרו בעולם בדיוק כמו התנ"ך שלך. זאוס נשאר בדיוק כמו אדונך הלא יחיד והלא מיוחד. "לא אתה טועה האלוקים שלי לא נוצר על ידי בני האדם הוא התגלה להם במעמד ענק ובלתי ניתן לעירעור ונתן לנו את התורה נצח ישראל לא ישקר(הוא לא שיקר בכל מהלך ההיסטוריה)" הסיפור הוא שאלוהיך התגלה להם במעמד ענק, וזה סיפור בדיוק כמו המיתולוגיות היווניות. נצח ישראל ? אפילו לטענתך מדובר בכמה אלפי שנים, ולא יותר - רחוק מלהיות נצח. 'מי אמר לך שאי אפשר להרגיש את ה'?" ה' שלך מורגש בדיוק כמו זאוס' "ואתה אומר כ? אתאיסט נכון?" אתה טיפש - אני אומר שכפי שאתה "חש" את אלוהיך בשגיונות שלך, כך מאמיני זאוס יכולים "לחוש" את זאוס בשגיונותיהם. שניהם לא קיימים. "לא אימבציל,הבורא שלי הוא אינסופי,סינגולי אם תרצה הוא יצר אותנו,הבנת? בני האדם בראו להם הרבה אלים במשך כל ההיסטוריה,כולם נכחדו עם השנים ורק אל אחד נשאר ה' הוא האלוקים ה' הוא האלוקים(חחח האבולוציה במיטבה אה?החזק שורד)" גם הבורא של הבורא שלך הוא אינסופי וסינגולרי - הוא היחיד שברא את הבורא שלך, וכך גם הבורא של הבורא של הבורא שלך, וכך הלאה. האינדיאנים, הסינים, והיפנים מאמינים באלים שלהם לא פחות זמן משהיהודים האמינו באלוהיך, ואם משך הזמן שמאמינים באל נותן לו תוקף - הרי שבודהא לא פחות אל מה'בורא שלך'. "אוכיח לך למה לא.. א.איני יכול להוכיח שהזמן הוא אינו אין סופי ב.1.לכל אנרגיה יש אנרגיה התחלתית לעולם הזה יש X אנרגיה מישהו הביא לו את האנרגיה הזאת היא לא באה סתם 2.בנים האדם מתרבים עם השנים אם נלך אחורה אחורה אחורה נגיע לאדם הראשון עם חווה 3.אפשר לקבוע את הגיל של החומר בעזרת פחמן 14,נמצא שלכל חומר יש גיל" תודה שאתה מסכים איתי על נקודה א'. לגבי נקודה ב'-1 לא הוכחת כלום - שאתה אומר שלאנרגיה חייבת להיות התחלה לא אומר שלארנגיה חייבת להיות התחלה. לגבי נקודה ב'-2 יש לך שתי בעיות: A. ידוע שמספר בני האדם הצטמצם בתקופות מסויימות בהסטוריה. המדע טוען את זה לגבי מלחמת העולם הראשונה ומלחמת העולם השנייה, והתורה טוענת את זה לגבי המבול, וכך הטענה שלך נופלת. B. אתה צריך להוכיח שהחזרה היא דווקא לאדם וחווה, ולא לזוג כושים באפריקה או שני אינדיאנים בדרום אמריקה. לגבי נקודה ב'-3 אתה מוכיח שוב את בורותך האינסופית ואת אי יכולתך להבין את דברי. אנא הסבר: A. גיל של חומר נקבע בעזרת פחמן 14. איך קובעים גיל של חומר שאין בו פחמן בכלל ? B. איך קובעים את הגיל של פחמן 14 ? אתה יודע שהעץ שבו יש פחמן 14 הוא בן X שנים, ומסיק מזה שהפחמן לפחות בן X שנים, אבל איך אתה יודע את הגיל של הפחמן 14 עצמו ? C. לפי המדע בעת המפץ הגדול לא היה פחמן 14 - בהתחלה הייתה רק אנרגיה, וזאת "התעבתה" לחלקיקים אלמנטריים, ואילו "התעבו" לחלקיקים תת-אטומיים, שהתרכבו למימן והליום, ומאילו נוצר פחמן בתור הכוכבים. המדע אינו יודע בת כמה האנרגיה שהפכה לאחר תהליכים ארוכים לפחמן. "האלוקים שלי היתגלה לעיני מיליונים במעמד הר סיני אם מישהו היה בא וטוען דבר כזה אף אחד לא היה מאמין לו אלא אם כן שמע על זה פעם מסבא שלו או מאבא שלו לכן מכאן אנחנו מסיקים שמעמד הר סיני אירע" אותו טיעון מוכיח שהאלים של היוונים קיימים, בדיוק כמו אלוהיך והנפילים שלו. שהפסיקו *להאמין* בהם לא אומר שהם לא נכונים. כנ"ל לגבי האלים של האינדיאנים, הכושים, היוונים, והיפנים. "לך יש אמא ואבא נכון? עכשיו ללא אמא ואבא שלך אתה לא היית קיים והם ללא אמא ואבא שלהם הם לא היו קיימים וכך הלאה עד שנגיע לאבות הראשונים" אתה מניח שנגיע לאבות ראשונים, וזאת לא הוכחה - רק הנחה, והטיעון שלך נופל על הפנים. "כל איש ואיש מעיד על מישהו שקדם לו ויצר אותו" כולל האבות הראשונים. "מוכרח שמישהו יצר אותך" מוכרח שמישהו יצר את מי שיצר אותי. מוכרח שמישהו יצר את מי שיצר אותי. מוכרח ..... שמישהו יצר את היוצר של אדם וחוה. מוכרח שמישהו יצר את היוצר של אדם וחוה, עד אין-סוף. שאתה אומר שחייב להיות יוצר ראשון ושהוא האלוהים של היהודים זאת סתם טענה. "נכון,אין שום מידע על הבעוך הוא נוצר בראשך לפני מספר שעות משמע ורק שם הוא נברא ואתה השגת אותו במוחך" על יהוה יש הרבה מידע כי הוא נוצר בראש של אנשים לפני איזה 3000 שנה, והמון אנשים עמלו על המצאת וטווית סיפורים סביבו. וזה לא הופך אותו ליותר אמיתי מבודהא ההודי, קוקופלי האינדיאני, או אלף ואחד אלילים אחרים. "האל שלי הוא אמת כל אליי השקר נכחדו מן העולם" אנשים מאמינים בבודהא יותר זמן משיש יהודים שמאמינים ביהוה, ועוד טיעון שלך נופל על הפנים - בודהא אמיתי בדיוק כמו יהוה. "כל אחד מעיד על מישהו שקדם לו עד שמגיעים לאדם וחווה" ואני אומר שהם מעידים על האן סולו והנסיכה ליאה, אז מה ? "אין דבר כזה היה כאן תמיד זה לא הגיוני" לא נראה הגיוני *לך* לא הופך את זה ללא נכון. "מכונה כמו גופנו לא נוצרת סתם אתה מתעלם מזה שזה לא הגיוני וחושב על מציאות בדיונית" אלוהים בורא עולם לא נוצר סתם. אתה מתעלם מזה שזה לא הגיוני וחושב על מציאות בדיונית. "אז לכל אנגריה יש אנרגיה _התחלתית_ נו איזה טיעון יש לך לזה?" אנרגיה אינה נוצרת או אובדת, ולכן אין אנרגיה התחלתית ואנרגיה לא התחלתית - האנרגיה התקיימה מאז ומעולם, נוכח טיפשותך האינסופית. "תמצא לי משוואה או משהו שיסביר את האנרגיה הזאת שהופיעה סתם ככה" למה שאני אוכיח שהאנרגיה הופיעה סתם ככה כשאני אומר שהיא התקיימה מאז ומעולם, ולא הופיעה סתם ככה ? כי אתה טיפש מבכדי להבין מה אני אומר ? "אמונתך הופרכה על ידי אנשים בעלי הגיון בריא ועל ידי חוקי הפיסיקה"

צלמגור

New member
וההמשך

האמונה שלי טרם הופרכה, ולכן היא טובה לפחות כמו האמונה שלך. "תפקידי יותר טוב משלהם אני בן אדם אני יותר מתוחכם יותר טוב אני חושב יש לי נשמה אני חי והם דומם" איך אתה מודד תחכום כדי להראות שאתה מתוחכם יותר מאבן ? איך אתה מוכיח שמתוחכם יותר טוב יותר ממתוחכם פחות ? איך אתה מוכיח שחי טוב יותר מדומם ? "אנחנו מודעים לעצמו יש לנו תודעה ותודעה היא לא תהליך כימי אין אלגוריתם אשר יכול להסביר את התודעה לכן מכאן אנחנו מסיקים שיש משהו נעלה מן הגוף(נשמה)" תוכיח שתודעה היא לא תהליך כימי תוכיח שמשהו שהוא לא תהליך כימי נעלה יותר מן הגוף """ואיזה רוצחים אני מעריץ בדיוק אה?" אתה שונא את אבות אבותיך, או שאתה מתכחש לכך שבצעו ג'נוסייד בעמלק ?" הבא להורגך השקם להורגו מה אתה רוצה שנשב בשקט? וניתן להם להכות בנו?" חבל שהעובדות מקלקלות לך את הסיפור - עמלק לא ניסו להשמיד את עם ישראל, אלא רק זינבו במחנה, בעוד שהמצרים ניסו להשמיד את עם ישראל. לכן לא מדובר בהגנה עצמית, אלא רצח לשם רצח. "אותיסט? יפה לך" הייתי מעדיף להיות אוטיסט על פני טיפש כמוך.

temis

New member
אני מצטערת אבל...

אני עכשיו קראתי כמעט הכל (יש לי חיים) ורק רציתי להגיד כמה דברים. (אני אעשה את זה קצר) אני מחשיבה את עצמי כפגאנית או לפחות דיאנית ואני גדלתי בבית יהודי,עד כמה שחילונים יכולים להיות,ואני גם הייתי חלק מאותו עדר שהאמין ב"אל הכל יכול" ורק כשגדלתי והבנתי שאני יכולה לפתח דעה משלי גיליתי פגאניזם. עכשיו,מאותו רגע אני הבנתי שיש הרבה יותר ממה שחשבתי שקיים ואני פיזית הרגשתי שהרבה יותר דלתות פתוחות לפני. עכשיו הפואנטה שלי היא פשוטה האינטיליגנט הוא יהודי פשוט מהשורה שכמו העדר שאחריו הוא הולך,לא מוכן לראות שום דבר אחר חוץ מאותו דבר שהוא מאמין בו. אני לא אומרת לך להתחיל להסכים עם הדעות שלנו כי אחריי הכל אתה (אני מניחה) אדם בוגר שיודע מה הוא אומר ואני מכבדת את זה. אבל אתה באמת יכול באמת ובתמים להגיד שאין שום דבר אחר, שאולי אחרי הכל יש הרבה דברים שקיימים לא רק באגדות? וגם הסיבה שבה אני "ברחתי" מהיהדות היא כי קודם כל זאת אחת מהדתות הכי שוביניסטיות שקיימות.ואתה תמיד אומר שהאל שלך רחום וזה בעוד שהיהודים הם אלה שסבלו הכי הרבה! וגם שבתנ"ך כתובים כל כך הרבה סיפרוים על איך ה' העניש.כל הספר מלא בעונשים שלו. נכון שיש גם סיפורים יפים אני מודה, אבל בשבילי זה תמיד יהיה ספר אגדות ולא יותר. תודה.

צלמגור

New member
בהנחה שהשאלות מופנות אלי

מתוך הנחה שאת מפנה את השאלה "אבל אתה באמת יכול באמת ובתמים להגיד שאין שום דבר אחר, שאולי אחרי הכל יש הרבה דברים שקיימים לא רק באגדות?" אז התשובה שלי היא - אני מבדיל בין מה שאני יודע (ברמה גבוהה של ודאות) שקיים, ובין מה שאני מאמין שקיים. אם מישהו בפורום, פאגאן כמוך או יהודי כמו עלבון לאינטיליגנציה IQ15, רוצה לשכנע אותי ולהוכיח לי משהו, שיביא הוכחה שתעמוד בסטנדרט כלשהוא של הוכחה מדעית, וייצטרך לעשות את זה בלי הנחות סוף עונה - מנקודת האפס של אתיאיזם שאינו מאמין בדבר. השתתפתי בבניית מערכי ההרצאות של המחזירים בשאלה, והחומרים העלובים של המחזירים בתשובה לא יעברו אצלי בשתיקה. אם מישהו מעוניין לנהל דיון על אמונה, שאינה ניתנת להוכחה, אני אשמח לנהל דיונים על האמונה האישית שלי פעם אחת שעלבון לאינטיליגנציה IQ15 יפנה את הבמה לדיוני איכות שכאלה.

למעלה